Ιγκλέσιας: «Μου ταιριάζει ο Ατρόμητος»

Ιγκλέσιας: «Μου ταιριάζει ο Ατρόμητος»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο αποκάλυψε ο Ματίας Ιγκλέσιας, τονίζοντας πως οι προσωπικές του φιλοδοξίες συμβαδίζουν με τους στόχους των Περιστεριωτών.

Παράλληλα, ο Αργεντινός μέσος, μιλώντας στην κάμερα της «Nova», εστίασε στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Δώνη στην απόφασή του, ενώ δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στο ερχόμενο παιχνίδι των «κυανόλευκων» με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά και στη Λάρισα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πέντε χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Ιγκλέσιας:

Ματίας συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τη νέα σου ομάδα;

«Ευχαριστώ πολύ. Έχω έρθει με μεγάλες προσδοκίες και όνειρα στη νέα μου ομάδα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ όταν μου ο ζητήσει ο προπονητής. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, πράγμα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί έρχομαι σε μια περίοδο που η ομάδα θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ημιτελικά κυπέλλου Ελλάδας. Είναι έβδομη στη βαθμολογία με ένα παιχνίδι λιγότερο, το περιβάλλον είναι πολύ καλό και όλα είναι θετικά».

Βλέπεις τον Ατρόμητο σαν το παραπάνω βήμα στην καριέρα σου;

«Φυσικά και είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Βέβαια και με τη Λάρισα έχω παίξει σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος, έχουμε μπει στα πλέι οφ και έχουμε παίξει Ευρώπη. Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει καθημερινά ότι μεγαλώνει σαν ομάδα. Δεν είναι τυχαία η θέση στο πρωτάθλημα και η πορεία στο κύπελλο. Η ομάδα αυτή καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και θα καλυτερέψω μέσα από την ομάδα κι εγώ».

Έχεις παίξει σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος και έχεις αγωνιστεί στην Ευρώπη. Πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις ώστε ο Ατρόμητος να πετύχει κάτι ανάλογο;

«Θα δώσω το 100% για την ομάδα. Το όνειρο μου αλλά και αυτό της ομάδας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στον τελικό του κυπέλλου και να κερδίσουμε το κύπελλο. Βέβαια μιλάμε για ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει. Η προσπάθεια μας θα γίνεται σε καθημερινή βάση με σκοπό να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας».

Το γεγονός ότι προπονητής στον Ατρόμητο είναι ο Γιώργος Δώνης έπαιξε ρόλο στο να πεις το ναι;

«Πιστεύω πως ναι έπαιξε ρόλο το να πω το ναι στον Ατρόμητο το γεγονός ότι είναι προπονητής ο κύριος Δώνης. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία όταν ήμασταν μαζί στη Λάρισα. Είχαμε μια πολύ επαγγελματική σχέση όλα αυτά τα χρόνια και ναι πιστεύω πως έπαιξε και αυτό το ρόλο του».

Τι σου έχει μείνει από τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Δώνη;

«Διακρίνω στον κύριο Δώνη τρία πολύ σημαντικά στοιχεία. Πρώτο είναι η ηρεμία, δεύτερο η εμπιστοσύνη και τρίτο είναι το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση μέσα από την προπόνηση ξέρει και βλέπει και μπορεί και διορθώνει τα ελαττώματα των παικτών του. Αλλά το πιο βασικό είναι η ηρεμία και η εμπιστοσύνη που τους δείχνει».

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας σου είναι ο Παναιτωλικός. Τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου. Πως πιστεύεις ότι πρέπει να αγωνιστεί ο Ατρόμητος από όσα έχεις δει μέχρι τώρα στις προπονήσεις;

«Τον Παναιτωλικό τον έχω δει πολύ λίγο. Αυτό που έχω βρει στον Ατρόμητο είναι μία ομάδα ανθρώπων και το τονίζω αυτό είναι άνθρωποι και όχι μόνο καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύουμε στην καθημερινότητα μας, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αντίπαλούς μας».

Τόνισες το γεγονός ότι στον Ατρόμητο βρήκες ανθρώπους. Κρύβεις μέσα σου κάποια πικρία ίσως για την προηγούμενη σου ομάδα;

«Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα πέντε χρόνια στη Λάρισα. Αγάπησα και σεβάστηκα πολύ τη φανέλα. Αγαπάω και σέβομαι πολύ τη φανέλα και τον κόσμο και από αυτή την αγάπη και τον σεβασμό προς τη φανέλα και τον κόσμο της Λάρισας δε θέλω να κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο όσον αφορά τη Λάρισα».



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved