Ψήφισμα συνδέσμων του Ολυμπιακού Βόλου

Συντάκτης: Μαρία Μοσχονά Δημοσίευση: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 22.18

Ψήφισμα μέσω του οποίου τονίζουν την πεποίθηση και την αισιοδοξία τους ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα δικαιωθεί εξέδωσαν οι δέκα σύνδεσμοι φιλάθλων του συλλόγου, μεταξύ των οποίων και δύο νεοσύστατοι!

Σε αυτό αναφέρεται ότι κηρύττουν μετωπική σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ, τους βουλευτές τους και τους όποιους υποψήφιούς του στις επικείμενες εκλογές, ενώ στέλνουν μήνυμα στους «βουλευτές των άλλων κομμάτων και στους όποιους υποψήφιους να δεσμευθούν στην κοινωνία του Βόλου ότι θα κάνουν τα πάντα για τη δικαίωση του Ολυμπιακού την επόμενη μέρα των εκλογών».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο ψήφισμα των συνδέσμων:

«Όλοι οι οργανωμένοι Σύνδεσμοι του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη προχθεσινή παμβολιώτικη συνέλευση αποφάσισαν τα εξής:

1. Μετωπική σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ, τους βουλευτές τους και τους όποιους υποψήφιούς του στις επικείμενες εκλογές. Αν δεν αποκαταστήσουν την αδικία και το έγκλημα που έγινε εις βάρος της ομάδας μας, κάτι που το αναγνωρίζουν και το δηλώνουν οι ίδιοι, θα μας βρούνε μπροστά τους σε κάθε στιγμή σε κάθε λεπτό.

2. Μήνυμα στους υπόλοιπους βουλευτές των άλλων κομμάτων και στους όποιους υποψήφιους να δεσμευθούν στην κοινωνία του Βόλου ότι θα κάνουν τα πάντα για τη δικαίωση του Ολυμπιακού την επόμενη μέρα των εκλογών.

3. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και διαπιστώνουμε ότι οι «νεκροθάφτες» της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου, ενώ υπεραμύνονται του αυτοδιοίκητου, για την περίπτωση της ομάδας μας εκφράζουνε αδιαφορία. Θα μας βρούνε και αυτοί μπροστά τους. Με την επιστολή της ΟΥΕΦΑ τι έχουνε να μας πούνε;

4. Να ισχυροποιηθεί το νομικό επιτελείο με νομικούς που θα δώσουνε και ψυχή και γνώσεις και πίστη για τη δικαίωση.
Ο Βόλος διαθέτει πλειάδα νομικών που θα συμπληρώσουν και θα ενισχύσουν το άριστο νομικό τιμ της Αθήνας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες μάχης και σύγκρουσης. Στον αγώνα αυτόν θέλουμε ένα πιο ισχυρό νομικό επιτελείο.

5. Η FIFA το πιο ισχυρό χαρτί της δικαίωσης, να διαχειρισθεί με τον καλύτερο και τον πιο σκληρό τρόπο δίχως δισταγμούς και συναισθηματισμούς και διλήμματα.

6. Μήνυμα σʼ όλους τους Βολιώτες είτε εντός Μαγνησίας είτε εκτός, είτε σε όλες τις πόλεις της χώρας που ζούνε και εργάζονται. Ο Ολυμπιακός μας θα δικαιωθεί, θα παίξει ξανά στη Super League, θα μας επιστραφούνε όλοι οι παίκτες μας, θα μας αποζημιώσουν για τα διαφυγόντα κέρδη της φετινής χρονιάς και όσοι παρανόμησαν εις βάρος μας θα διωχθούνε ποινικά και αστικά. Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα όλοι μας θα συσπειρωθούμε για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχου.

7. Τέλος, εγκληματίες του ποδοσφαίρου μάθετε ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθειά απʼ τις πληγές μας. Τώρα θα σας λιώσουμε.

Βόλος 31/1/2012

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ:
1. Austrian Boys Club
2. ΣΦΟΒ
3. VATOS LOCOS
4. Red Eagles
5. Athens Fans
6. Αργοναύτες
7. Οικονομικός Όμιλος
8. Ladyʼs Club
9. Red Club Κασσαβέτη Θ.1 (νεοσύστατος)
10. Κόκκινη Ν. Ιωνία Θ. 1 (νεοσύστατος)».

Κατηγορία: Super League
Tags:

1 Σχόλιο
  • ΝΙΚΟΣ Κ. Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012 17:51 Συντάχθηκε από ΝΙΚΟΣ Κ.

Αυτή δεν είναι χούντα. Είναι η συμμορία των σοσιαΛηστών, οι οποίοι αφού εξυγίαναν την πολιτική ζωή του τόπου, μας είπαν ότι έκαναν κάθαρση στο ποδόσφαιρο διαλύοντας τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες!!