Μάντζιος: «Στο ΟΑΚΑ για το αποτέλεσμα»

Μάντζιος: «Στο ΟΑΚΑ για το αποτέλεσμα»

Δεν θα πάει σαν... πρόβατο στη σφαγή ο Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, αλλά θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, όπως είπε και ο Άκης Μάντζιος.

Μιλώντας στη Nova, ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες και ότι προβλήματα και αν έχει δεν αλλάζει αυτό και χρειάζεται μεγάλο σεβασμό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι η ΑΕΚ στην έδρα της δεν έχει κερδίσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για αποτέλεσμα. Εμείς δουλεύουμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα αρκετά καλά και πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Πανιώνιου ρωτήθηκε για το αν μπορεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης να κερδίσει την ΑΕΚ: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Καμία σχέση με το περσινό ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και όποιος νομίζει πως θα είναι εύκολο είναι γελασμένος. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και «χτυπάμε» όλα τα παιχνίδια είτε παίζουμε εντός, είτε παίζουμε εκτός έδρας. Επίσης, για πρώτη φορά από όταν αναλάβαμε δεν έχουμε προβλήματα και σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έχουμε επιλογές».

Αναφερόμενος στο δυνατό σημείο της ΑΕΚ, είπε: «Είναι καλή ομάδα με εμπειρία. Διαθέτει παίκτες που έχουν πολλή εμπειρία θα έλεγα. Υπάρχουν επίσης ταλαντούχοι. Θέλει μεγάλη προσοχή σε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τακτική».

Για τους Ντιμπαλά και Αντούνιες, τόνισε: «Είναι στα πλάνα μας. Θα εκτιμηθεί η κατάσταση την τελευταία στιγμή».

Όσον αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου ο Πανιώνιος δεν έχει καλά αποτελέσματα, ο Μάντζιος είπε: «Στα εκτός έδρας ματς, έχουμε πάρει μια ισοπαλία στη Λιβαδειά και έχουμε τρεις ήττες με καλή εικόνα, αλλά και πολλά προβλήματα. Στην Ξάνθη πήγαμε χωρίς 10 παίκτες, στον ΠΑΟΚ χωρίς 6, στον Εργοτέλη επίσης είχαμε απουσίες, αλλά είχαμε μια καλή παρουσία. Λειτουργήσαμε σαν σύνολο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς απουσίες. Θα έχουμε πολλές επιλογές. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει κάτι που δεν του αρέσει στα εκτός έδρας παιχνίδια, υποστήριξε: «Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Απλά πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Να παίζουμε δηλαδή κομπλέ και εκτός έδρας. Έως τώρα είχαμε απουσίες, παίζαμε με άπειρα παιδιά και αυτό μας στοίχισε».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved