Κωστένογλου: «Θα βάλει χρήματα η ομάδα του 2004»

Κωστένογλου: «Θα βάλει χρήματα η ομάδα του 2004»

Την αισιοδοξία του ότι οι μέτοχοι του 2004 θα βάλουν ξανά χρήματα στην ΑΕΚ, έστω κι αν υπάρχει κίνδυνος να τα χάσουν, εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στη Nova με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, τονίζοντας πως ο Ιανουάριος ήταν ένας δύσκολος μήνας για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου στην συνδρομητική τηλεόραση:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση, όπως ανέφερα και μετά το παιχνίδι και η επιθετική μας και η αμυντική μας οργάνωση δεν ήταν καθόλου καλή. Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί στη κρίση μας για να βλέπουμε τα προβλήματα και να προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα που έχει σημαντικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και θέλω να επικροτήσω τον νέο Έλληνα προπονητή που για μένα είναι ευχάριστο που οι Έλληνες προπονητές έχουν γνώση, είναι εκσυγχρονισμένοι και έχουν δυνατότητες. Για το παιχνίδι μπορώ θεωρώ ότι από την πλευρά μας είναι δεδομένο τότε παρουσιάζεται πολύ δύσκολο. Θα πρέπει μέσα στον αγώνα να επιβεβαιώνουμε την προσπάθεια μας και την εικόνα μας. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί στη τακτική που ακολουθεί ο Πανιώνιος θα πρέπει από την πλευρά μας να προσέξουμε την αγωνιστή μας παρουσία. Να έχουμε αρχή και τέλος κάτι το οποίο χάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι ανεξάρτητα βέβαια αν μέσα από την ροη και την εξέλιξη του παιχνιδιού μας έφεραν σε μια δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να συγκεντρωθούμε και να είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Για τα προβλήματα της Ένωσης: «Για μένα θεωρώ πολύ σημαντικό και αυτό φαινότανε και στην παρουσία των προπονήσεων, αλλά και στα αποτελέσματα, ανεξάρτητα αν μερικά παιχνίδια μπορούσαν να έχουν διαφορετική έκβαση, αν κάποια διαιτητικά σφυρίγματα ήταν διαφορετικά. Η ομάδα μας έχασε την αυτοσυγκέντρωση της. Θεωρώ ότι ο Ιανουάριος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνα για μας έγιναν διάφορα περίεργα και ευτράπελα που δεν συνάδουν με την ιστορία αυτή της ομάδας. Αυτά από την πλευρά μου τα περίμενα, δήλωνα ότι δεν θα μπορέσαμε να αντέξουμε σε αυτή την σταθερότητα. Πέρα τούτου εγώ από την πλευρά μου ως προπονητής θέλω να ζούμε μέσα από τις αντιξοότητες και να τις ξεπερνάμε. Δεν θέλω να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αναγνωρίζω πως ήταν κάκιστος ο Ιανουάριος, πέρα από τη νίκη, ως αποτέλεσμα με την Λιβαδειά. Θα μπορούσαμε τα αποτελέσματα με Δόξα και Ξάνθη να ήταν διαφορετικά, αλλά κλείνοντας με το τελευταίο παιχνίδι εγώ προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι είχε αντίκτυπο στο ψυχοπνευματικό τους κομμάτι. Και αυτό είχε επίδραση καθημερινά στις προπονήσει και δη στους αγώνες. Αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης είναι εμφανής για το παιχνίδι μας, πράγμα το οποί είναι απόρροια όλων αυτών που είχαν συμβεί».

Για την ενεργοποίηση της μετοχικής ομάδας του 2004: «Αισιοδοξώ ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ΑΕΚ που στο παρελθόν το έχουν δείξει έμπρακτα. Έχουν βάλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν χάσει χρήματα και από ότι βλέπω, ακούω, διαισθάνομαι και αισιοδοξώ, πάλι αυτοί οι άνθρωποι θα ξαναβάλουν χρήματα στη ομάδα. Θα πρέπει να δεχόμαστε και να δίνουμε συγχαρητήρια σε αυτούς του ανθρώπους και νομίζω ότι η κριτική που δέχτηκαν δεν είχε λογική. Αισιοδοξώ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα, θα μπουν χρήματα στο σύλλογο, παρά το γεγονός ότι θα χάσουν χρήματα, για την ύπαρξη αυτής της ομάδα θα το κάνουν».



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved