Ντέρμπισιρ: «Δεν ξεχνάω τον Ολυμπιακό»

Ντέρμπισιρ: «Δεν ξεχνάω τον Ολυμπιακό»

Ο Ματ Ντέρμπισιρ δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Ο Άγγλος επιθετικός παρακολουθεί την πορεία των «ερυθρόλευκων» και τόνισε για ακόμη μια φορά ότι δεν ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ντέρμπισιρ μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Γαύρος», υποστηρίζοντας πως ήταν κρίμα για τον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός του από το Champions League, ενώ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να φύγουν νικητές από το γήπεδο της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη του Ματ Ντέρμπισιρ στην εφημερίδα «Γαύρος»:

-Φαίνεται ότι η επιστροφή σου στην Αγγλία δεν σου βγήκε σε καλό...
«Δεν ήθελα να φύγω από τον Ολυμπιακό, αλλά τα έφερε έτσι η τύχη. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τις μεγάλες χαρές που ένιωσα σε αυτήν την ομάδα».

-Ο κόσμος του Ολυμπιακού σε αγαπάει. Παρακολουθείς την πορεία της ομάδας;
«Φυσικά και παρακολουθώ τι κάνει ο Ολυμπιακός. Κρίμα που δεν συνέχισε στο Champions League, αλλά έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό στο Europa League. Τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και το λέω ειλικρινέστατα. Άλλωστε, ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρει κανείς, ίσως επιστρέψω κάποια μέρα στον Ολυμπιακό».

-Την Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται μόνο τη νίκη, επειδή είναι πίσω στη βαθμολογία. Εσύ έχεις αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο και θα ήθελα να μας πεις πως αισθανόσουν όταν έπαιζες εκεί.
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η πίεση που υπάρχει στους παίκτες είναι μεγάλη. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην Τούμπα, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα του ματς. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί από την απόδοση του Ολυμπιακού. Προσωπικά χαιρόμουν να παίζω σε τέτοιους αγώνες και έδινα πάντα το κάτι παραπάνω. Μια νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ πάντα δίνει ιδιαίτερη χαρά στον κόσμο της ομάδας».

-Ο Ολυμπιακός φέτος έχει χάσει αναπάντεχους βαθμούς σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς. Θεωρείς ότι θα ανταπεξέλθει στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
«Μπορεί να είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει μεγάλο σκορ, αλλά είτε με 1-0 είτε με 2-1 θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τη δουλειά του και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα μπαίνει σε ένα κρίσιμο στάδιο και ο Ολυμπιακός ξέρει να παρουσιάζεται πολύ δυνατός στο φινάλε και να φτάνει στο στόχο του, που είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Τέλος, ο Άγγλος επιθετικός μίλησε και για τον Καζίμ, καθώς οι δύο τους συνυπήρξαν στην Αγγλία: «Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τον Καζίμ, αλλά θυμάμαι ότι είναι ένας πολύ γρήγορος εξτρέμ. Πρόκειται για έναν ακραίο επιθετικό που του αρέσει να παίζει στη γραμμή και διαθέτει την ικανότητα να περνάει τον αντίπαλο αμυντικό με ευκολία. Δεν τον έχω δει τελευταία για να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved