Οριστικό ναυάγιο για Έβερτον και Μανωλά!

Οριστικό ναυάγιο για Έβερτον και Μανωλά!

Η περίπτωση να αποχωρήσει, με προορισμό την Αγγλία και την Έβερτον, ο Κώστας Μανωλάς δεν υφίσταται πλέον. Η άρνηση του παίκτη να παίξει στα «ζαχαρωτά» ο κύριος λόγος του «ναυαγίου».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον χάλασε οριστικά. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα πάρει τελικά μεταγραφή για τα «ζαχαρωτά» και για την ώρα παραμένει στην ΑΕΚ, με δική του μάλιστα επιθυμία καθώς η τελευταία ενημέρωση είναι πως ο Μανωλάς δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και από τον αγγλικό Τύπο υπήρχε δεδομένη η ύπαρξη επίσημης πρότασης από πλευράς Έβερτον, ύψους 500.000 ευρώ, προς τον «δικέφαλο». Οι δυο ομάδες φαινόταν να τα έχουν βρει σε όλα και να είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν τη συμφωνία για την πώληση του Μανωλά, ωστόσο το θέμα «κόλλησε» στην επιθυμία του παίκτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μανωλάς εξαρχής έλεγε στο περιβάλλον του ότι κανείς από την Έβερτον δεν πλησίασε για να του κάνει επίσημη πρόταση ή να του προσφέρει συμβόλαιο σε περίπτωση που τα «ζαχαρωτά» τα έβρισκαν σε όλα με την ΑΕΚ και πλέον δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησης του παίκτη από την Ένωση.

Στην άρνηση του νεαρού αμυντικού χρεώνουν το «ναυάγιο» οι Άγγλοι



Ανακοίνωσε τον Τσάλοφ η Καϊσέρισπορ
Ανακοίνωσε τον Τσάλοφ η Καϊσέρισπορ
Συγκίνηση στο «PAOK Sports Arena» - Άφησαν λουλούδια πριν το ματς
Συγκίνηση στο «PAOK Sports Arena» - Άφησαν λουλούδια πριν το ματς
Αστέρας AKTOR - Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα
Αστέρας AKTOR - Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα
Άρης: Επέστρεψαν Καντεβέρε και Μεντίλ
Άρης: Επέστρεψαν Καντεβέρε και Μεντίλ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved