Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει αυτό που θέλει»

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει αυτό που θέλει»

Σίγουρος και αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν.

Η συνέντευξη του Βασίλη Κωνσταντίνου στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»:

-Η αποτίμησή σας μετά τον δύσκολο Γενάρη;
«Καταρχήν, ο Παναθηναϊκός προετοιμαζόταν από την αρχή της σεζόν, όταν έγινε η κλήρωση και δεν ξέραμε ποια είναι η ομάδα Α και Β, ότι θα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια αυτή την περίοδο. Δεύτερον, το ροτέισον που έκανε ο προπονητής και η εμπιστοσύνη που έδειξε σε όλους τους παίκτες του ρόστερ ήταν αυτά που έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση και μάλιστα με τη διαφορά των πέντε βαθμών. Μέσα σε όλα, βέβαια, χρειάζεται και λίγη τύχη. Ο Παναθηναϊκός την κυνήγησε, δεν την περίμενε να έρθει. Για αυτό είμαστε εκεί που είμαστε σήμερα».

-Θεωρείτε ότι ο Παναθηvαϊκός είναι φαβορί με βάση τους πέντε βαθμούς διαφορά;
«Θεωρώ ότι η ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι από εδώ και στο εξής. Ο Παναθηναϊκός υπολογίζει όλες τις ομάδες το ίδιο, ανεξαρτήτως ονόματος. Το ευτύχημα είναι ότι όταν έκανε την «κοιλιά» δεν έχασε βαθμούς, αντίθετα με τους αντιπάλους του, που έχασαν βαθμούς. Εμείς στεκόμαστε σε αυτό που παρουσιάζει η ομάδα. Δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό που ζητάμε. Για να αποδείξουμε ότι τα πολλά λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες, αλλά n οργάνωση και ο προγραμματισμός. Και αυτό το έχει ο Παναθηναϊκός χάρη στον Φερέιρα, τον πρόεδρό του και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τη συμπαράσταση του κόσμου, που εμπιστεύεται και πάλι τους παίκτες».

-Πώς βλέπετε τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στη διαφορά των πέντε ή των εφτά βαθμών. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια θέληση και το ίδιο πείσμα. Η σοβαρότητα είναι αυτό το στοιχείο που διακρίνει την ομάδα και τους παίκτες, Με την εμπειρία που έχουν, δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους και πιστεύουν ότι έστω και στο 92' θα πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό είναι φυσικά οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι. Από εδώ και πέρα μπορεί να θυσιάσουν το θέαμα για την ουσία, αυτό είναι το ζητούμενο. Εγώ είμαι αισιόδοξος, γιατί βλέπω την ομάδα, τον προπονητή, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση πως κινούνται. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια».

-Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Πιστεύετε ότι αυτό το ματς κρύβει παγίδες;
«Σίγουρα κρύβει παγίδες. Από όλες τις πλευρές. Δηλαδή αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αγωνιστικά, διότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει σε ένα γήπεδο που δεν είναι το καταλληλότερο. Βέβαια, οι παίκτες έχουν μάθει στα δύσκολα και το απέδειξαν στα Γιάννενα. Παράλληλα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε διαιτητικό λάθος, που μπορεί να είναι ανθρώπινο, ωστόσο θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπιστεί. Από την άλλη θα πρέπει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις ο κόσμος που θα βρεθεί εκεί, προκείμενου να αποφύγουμε πιθανές τιμωρίες. Από εδώ και πέρα, όσο το πρωτάθλημα φθάνει στο τέλος του, θα υπάρχουν μόνο προκλήσεις».

-Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα για να παραμείνει πρώτος;
«Τις προκλήσεις των αντιπάλων. είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Την ίδια αυτοπεποίθηση και το τσαγανό που είχαμε μέχρι τώρα. Ο καλός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

-Θεωρείτε ότι η αλλαγή στη διαιτησία ήταν τυχαία;
«Δεν νομίζω ότι ήταν τυχαία, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται για τη διαιτησία».

-Το σχόλιό σας για τις τελευταίες διαιτησίες;
«Δεν άλλαξε τίποτα. Αυτοί που φωνάζουν και διαμαρτύρονται για τη διοίκηση διαιτησίας Βασάρα, ζητούσαν την αλλαγή. Ο Παναθηναϊκός εμπιστεύεται τη διοίκηση Δούρου με τα όποια λάθη, αλλά εμείς ζητάμε 50-50. Μπορεί να υπήρξαν λάθος αποφάσεις, όπως το γκολ του Τοτσέ που ακυρώθηκε στο ματς με τη Δράμα ή στο Κύπελλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, αλλά και αυτό με τον Εργοτέλη με τις πολύ αυστηρές αποβολές και το πέναλτι που δεν δόθηκε στους φιλοξενούμενους. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξει και η ελληνική διαιτησία. Γιατί αυτή τη φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα δεχθεί όσα έγιναν πέρυσι».

-Η Super League προέβη σε μία πρωτόγνωρη κίνηση, εκδίδοντας ανακοίνωση κατά του Παναθηναϊκού. Πώς κρίνετε αυτό το συμβάν, που σχολιάστηκε αρνητικά και από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα;
«Θεωρώ αυτήν την κίνηση πρόκληση. Κάποιοι θέλουν να προκαταλάβουν το τέλος που θα είναι οδυνηρό για την ομάδα που διαμαρτύρεται κάθε Κυριακή για τη διαιτησία. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μιλάει, δεν σημαίνει αδυναμία, απλώς θέλει  να κρατήσει το πρωτάθλημα σε ένα επίπεδο. Οι άλλοι δεν το κρατούν και εκτίθενται».



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved