Μια ζωή ευγνώμων στον Φερέιρα!

Μια ζωή ευγνώμων στον Φερέιρα!

Ο Ορέστης Καρνέζης αποθέωσε τον προπονητή του επειδή αναγέννησε την καριέρα του και μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος και τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό.

Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» μίλησε στη Nova και ανέφερε αρχικά για τη δική του πολύ καλή παρουσία: «Φέτος τα πράγματα έχουν έρθει καλύτερα για μένα σε σχέση με άλλες χρονιές. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ ιδιαίτερη, χρειάζεται πολύ επιμονή και υπομονή. Είναι μοναχική θέση, ότι κάνεις το κάνεις μόνος σου. Μια στιγμή που δεν έχεις συγκέντρωση, αρκεί για να αποβεί μοιραία. Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, στατιστικά θα χρειαστεί να επέμβεις 7-8 φορές, οπότε πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος».
 
Για την περσινό λάθος του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ δύσκολες στιγμές αυτές, πρέπει να κάτσεις να ηρεμήσεις και να σκεφτείς μόνος σου».
 
Για το παιχνίδι στα Γιάννενα: Στα Γιάννενα ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για όλους μας. Οι συνθήκες δεν ήταν ποδοσφαιρικές. Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό όμως πρέπει να ξεχνάς και το γήπεδο και όλες τις αντιξοότητες. Εκείνη την ημέρα οι συμπαίκτες μου κατέβαλλαν μια μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
 
Για τη φάση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στον πρώτο γύρο: «Λειτουργείς με το ένστικτο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να παίζει στη γραμμή του τέρματος, είναι πολύ λάθος όποιος το κάνει αυτός. Εγώ θεώρησα ότι δεν έπρεπε να φάω γκολ. Αυτή είναι η ήττα για έναν τερματοφύλακα, γι αυτό σκέφτηκα πως δεν έπρεπε να φάω γκολ».
 
Για τις συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Ξέραμε πως είχαμε ένα πολύ δύσκολο μήνα. Είχαμε μπροστά μας ένα ανορθόδοξο πρόγραμμα, συν τους τραυματισμούς που είχαμε. Δεν είχαμε στο μυαλό μας να κερδίζουμε με 1-0, από κει και πέρα όλες οι ομάδες μέσα στη χρονιά κάνουν κάποια κοιλιά. Άλλες φορές θα έχεις καλή απόδοση, άλλες όχι. Το σημαντικό θέμα είναι να κερδίζεις και στην κακή σου μέρα».
 
Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Για μένα είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο ο κ. Φερέιρα. Με πίστεψε από την πρώτη στιγμή, ακόμα και πέρσι, του είμαι ευγνώμων και θα του είμαι πάντα. Ο κ. Φερέιρα είναι καταξιωμένος, έμπειρος και όλοι στην ομάδα παίζουμε και για αυτόν. Ηθελα πολύ να τον δικαιώσω, μου στάθηκε και πέρσι στις δυσκολίες που είχα και το έχω μέσα μου να τον δικαιώσω».
 
Για τη σχέση του με τον Καπίνο και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες στην ομάδα: «Είμαστε όλοι οι τερματοφύλακες κοντά σε ηλικία. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό και για αυτόν».
 
Για τον Κώστα Κατσουράνη: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με τις συμβουλές του, γιατί ξέχωρα ότι για μένα είναι ο πιο ολοκληρωμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής, γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Παίκτες σαν τον Κατσουράνη, τον Καραγκούνη βοηθάνε και τους υπόλοιπους μέσα στην ομάδα».
 
Για τον πιο επικίνδυνο επιθετικό που έχει αντιμετωπίσει στα οικογενειακά διπλά: Ο Βαζέχα ήταν πολύ επικίνδυνος, έχω αγωνιστεί με πολύ σπουδαίους προπονητές στα προπονητικά διπλά και έτσι αποκτάς εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό ακόμα και να παίζεις μέσα στα διπλά. Να μπορείς να έρθεις στη ψυχολογία του επιθετικού τη στιγμή που θα βρεθεί απέναντί σου».
 
Γιατί επέλεξε να γίνει τερματοφύλακας: «Επειδή ήμουν ο πιο μικρός καθόμουν τέρμα και έτσι κόλλησα».
 
Για την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό: «Δεν μου αρέσει να κάνω πολύ μακροχρόνια σχέδια, μου έχει δείξει η ζωή ότι είναι απρόβλεπτη. Αυτό που θέλω είναι να παίζω στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος».
 
Για την Εθνική ομάδα: «Έχω ξεκινήσει να παίζω κάποιο παιχνίδια, δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα. Η Εθνική σίγουρα είναι πολύ μεγάλη εμπειρία, εύχομαι κάποια στιγμή να κληθώ. Μακάρι.»
 
Για τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό: «Είναι κάτι αυτή οι πέντε βαθμοί, αλλά μπορεί να μην είναι και τίποτα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα ήταν μεγάλο λάθος αν σταθούμε στο +5»
 
Για τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς: «Ηταν κάτι πολύ άσχημο αυτό που έγινε το καλοκαίρι. Όμως έπρεπε να συγκεντρωθούμε στις εγχώριες υποχρεώσεις και στο στόχο του πρωταθλήματος. Νομίζω πως μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Για εμάς σίγουρα δεν ήταν έκπληξη η πορεία μας. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Έχω συμπαίκτες με σπουδαία εμπειρία. Κάναμε μεγάλα παιχνίδια και μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved