Δημητρέλος: «Έχω καταστραφεί από την ΑΕΚ»

Δημητρέλος: «Έχω καταστραφεί από την ΑΕΚ»

Αν και... καμένος από την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ανέλαβε την προεδρία της Ένωσης, καθώς δεν ήθελε να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο.

«Έχω καταστραφεί από αυτήν τη διαδικασία. Είναι δύσκολο να βρεθεί επενδυτής, για αυτό είμαι απογοητευμένος. Δεν θα ήθελα να πάει η ΑΕΚ σε λύση πρωτοδικείου», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο Ανδρέας Δημητρέλος και συνέχισε: «Είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να βρεθεί λύση χωρίς τη βοήθεια των μετόχων.

Οι Supporters δεν κατάφεραν αυτό που περιμέναμε. Τώρα γίνεται προσπάθεια από το «Θεμέλιο 21». Πρέπει να περιμένουμε, να αναλάβουμε κάποιες ευθύνες. Να πάρουμε την αδειοδότηση και μετά να προχωρήσει το «Θεμέλιο».

Πρέπει να γίνει κάτι από κάποιους ανθρώπους για να δημιουργηθεί το έρισμα στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα γίνει νέα συνάντηση αύριο, πιθανότατα και τη Δευτέρα. Ίσως τότε έχουμε αποτέλεσμα».

Ενώ για το θέμα της δέσμευσης των χρημάτων του από το 2004, τόνισε: «Όταν εξοφλήσει η ΑΕΚ την εφορία, τότε θα αποδεσμευτούν και τα χρήματα από τη δέσμευση που υπάρχει».

Λίγη ώρα πιο μετά, ο Ανδρέας Δημητρέλος έκανε νέες δηλώσεις, στις οποίες είπε: «Θα μπω ως πρόεδρος μπροστά με μια συνειδητή απόφαση λόγω των διάφορων καταστάσεων, όπως η παραίτηση Αδαμίδη. Μετά το 2004 η οικογενειακή περιουσία και κατάσταση έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Από το να προκύψει λύση πρωτοδικείου, αποφάσισα να ασχοληθώ. Εξαιτίας της μη δικής μου οικονομικής δυνατότητας να συμβάλλω, έχω ζητήσει από Αδαμίδη και μετόχους τι θα γίνει ώστε να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Τους έχω πει ότι αν δεν υπάρξουν λύσεις μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, θα αποχωρήσω, αφού θα είναι δύσκολη η αδειοδότηση.

Στην ΑΕΚ θα έπρεπε να ήταν κάποια προσωπικότητα που θα μπορούσε να φέρει την ενότητα, όχι πως εγώ δεν μπορώ να το κάνω, αλλά κάποιος μέτοχος. Ωστόσο, κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη. Είναι πολύ πιο εύκολο από μια διοίκηση πρωτοδικείου να πάει μια εκλεγμένη διοίκηση και να πάρει την αδειοδότηση. Περιμένουμε τη βοήθεια από το Ντέμη μέχρι τη Δευτέρα. Ξέρω ότι στην ΑΕΚ είναι απλήρωτοι, δεν έχω να υποσχεθώ κάτι, γιατί δεν έχω τίποτα. Ζητάω υπομονή για κάποιο διάστημα, για να δούμε αν η ΑΕΚ μπορεί να ανταποκριθεί. Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα, είναι δύσκολο και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες.

Είναι τιμητική μέρα για μένα, ευχαριστώ τον Βούρο γιατί χάρις σε αυτόν δίνεται ένα εφόδιο για να βρούμε κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ που θα μας βοηθήσει. Είμαι ανοιχτός σε όποιον θέλει να μπει στο ΔΣ, είτε οικονομικά είτε με ιδέες. Αν δεν έχουμε ενότητα, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Κρέμομαι από κάποιους άλλους. Να δώσετε πίστωση χρόνου ηρεμίας, έτσι ώστε σε πρώτη φάση να πετύχουμε την αδειοδότηση. Σε μια εβδομάδα θα έχω ενημερωθεί πλήρως για τα προβλήματα, αφού μου έκαναν την πρόταση μόλις προχθές».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με άλλους μετόχους, τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν. Είμαι αλεξιπτωτιστής. Μου έγινε πρόταση και επειδή τα χρονικά περιθώρια στένευαν, συμφώνησα. Αύριο μπορεί να μην είμαι εδώ, αν διαφωνήσω με τους μετόχους. Θα μιλήσω μαζί τους και θα δούμε. Περιμένουμε και την προσπάθεια του Ντέμη να μαζέψει χρήματα».

Για το αν ο Σταύρος Αδαμίδης είναι στο νέο ΔΣ, είπε: «Δεν θα είναι στο ΔΣ. Δεν ήθελε να ασχοληθεί, θα είναι μόνο στο Θεμέλιο και θα βοηθήσει να βρεθεί επενδυτής, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη συνομιλίες», ενώ για το αν αποτελεί... γλάστρα, είπε: «Δεν είμαι γλάστρα κανενός, εκτός κι αν η συνεργασία θεωρείται γλάστρα».

Τέλος, για το αν μιλήσει με τους παίκτες, τόνισε: «Θα τους μιλήσω, θα τους ξεκαθαρίσω τη θέση μου κι ότι δεν μπορούν να περιμένουν κάτι από εμένα. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, δεν χρειάζεται να τους πω εγώ για υπομονή το γνωρίζουν, αλλά είναι κάτι τετριμμένο. Δεν μπορώ να ζητάω, όμως, υπομονή από κάποιον που δεν αντέχει άλλον. Θα συνεχίσουμε με όποιον αντέχει. Εύχομαι να μην έρθει βόμβα πιο γρήγορα από ότι την περιμένουμε και να σκάσει στα χέρια μου».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved