Χατζηιωάννου: «Ο Πανιώνιος έχει αναγνωρίσει την οφειλή»

Χατζηιωάννου: «Ο Πανιώνιος έχει αναγνωρίσει την οφειλή»

Στους ισχυρισμούς του Πανιωνίου απάντησε (ξανά) ο νομικός εκπρόσωπος του Αλβάρο Ρεκόμπα, Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Οι «κυανέρυθροι» υποστήριξαν ότι οι επιταγές που έχουν εκδοθεί για την οφειλή προς στον Ουρουγουανό άσο είναι στο όνομα του δικηγόρου κι όχι του παίκτη κι έτσι δεν υφίσταται πρόβλημα με την ομάδα, ωστόσο ο Χατζηιωάννου διέψευσε πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Χατζηιωάννου στον Sentra fm:

Για το ότι ο Πανιώνιος υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του χαρτί από τον Ρεκόμπα που λέει ότι δεν έχω καμιά απαίτηση από τον Πανιώνιο και οι τρεις επιταγές ύψους 20.000 ευρώ η κάθε μια έχουν εκδοθεί στο όνομα του: «Οφείλω να επισημάνω ότι ο Πανιώνιος δεν είναι καλά διαβασμένος. Οι επιταγές έχουν εκδοθεί σε διαταγή της ΠΑΕ Πανιώνιος. Στη συνέχεια υπέγραψε τριτεγγυητής ο κ. Τσολακάκης, μετά επιστρέφουν στον Πανιώνιο και τις πήρε ο Ρεκόμπα. Δεν υπάρχει κανένας Χατζηιωάννου δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση και τις επιταγές. Υπάρχει μια συγκεκριμένη επιταγή που πληρώθηκε ήταν 30/9 με ακριβούς ίδιους εγγυητές. Η επιταγή είναι της ΠΑΕ Πανιώνιος».

Για τις οφειλές στον παίκτη: «Τον διαψεύδουν τα έγγραφα, που έχουν υπογραφεί μεταξύ αυτών μια σύμβαση αναγνώρισης οφειλής του Πανιώνιου στον Ρεκόμπα. ο Πανιώνιος αναγνωρίζει την οφειλή της ΠΑΕ προς τον Ρεκόμπα ύψους 160.000 ευρώ εκ των οποίων τα υπόλοιπα 75.000 μετρητά και τα υπόλοιπα 85.000 ήταν επιταγές, πληρώθηκε μία κι έχουν μείνει 65.000. Μάλιστα η ΠΑΕ Πανιώνιος σχετικά με την οφειλή της, είχε εκχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στην Superleague κι έρχεται η Λίγκα και λέει ότι έχει αλλάξει η σύμβαση. Υπήρχε η προηγούμενη για τα τηλεοπτικά, άλλαξε η σύμβαση. Όταν φεύγει ένας παίκτης από μια ομάδα τυπικά, ο Ρεκόμπα έφυγε με κοινή συναινέσει, γράφεται μια δήλωση που λέει δεν έχω καμιά απαίτηση. Υπάρχουν τα image wrights μεταξύ Πανιώνιου και Ρεκόμπα. Τον Ιούνιο του '11 υπάρχει σύμβαση που αναγνωρίζει τις οφειλές προς τον παίκτη».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved