Λαζαρίδης: «Νίκη – άλμα για play off»

Λαζαρίδης: «Νίκη – άλμα για play off»

Ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης χαρακτήρισε τελικό το ματς με τη Skoda Ξάνθη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων» μίλησε στην κάμερα της Nova σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής (05/02) με την Ξάνθη και σημείωσε ότι αν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν, θα κάνουν άλμα για την είσοδό τους στα play off.

Αναλυτικά ο Λαζαρίδης δήλωσε:

Για την αναμέτρηση της Ξάνθης: «Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Η ομάδα έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε ομάδα και πάμε σ΄ αυτό το παιχνίδι σαν να πάμε σε έναν τελικό! Νομίζω ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είμαστε γερά στο κόλπο των play off. Η Ξάνθη είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Φέτος έχει μια πετυχημένη συνταγή, εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, πρέπει να δούμε πως θα είμαστε εμείς, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Δεν θα έλεγα πως όποιος χάσει, χάνεται. Είναι όμως ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς όμως το θέλουμε περισσότερο, πρέπει να το πάρουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου του Άρη: «Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα με την έλευση του καινούριου προπονητή. Νομίζω πως γίναμε πιο ομάδα. Ο κάθε παίκτης παίζει για τον συμπαίκτη του, παίζει για την ομάδα, βοηθάει ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο».

Η ηρεμία που εκπέμπει Μασάδο, είναι μεταδοτική; «Ναι, είναι μεταδοτική! Όντως έχουμε ηρεμία σαν ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και δεν δείξαμε να σαστίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πατήσαμε τη μπάλα κάτω και καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Αυτό είναι ένα δείγμα της ομάδας που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Άρη: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τον Άρη. Δεν θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο. Θέλω η ομάδα να μπει στα play off και να βγει στην Ευρώπη. Έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι το καλοκαίρι. Στόχος δικός μου είναι να παραμείνω στην ομάδα. Περνάω πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και εγώ και η οικογένειά μου. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλάζουν όλα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved