«Σοβαρό το ενδιαφέρον των επενδυτών για τον Άρη»

«Σοβαρό το ενδιαφέρον των επενδυτών για τον Άρη»

Αποδεκτό έγινε από τη Λέσχη Φίλων Άρη το αίτημα της ΠΑΕ για την αναβολή της γενικής συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα (6/2) λόγω προχωρημένων συζητήσεων με ενδιαφερόμενο επενδυτή «Aν ήταν κάτι ασόβαρο δεν θα δίναμε αναβολή», υποστήριξε ο υπεύθυνος ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης που συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης (31/1):

«Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ συνεδρίασε σήμερα επί του αιτήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, παρουσία και μελών του ΔΣ της ΠΑΕ, και αποφάσισε να κάνει αποδεκτό το αίτημα για ολιγοήμερη αναβολή της έκτακτης ΓΣ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της έκτακτης ΓΣ θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Παράλληλα, για την απόφαση της Λέσχης μίλησε στον αέρα του «ΆρηςFM» ο υπεύθυνος ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης, τονίζοντας πως: «αν ήταν κάτι ασόβαρο δεν θα δίναμε αναβολή»...

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μποτζώρης:

«Επειδή είναι αρκετά σημαντικό αυτό το θέμα αποφασίστηκε σε σημερινό Δ.Σ. να γίνει δεκτό το αίτημα αυτό και να πάμε σε ολιγοήμερη αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης» είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι: «Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα ανάλογα και με τη διαθεσιμότητα του χώρου και θα προσπαθήσουμε να γίνει Σάββατο ή Κυριακή για να μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος. Υπολογίζουμε ότι η νέα έκτακτη γενική συνέλευση θα γίνει περίπου 15 μέρες μετά, για να ωριμάσουν οι συνθήκες και να ειπωθούν περισσότερα πράγματα πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:

Σχετικά με το αν το Δ.Σ. της Λέσχης γνωρίζει τις κινήσεις που γίνονται: «Οι κινήσεις σαφώς και είναι εν γνώσει μας. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον, το οποίο δεν έχει σχηματοποιηθεί. Φυσικά και γνωρίζουμε αρκετά πράγματα, γνωρίζουμε για το σύμφωνο εμπιστευτικότητας. Το καλό για εμάς και το θεμιτό για το σύλλογο είναι ότι αυτά συμβαίνουν με τη δέουσα σοβαρότητα, που πρέπει να γίνονται και όχι μέσω πρωτοσέλιδων των εφημερίδων. Οι διαδικασίες γίνονται με τον τρόπο που πρέπει να γίνονται. Αν ήταν κάτι ασόβαρο δεν θα προχωρούσαμε σε αναβολή της Γ.Σ.».

Για τις προσεχείς διαδικασίες κατέληξε: «Περιμένουμε να μάθουμε με ποιο σκοπό θέλουν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι. Στην προσεχή Γ.Σ. θα δοθεί εντολή για διαπραγματεύσεις στο Δ.Σ.. της ΠΑΕ Άρης. Θα καταλήξει σε ένα τελικό σχέδιο συμφωνίας, το οποίο θα φτάσει σε μία έκτακτη Γ.Σ. η οποία θα πάρει τις τελικές αποφάσεις εφόσον όλοι είμαστε ενήμεροι για κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved