«Νίκη με κόσμια συμπεριφορά»

«Νίκη με κόσμια συμπεριφορά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους της Θύρας 7 εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φάνηκε σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους και θα… καθαρίσουν την υπόθεση τίτλος.

«Δεν μας λέει τίποτα το +7 που έχουμε. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης και τόνισε στους οργανωμένους ότι δεν πρέπει να απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις και να έχουν μια κόσμια συμπεριφορά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την συνεργασία που έχει με την Θύρα 7, ζητώντας παράλληλα την ίδια συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην εικόνα του Ολυμπιακού: «Όλα αυτά που έλεγαν για το ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας στα ντέρμπι είναι παραμύθια και το δείξαμε στο «Κλ. Βικελίδης».

Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε με την μαγκιά μας, αλλά δεν έχουμε ανάγκη από ακρότητες. Θέλουμε μια καυτή ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα πρέπει να απαντήσουμε σε προκλήσεις που θα δεχθούμε».

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι της Θύρας 7 εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία με την ΠΑΕ, ενώ τόνισαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομάδα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο πλευρών, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με εκπροσώπους των συνδέσμων της Θύρας 7. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Προέδρου και της Διοίκησης με τους οργανωμένους φιλάθλους και σε αυτήν ο κ . Μαρινάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς των φιλάθλων ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από όλους και δεν έχει ανάγκη από συμπεριφορές που δεν είναι σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, η οποία απέδειξε και με τη νίκη της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , ότι όλα όσα έλεγαν περί αδυναμίας της να κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και ντέρμπι, είναι παραμύθια.» είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε προσθέτοντας:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από ακρότητες. Θα κερδίσει με την μαγκιά του γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, θέλουμε να είστε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, στο πλευρό των παικτών μας, αλλά σε κόσμια πλαίσια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να μην απαντήσετε σε προκλήσεις, εάν προκληθείτε. Δεν το έχουμε ανάγκη. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρξουν περιστατικά που θα εκθέσουν το σύλλογο.

Πάμε πολύ καλά και έχουμε κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός ξέρει να φιλοξενεί και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο, τόσο στην αποστολή μας όσο και στα επισήμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved