«Ομάδα με μεγάλη ιστορία και φοβερούς οπαδούς ο Ολυμπιακός» (photos + video)

«Ομάδα με μεγάλη ιστορία και φοβερούς οπαδούς ο Ολυμπιακός» (photos + video)

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς και Ρόι Κάρολ, για το γεγονός πως βρίσκονται σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ενώ ο Γιάννη Βρέντζος αποκάλυψε πως η περίπτωση του Αλεξάντρ Χλεμπ δύσκολα θα προχωρήσει...

«Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε αυτούς τους δυο παίκτες. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Είναι θλιβερό να βλέπουμε παράγοντες να απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και την πρόθεση μας για το αν θα αποκτήσουμε παίκτες, θα ήθελα να ζητήσω από τους δημοσιογράφους να είναι πιο προσεκτικοί. Είχαμε λάβει την απόφαση να κινηθούμε για παίκτες οι οποίοι θα μας ενισχύσουν άμεσα. Αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί οι ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις. Εξ αρχής ασχοληθήκαμε με 4-5 σημαντικές υποθέσεις και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε 2 από αυτές. Έχουμε προγραμματισμό για την ομάδα, ο πρόεδρος επενδύει με μακροχρόνιο προγραμματισμό και δεν θα κάνουμε κινήσεις οι οποίες θα βλάψουν τον Ολυμπιακό, ώστε να φτάσει εκεί που έχουν φτάσει άλλες ομάδες», δήλωσε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

Ο Ρόι Κάρολ, τόνισε: «Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ. Ήταν έκπληξη για μένα που ήρθα τον Ιανουάριο. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω για τον Ολυμπιακό. Θα δώσω ότι μπορώ καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του ο Καζίμ Ρίτσαρντς τόνισε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση μου, γιατί τα ρούχα μου δεν είναι τα κατάλληλα για την περίσταση. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με επέλεξε. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο...».

Κάπου εκεί τον λόγο πήρε ξανά ο Γιάννης Βρέντζος: «Η γνώμη του προέδρου είναι σημαντική. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Με τις 3 προσθήκες που έγιναν είμαστε σίγουροι για την επίτευξη των στόχων μας».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις, με τον Καζίμ Ρίτσαρντς να είναι εκείνος ο οποίος δέχτηκε τις περισσότερες…

Αρχικά ο Τούρκος άσος, ρωτήθηκε για το αν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του στον Ολυμπιακό, μετά από την λήξη του δανεισμού του: «Φυσικά. Δεν θα δεχόμουν να έρθω αν δεν το πίστευα αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δείξω πως αξίζω να παίζω για αυτή την ομάδα, κάτι το οποίο είναι εύκολο για μένα. Θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Για το τι θυμάται ο Καζίμ από το φιλικό με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά και για το ποιο ήταν το κίνητρο να επιλέξει τους πρωταθλητές:

«Πριν παίξουμε με τον Ολυμπιακό, είχαμε παίξει με την Λίβερπουλ και θυμάμαι πως είχαμε νικήσει άνετα. Αντιμετωπίσαμε ένα σύλλογο από τον οποίο χάναμε 1-0 από την αρχή. Θυμάμαι πολύ τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν σταματούσαν να τραγουδούν. Δεν σκεφτόμουν πως ο Ολυμπιακός ήθελε ένα παίχτη σαν εμένα όταν άκουσα πως με θέλει ο Ολυμπιακός, μέχρι που το επιβεβαίωσε ο μάνατζερ μου. Είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο παίζει στην Ευρώπη, με ιστορία και απίστευτους οπαδούς. Για μένα ήταν εύκολη η απόφαση. Το κίνητρο για μένα ήταν να παίξω καλό ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ο Ρόι Κάρολ, για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League:

«Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε στόχους. Είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μακάρι να δω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον τελικό».
Στη συνέχεια ο Κάρολ, ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι εδώ τώρα και τα πάντα μπορούν να συμβούν εδώ. Ο Σερ Άλεξ μου είχε πει πως τα πάντα αλλάζουν. Είμαστε 5 βαθμούς πίσω, και θα κάνουμε τα πάντα για να νικάμε και θα περιμένουμε να στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός ώστε να πάρουμε το αβαντάζ».

Ο Καζίμ Ρίτσαρντς ρωτήθηκε και για το τατουάζ που έχει στο δεξί του πόδι, το οποίο απεικονίζει τον Μπομπ Μάρλεϊ:

«Είναι το είδωλο μου, ο Μπομπ Μάρλεϊ. Κάποια από τα λόγια που έχει πει στη ζωή του άλλαξαν και την δική μου ζωή. Στο σπίτι μου ακούγαμε διαρκώς ρέγκε, αλλά ο λόγος είναι τα όσα έχει πει».

Για το αν ο Καζίμ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Τούρκος άσος, απάντησε:

«Είμαι έτοιμος, ωστόσο ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος. Θα προπονηθώ σήμερα και εκείνος θα κρίνει αν είμαι έτοιμος. Αν μου ζητηθεί να παίξω βασικός θα δώσω τα πάντα. Θα περιμένω το πότε θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο ότι είμαι έτοιμος».


Ο Τούρκος άσος ρωτήθηκε και για το θέμα της προσαρμογής του:

«Η φιλοξενία είναι απίστευτη. Δεν νομίζω πως θα έχω πρόβλημα προσαρμογής, καθώς έχω ζήσει 5 χρόνια εκτός Αγγλίας. Θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου. Όσο για τις σχέσεις με τους προπονητές και τους παίκτες... Κάθε παίκτης έχει άλλη σχέση με τον προπονητή. Εγώ είμαι εδώ να κάνω ότι μου πει ο προπονητής».


Τον λόγο πήρε ξανά ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος απάντησε για την υπόθεση Χλεμπ:

«Σχετικά με τον Χλεμπ, η περίπτωση του μας προτάθηκε πολύ αργά την Δευτέρα. Ήταν κάτι που δεν μπορέσαμε να αξιολογήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι, οι οποίες συνεχίζονται να εξετάζονται. Δεν νομίζω πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της απόκτησης του ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε τι δήλωσαν οι κ.κ. Βρέντζος και Καραπαπάς για την Πολιτεία και τις αιχμές που άφησαν για την συμπεριφορά που οι Φορείς δείχνουν προς τον Ολυμπιακό


Θυμηθείτε την παρουσίαση των δυο παικτών

{coveritlive}9c8f08a2ed{/coveritlive}

«Ομάδα με μεγάλη ιστορία και φοβερούς οπαδούς ο Ολυμπιακός» (photos + video)



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved