Επίθεση από την πλευρά Φόλαν και απάντηση Πανιωνίου!

Επίθεση από την πλευρά Φόλαν και απάντηση Πανιωνίου!

Εξαλλος με τον Πανιώνιο για την ταλαιπωρία που υπέστη και για την «αθέτηση συμφωνίας», όπως ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπήρξε, είναι ο εκπρόσωπος του Κάλεμπ Φόλαν! «Πρόβλημα στις εξετάσεις και αύξηση στις οικονομικές απαιτήσεις» επικαλούνται οι Νεοσμυρνιώτες ο Πανιώνιος.

Επίθεση στην ΠΑΕ Πανιώνιος εξαπέλυσε με δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports ο Αγγλος ατζέντης του Κάλεμπ Φόλαν, Χέιντεν Ελις, ο οποίος βρισκόταν τις δύο τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τον Ιρλανδό ποδοσφαιριστή.

Η πλευρά Φόλαν υποστηρίζει ότι έκανε μεγάλο αγώνα για να πείσει τους Κολοράντο (σύλλογος στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής) να συναινέσουν ώστε να μπορέσει αυτός να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αυξήσει με αυτό τον τρόπο τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην Εθνική. Τονίζει μάλιστα ότι ενώ το συμβόλαιό του φτάνει τα 200.000 ευρώ, οι Κολοράντο δέχθηκαν να καλύψουν τα 160.000 ευρώ, με την προϋπόθεση η ομάδα που θα τον αποκτήσει να πληρώσει τα άλλα 40.000 ευρώ που αντιστοιχούν στους φόρους και τα οποία αποδίδει η MLS (διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού πρωταθλήματος) στο κράτος (και όχι ο σύλλογος).

«Συμφωνήσαμε με τον Πανιώνιο να πληρώσει μόνο αυτό το ποσό και τίποτα περισσότερο και να εντάξει τον Κάλεμπ στο δυναμικό του. Ταξιδέψαμε μέχρι την Ελλάδα, ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και ενώ μέχρι τις 19.30 χθες το βράδυ όλα έμοιαζαν καλά, ξαφνικά ειδοποιηθήκαμε ότι η μεταγραφή χαλάει. Για να φτάσουμε βέβαια σε συμφωνία, έπρεπε πρώτα να πείσουμε την MLS, η οποία πρέπει να δώσει το οκ για να προχωρήσει μια μεταγραφή, να αποδεχθεί το αίτημα του Πανιωνίου να πληρώσει το ποσό αυτό σε έξι δόσεις, αν και το μάξιμουμ που επιθυμούσαν οι Αμερικανοί ήταν οι τέσσερις δόσεις.΄Κάτι που καταφέραμε έπειτα από συνεχή ανταλλαγή e-mail. Προφανώς, η ελληνική ομάδα δεν επιθυμούσε να δεσμευτεί στη ΦΙΦΑ ότι κάθε συγκεκριμένη ημερομηνία θα καταβάλλει τα χρήματα που οφείλει στην MLS, αλλά για τους δικούς του λόγους ήθελε να τα βρει αποκλειστικά με τον παίκτη. Καταγγέλω δε ότι σήμερα το πρωί μας ενημέρωσαν ότι δεν θα πληρώσουν το ξενοδοχείο που διαμέναμε και ότι θα έπρεπε να καλύψουμε τα έξοδα από την τσέπη μας. Αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει».

Το Onsports επικοινώνησε και με μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος. Οπως ο ίδιος υποστήριξε, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φόλαν έδειξαν ότι παλιότερα είχε εγχειριστεί στον αστράγαλο, όπως επίσης και ότι είχε πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. «Είπαμε στον ποδοσφαιριστή ότι επειδή δεν υπήρχε χρόνος να εξεταστεί από γιατρό, θα προχωρούσαμε κανονικά στην απόκτησή του, αν όμως ο γιατρός που θα τον εξέταζε αργότερα ανακάλυπτε ότι δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει, θα ακυρώναμε τη συμφωνία. Πράγματι, καταθέσαμε τα απαραίτητα έγγραφα εγκαίρως στην ΕΠΟ, ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη αμοιβή 35.000 ευρώ σε έξι δόσεις, ξαφνικά ενημερωθήκαμε ότι έπρεπε να πληρώσουμε άλλα 40.000 ευρώ στην MLS. Με απλά λόγια, η μεταγραφή θα κόστιζε 75.000 ευρώ γι αυτό και δεν προχωρήσαμε στην υλοποίησή της. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστήριζε ότι πρόκειται για τα ίδια χρήματα, ωστόσο άλλο το συμβόλαιο της ΕΠΟ, άλλο το χαρτί που λάβαμε από την MLS. Αν λοιπόν βάζαμε υπογραφή και στα δύο, τότε ο παίκτης θα μπορούσε κάποια στιγμή να πάει στη ΦΙΦΑ και να ζητήσει τα χρήματα που θα ήταν γραμμένα και στα δύο συμβόλαια. Ο εκπρόσωπός του μας έδωσε τον λόγο του ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε, αλλά έτσι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε μεταγραφή. Ο λόγος δεν αρκεί σε συμφωνίες δύο πλευρών όσο καλή διάθεση και να υπάρχει».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved