«Ασόβαρη και λάθος η διαδικασία για τον Μανωλά»

«Ασόβαρη και λάθος η διαδικασία για τον Μανωλά»

Στους λανθασμένους χειρισμούς της υπόθεσης απέδωσε ο Στέλιος Μανωλάς το «ναυάγιο» της μετακίνησης του ανιψιού του, Κώστα, από την ΑΕΚ στην Έβερτον.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Στέλιος Μανωλάς είπε: «Σε ένα Α4 χαρτί, υπήρχαν 5 γραμμές. Δεν υπήρχε λογότυπο ή σφραγίδα ή υπογραφή. Είχε κάποιες προτάσεις. Δεν μπορούσα να το θεωρήσω σοβαρό αυτό. Μετά διακόψαμε τις συζητήσεις με τον Θεόφιλο Καρασαββίδη.

Στη συνέχεια πήρε ένας Ιταλός που δεν τον γνωρίζουμε και συνεργάζεται με τον Θεόφιλο. Είπε ότι έχει πρόταση και του είπαμε να τη δείξει. Καταρχήν θα πρέπει να είχε συμφωνήσει η Έβερτον με την ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε αν είχαν συμφωνήσει. Κάνουν πρώτα συμφωνητικό και μετά καλούν ένα μάνατζερ για να μιλήσει με την πλευρά του παίκτη.

Δεν ήρθε καμία εξουσιοδότηση. Ο Ιταλός μας έστειλε ένα μέιλ με μια πρόταση. Το πρόχειρο χαρτί και το μέιλ είχαν άλλα νούμερα το ένα με το άλλο. Είπαμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτήν την πρόταση. Έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή μέιλ.

Η μοναδική πρόταση που είχε ο Κώστας ήταν πέρυσι από την Αταλάντα. Μας κάλεσαν στην Ιταλία, πήγαμε και μιλήσαμε. Έτσι γίνονται τα πράγματα. Ήταν λάθος η όλη διαδικασία. Ο Καρασαββιδης δεν εκπροσωπούσε τον παίκτη. Στα αγγλικά ΜΜΕ ανά πέντε λεπτά διάβαζα διαφορετικά πράγματα.

Είπαμε στην ΑΕΚ ότι δεν έχουμε πρόβλημα να βρείτε ομάδα, παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη. Επειδή έχω ιστορία, είπαμε βρείτε ομάδα για να πάρετε και χρήματα.

Πήγαν και άλλοι μάνατζερ να μπουν σε αυτή τη μεταγραφή. Ο Καρασαββίδης δεν έφερε εξουσιοδότηση, ούτε αυτός είχε από εμάς για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή. Σε ένα Α4 έγραψε μόνος του 4 γραμμές, ούτε υπογραφές ούτε λογότυπα. Το μέιλ με το χαρτί είχε τα μισά χρήματα. Όταν κάνουμε μια δουλειά, πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα γίνουν συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα, είπε: «Τι να ανανεώσει; Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει ΑΕΚ. Για ποια ανανέωση μιλάμε; Καταρχήν υπάρχει απαγόρευση για νέες εγγραφές. Έχει βγει ο πρόεδρός της και λέει πως πουλάει ότι υπάρχει... Δεν βλέπω φως».

Λίγο αργότερα ο Θεόφιλος Καρασαββίδης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved