Καραπαπάς: «Προχωρημένες επαφές με Καζίμ»

Καραπαπάς: «Προχωρημένες επαφές με Καζίμ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς.

«Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς, ο οποίος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

Ο Κώστας Καραπαπάς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η περίπτωση του Τούρκου μέσου της Γαλατάσαραϊ είναι αυτή που έχει περάσει σε προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», ενώ για τον Αλεξάντερ Χλεμπ υπάρχει μεν η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ωστόσο δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, ο διευθυντής επικοινωνίας των πρωταθλητών κατήγγειλε μεθόδευση σε βάρος των Πειραιωτών με αφορμή τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των οπαδών σε αντίθεση με αυτές των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την περίπτωση του Καζίμ Ρίτσαρντς, ανέφερε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρκετές μέρες ο Ολυμπιακός τον τσεκάρει και είναι η εξαιρετική περίπτωση για την οποία μιλούσαμε. Σαφώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες, όταν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθούν».

Ενώ για τις σχέσεις Ολυμπιακού και Γαλατά, σχολίασε: «Η Γαλατάσαραϊ και ο Ολυμπιακός έχουν εξαιρετικές σχέσεις σαν σύλλογοι, έχουν κάνει διαπραγματεύσεις με επιτυχία και αυτό που πρέπει να αφορά τώρα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι να δουν έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα».

Όσο για το αν συνδέετε με την περίπτωση Ριέρα η επικείμενη έλευση του Καζίμ, απάντησε: «Δεν συγχέονται οι δύο περιπτώσεις, πέρα από το δούνε και λαβείν μεταξύ δύο κορυφαίων ομάδων».

Για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας με τον Καζίμ, τόνισε: «Ο Καζίμ θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η μητέρα του έχει την τουρκική καταγωγή, από εκεί την έλκει. Ο ίδιος έχει γεννηθεί στην Αγγλία. Δεν μιλάει καν τουρκικά παρότι έχει αρκετές συμμετοχές στην Εθνική Τουρκίας. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει στον Ολυμπιακό».

Για το σχεδιασμό του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Ήταν ένας από τους τρεις στόχους μας, και πιστεύουμε να βοηθήσει πολύ στα παιχνίδια με τη Ρούμπιν που πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και με ειδικές συνθήκες. Αν σκεφτούμε πως στην Ελλάδα χιονίζει τώρα, φανταστείτε εκεί. Θα βρούμε θερμοκρασίες στα -18, έχουμε εξοπλισμό που δεν μπορείτε να φανταστείτε για να αντιμετωπίσουμε τις ειδικές συνθήκες».

Για τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, τόνισε: «Με τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες να τελειώσει η μεταγραφή είναι στο συν».

Σε ερώτηση για το αν ο Βαλβέρδε έχει παρακολουθήσει τον παίκτη, απάντησε: «Ο προπονητής συνεργάζεται με το τμήμα σκάουτινγκ και τη διοίκηση για να γίνουν μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Αυτά τα πράγματα είναι καθορισμένα και δομημένα σωστά. Το λέω αυτό γιατί ζήσαμε ένα κλίμα άδικο για τον Ολυμπιακό την Κυριακή το βράδυ».

Όσο για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Υπήρξε αίσθηση πως ο Ολυμπιακός άρχισε τον σχεδιασμό του πριν τα Χριστούγεννα αναζητώντας επιθετικό και μέσο. Βέβαια, επέστρεψε ο Ντιόγκο που είναι επιθετικός. Στη συνέχεια ψάχναμε τον έξω δεξιά, όμως έφυγε ο Γέστε και μεσούσης της περιόδου ψάχναμε για οργανωτή. Άρα, δεν είχαμε μήνες για να πάρουμε παίκτη».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Δεν είναι απλό πράγμα η μεταγραφή, δεν μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει ένας παίκτης και πάμε να τον αγοράσουμε. Υπάρχουν πολλά στάδια από τα οποία πρέπει να περάσει μια μεταγραφή που πάει να γίνει. υπάρχουν κι αστάθμητοι παράγοντες που δεν ξέρει ο κόσμος. Για παράδειγμα η Ελλάδα είναι χώρα… της φωτιάς αυτή τη στιγμή. Πάντα η πρώτη αντίδραση που εισπράττεις είναι μια άρνηση. Ο Ολυμπιακός, όμως, όπως καλά γνωρίζετε έχει πάρα πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό και δεν υπάρχει κανείς που να παραπονιέται και να λέει αρνητικά πράγματα για τον Ολυμπιακό».

Και πρόσθεσε επίσης ότι: «Εμείς είμαστε σε θέση να κάνουμε μεταγραφές σε αντίθεση με άλλους που έχουν απαγόρευση μεταγραφών. Μου κάνει εντύπωση κι η αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από τα media σε σχέση με τους άλλους. Εγώ το λέω για τους δικούς μας φιλάθλους. Είμαστε τυχεροί στον Ολυμπιακό που υπάρχει αυτή η κατάσταση και που το θέμα μας είναι αν θα κάνουμε μεταγραφή και πόσο ακριβή θα είναι αυτή. Το θέμα είναι λοιπόν πως είμαστε μια ομάδα που επενδύει και που είναι έτοιμη για το UEFA Licencing».

Ο διευθυντής επικοινωνίας των πρωταθλητών, είπε ακόμα πως: «Δεν υπήρχε περίπτωση ο Ολυμπιακός να κάνει μεταγραφή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Είναι σαφές πως υπάρχει απόλυτος σεβασμός στον κ. Βαλβέρδε και απόλυτη συνεργασία με τη διοίκηση».

Για την περίπτωση του Χλεμπ, τόνισε: «Ο Χλεμπ είναι ένας παίκτης που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, έχει προταθεί κι άλλες φορές. Χθες υπήρχε η διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα. Ο κ. Βαλβέρδε έχει τη δυνατότητα να πάρει πληροφορίες από το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα και να ξέρουμε τι γίνεται, είναι μια περίπτωση που την παρακολουθούμε όμως προτεραιότητα είναι η περίπτωση του Καζίμ Ρίτσαρντς αυτή τη στιγμή».

Ενώ για το αν έχει εγκρίνει τις περιπτώσεις που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός ο κ. Βαλβέρδε, ανέφερε: «Για εμάς ο κ. Βαλβέρδε είναι ο άνθρωπος που αποτελεί το αφεντικό αυτή τη στιγμή. Έχει την ευθύνη για τη δημιουργία της τελικής εικόνας κι αυτός που έχει την ευθύνη της τελικής εικόνας».

Στη συνέχεια, ο κ. Καραπαπάς ανέφερε: «Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση των οπαδών μας. στον Ολυμπιακό έχουμε αρκετά καλή σχέση με τους οπαδούς μας, είμαστε περήφανοι για αυτούς και τους έχουμε κοντά μας πάντα. Πήραμε συγχαρητήρια σε όποιο γήπεδο κι αν πήγαν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έχουν υποδειγματική συμπεριφορά. Θέλουμε να τους έχουμε πάντα μαζί μας».

Και πρόσθεσε ότι: «Παίξαμε πριν λίγες μέρες ένα παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο», οι οπαδοί μας δεν πήγαν όμως γιατί υπήρξε απαγόρευση του κ. Μπιτσαξή. Δεν θέλαμε και να πάνε, για να μην υπάρχει πρόβλημα. Όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στη Θεσσαλονίκη όπως και στα Γιάννινα. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως ανοίγουν οι πόρτες με εντολή της αστυνομίας και περνάνε μέσα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού».

Επίσης, σχολίασε πως: «Υπάρχει μια μεθόδευση σε βάρος του Ολυμπιακού. Μια άνωθεν εντολή και δεν με απασχολεί υπέρ ποίου γίνεται, αλλά γίνεται σε βάρος μας. Θα απευθυνθούμε στο αρμόδιο υπουργείο με τον πλέον επίσημο τρόπο. Υπενθυμίζω πως υπήρξε προσωπική ανακοίνωση του προέδρου, θα θέσουμε το θέμα στη λίγκα και στην ΓΓΑ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση. Δεν θέλουμε να πούμε κι εμείς ότι θα πάνε 3000 φίλαθλοι χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη και συντεταγμένη μετακίνηση. Θέλουμε να υπάρχει σωστή μετακίνηση, χωρίς προβλήματα, όπως έγινε στην Ξάνθη όπου δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα».

Τέλος, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Μας ενδιαφέρει να τελειώσει το θέμα που έχουμε τώρα, να πανηγυρίσουμε την έλευση ενός σπουδαίου παίκτη στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε το κύπελλο και να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά στην Ευρώπη».




Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved