Παραίτηση Δημόπουλου με καταγγελία

Παραίτηση Δημόπουλου με καταγγελία

Ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε, καταγγέλλοντας τους Κατσαρή, Παπαδόπουλο.

Τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο κατήγγειλε στην επιστολή παραίτησής του από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο Γιάννης Δημόπουλος.

Στην επιστολή του ανέφερε:

«Όπως αναφέρω και στην από 30-1-2012 αίτηση παραίτησής μου. Από του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω αλλά και να εξηγήσω, τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Υπηρετώ τον Α.Σ από τη θέση του Συμβούλου, για δώδεκα περίπου χρόνια, με τα τελευταία έξι ως Ταμίας, με γνώμονα μόνο το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Το 1999, βοήθησα στην επανίδρυση το γυναικείο μπάσκετ, με κίνητρο την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ.

Την ομάδα μπάσκετ την στήριξα τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά, και αυτό νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, άλλωστε υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία. Τα τελευταία δύο χρόνια, δέχομαι έναν ανεξήγητο από κάθε άποψη πόλεμο εκ των έσω, γεγονός που με ανάγκασε να απέχω από τα διοικητικά δρώμενα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου, ενημέρωσα με στοιχεία τον Πρόεδρο Θανάση Κατσαρή και τον Αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο, αλλά δεν ελήφθη καμιά μέριμνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στην απόφασή μου να απέχω από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. αφού η παρουσία μου μάλλον ενοχλούσε.

Όταν απειλήθηκα από μέλος του Συμβουλίου, (υπάρχει μαρτυρία ενός έγκριτου δημοσιογράφου), και ενημέρωσα τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Α.Σ. δεν υπήρξε καμιά προσπάθεια στήριξης στο πρόσωπό μου, και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Λίγο αργότερα, ο βοηθός μου στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ κ. Βασίλης Αγγελίδης, τελείως αναίτια και αψυχολόγητα, σε κάποιο φιλικό παιγνίδι ζήτησε να αποχωρήσω από το γήπεδο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα ανέβαλε τον αγώνα, γεγονός που με οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο σε βάρος μου.

Το τρίτο ατόπημα διεπράχθη από τον κ. Αγγελίδη σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα κ. Καπετανάκη, όταν προπηλάκισαν έναν δικό μου συγγενή στο παλατάκι, που νομότυπα είχε καταλάβει τη δική μου θέση στο χώρο του γηπέδου.

Θεωρώ περιττό νομίζω να αναφέρω, ότι όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτώ με φαρμακευτικό υλικό, το μπάσκετ, το Βόλεϊ και άλλα αθλητικά τμήματα του ΠΑΟΚ, και ότι σε κάποια δύσκολη στιγμή, στήριξα κι’ εγώ την ΚΑΕ, προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 8.000 ευρώ.

Δυστυχώς αλλά είμαι υποχρεωμένος καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, Θανάση Κατσαρή και Δημοκράτη Παπαδόπουλου αντίστοιχα, που βρίσκονται γαντζωμένοι για 15!!! Περίπου χρόνια στις καρέκλες τους, (γιατί άραγε;), και θεωρούν τον Α.Σ. τσιφλίκι τους, αγνοώντας προκλητικά όλους αυτούς που έχουν προσφέρει και είναι χρήσιμοι στον ΠΑΟΚ.

Η συμπεριφορά του Θανάση Κατσαρή και του Δημοκράτη Παπαδόπουλο, που δεν έχει προσφέρει ούτε ένα ευρώ σε κανένα τμήμα, με οδήγησαν να απομακρυνθώ από το διοικητικό σχήμα του Α.Σ., όχι όμως και από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα στηρίζω και θα υπηρετώ με κάθε τρόπο.

Γιάννης Δημόπουλος

Πώην Ταμίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ».



ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved