Κάρολ: «Τελικό με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (video)

Κάρολ: «Τελικό με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (video)

Όνειρο του Ρόι Κάρολ είναι να αγωνιστεί στον τελικό του Europa League αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους», ενώ όπως ανέφερε θα ήθελε να συνεχίσει για περισσότερο από 1,5 μήνα στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρόι Κάρολ:

Πόσο σημαντική είναι η μετεγγραφή σου από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό και αν αισθάνεσαι ότι έχεις τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου επάνω σου;

«Είναι όμορφο να βρίσκομαι εδώ. Σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είμαι 34 ετών και θεωρούμαι ακόμα νέος για τερματοφύλακας. Θέλω να προχωρήσω την καριέρα μου και αυτή είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω ότι θα παίξω στο Europa League και του χρόνου θα παίξουμε στο Champions League. Ελπίζω ότι θα το κάνουμε αυτό. Αλλά είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα στην προσπάθειά μου να επιστρέψω και να παίξω για την πατρίδα μου καθώς όλος ο κόσμος βλέπει τις μεγάλες ομάδες και το λέω αυτό χωρίς διάθεση να προσβάλλω τον ΟΦΗ γιατί είναι καλή ομάδα και πέρασα καλά και τους 5 μήνες που ήμουν εκεί. Έλαβα τόσα τηλεφωνήματα όμως από τη στιγμή που ήρθα εδώ τόσος κόσμος μου εύχεται τα καλύτερα. Άνθρωποι που έχω να μιλήσω 6-7 μήνες και είναι φοβερό όταν πηγαίνεις σε μια μεγάλη ομάδα, πόσος κόσμος σε καλεί».

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο και ποιος ο μεγαλύτερός σου φόβος με τον Ολυμπιακό;

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδι μπορώ για το σύλλογο. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να εγκατασταθώ εδώ με τα παιδιά και την οικογένειά μου. Θα ήταν όμορφο να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ. Από μένα εξαρτάται, έχω 48 μήνες για να αποδείξω τον εαυτό μου. Θα ήταν φανταστικά αν παίζαμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League. Θα ήταν τέλειο! Αλλά η φιλοδοξία μου είναι να παίξω τώρα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, να παίξω καλά για την ομάδα και για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο φόβος μου; Ότι δεν φοβάμαι!».

Πως σου φαίνεται ο καιρός στην Ελλάδα, έχοντας ζήσει εδώ μερικούς μήνες και ποια η άποψή σου για τους ανθρώπους;

«Ο κόσμος μου έχει φερθεί πολύ καλά από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Όταν μετακόμισα στην Κρήτη, όλοι προσπάθησαν να με κάνουν να αισθανθώ καλά, αλλά ακόμα και στην Αθήνα που είμαι εδώ 3 σχεδόν 4 ημέρες, μένω σε ένα ξενοδοχείο και όλοι έρχονται με χαιρετούν και μου εύχονται τα καλύτερα. Αυτό με κάνει να νιώθω ευπρόσδεκτος το ότι όλοι μου εύχονται τα καλύτερα. Όσο για τον καιρό, είχε κρύο σήμερα, αλλά όχι τόσο όσο στην Αγγλία. Περνάω καλά εδώ και γι’ αυτό άλλωστε υπέγραψα και 18μηνο συμβόλαιο εδώ γιατί μου αρέσει η περιοχή, ο σύλλογος και ο κόσμος, είναι πολύ όμορφα για μένα».

Σε αναγνωρίζει ο κόσμος δηλαδή;

«Ναι, το κάνουν. Με κοιτούν και μερικές φορές δεν είναι 100% σίγουροι ότι είμαι εγώ, αλλά μετά με αναγνωρίζουν και είναι όμορφο να το βλέπεις αυτό, να σε αναγνωρίζουν και να τους χαιρετάς και πρέπει να μάθω περισσότερα ελληνικά γιατί είναι δύσκολα».

Προσπαθείς;

«Ναι προσπαθώ, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή».

Μοιάζουμε όντως με τους Ιρλανδούς;

«Ναι, οι Ιρλανδοί είναι πολύ χαλαροί όπως κι εγώ. Ο καιρός δεν είναι τόσο καλός βέβαια αλλά οι άνθρωποι μοιάζουν. Είμαστε χαλαροί, είμαστε καλοί, καλωσορίζουμε τους άλλους και είναι βασικά το ίδιο με εδώ. Και λατρεύουν και το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι το τρελό. Οι Ιρλανδοί λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Είναι φοβερό, είναι φανταστικά οπότε επιστρέφω σπίτι μου και βλέπω τους φίλους μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρόι Κάρολ στο olympiacos.org, πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved