Προχωρημένο ενδιαφέρον επενδυτών για Άρη!

Προχωρημένο ενδιαφέρον επενδυτών για Άρη!

Την αναβολή της προγραμματισμένης για την επόμενη Δευτέρα γενικής συνέλευσης λόγω των προχωρημένων συζητήσεων με επενδυτές που - όπως τονίζεται - σκέφτονται πολύ σοβαρά μέχρι και την ανάμειξή τους στα διοικητικά της ομάδας, ζήτησε από τη Λέσχη Φίλων Άρη, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ προς τη Λέσχη αναφέρει:

«Όπως έχει ενημερωθεί, το τελευταίο δίμηνο έχει εκδηλωθεί επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεκριμένων εταιρειών του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον αυτό αφορά, κατά περίπτωση, τη συμμετοχή μόνο στο χορηγικό προϋπολογισμό της ΠΑΕ Άρης, τη συμμετοχή στο χορηγικό προϋπολογισμό και στο μάνατζμεντ (με ανοικτό το θέμα της μετοχικής συμμετοχής), ακόμα και τη συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Άρης.

Απαραίτητη προϋπόθεση σχηματοποίησης των συνομιλιών σε προσχέδιο συμφωνίας είναι, όπως όλοι γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε, η συναίνεση του Μετόχου της ΠΑΕ Άρης, της Λέσχης Φίλων Άρη δια της Γενικής Συνέλευσης αυτής. Για το σκοπό αυτό άλλωστε περιλήφθηκε μεταξύ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης ΓΣ του φορέα το υπ' αριθμόν 7 8έμα "Επενδυτικό ενδιαφέρον ΠΑΕ Άρης – Προϋποθέσεις – Ρόλος Λέσχης Φίλων Άρη".

Αυτονόητη πρόθεση και υποχρέωσή μας είναι, στην περίπτωση που οι εκδηλώσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν οποιαδήποτε συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση ή το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Άρης, αυτές καταρχήν να συζητηθούν εγκριθούν στην επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση ώστε να υπάρχει καταρχήν εντολή διενέργειας διαπραγματεύσεων, και κατόπιν, αφού σχηματοποιηθούν και οριστικοποιηθούν μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών (δηλαδή ΠΑΕ Άρης – ενδιαφερομένων) να τεθούν προς τελική συζήτηση – οριστική έγκριση σε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση του φορέα με αποκλειστικό αντικείμενο την αποδοχή ή όχι της επικείμενης συμφωνίας.

Οι επαφές και οι ανταλλαγές εγγράφων συνεχίζονται και εντείνονται σταδιακά. Καθώς αυτές ακόμη δεν μπορούν δημόσια να συζητηθούν, περιοριζόμενοι όλοι από αρχές εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας των συζητήσεων και από σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου περιοριζόμενοι ακόμη περισσότερο από συμφωνηθείσα ρήτρα εμπιστευτικότητας (τμήμα της οποίας, αυτό που δεν περιλαμβάνει την αντισυμβαλλόμενη με την ΠΑΕ Άρης πλευρά, τελεί στη διάθεσή σας), ζητούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο, αν αυτό είναι καταστατικά εφικτό και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, ολιγοήμερης αναβολής της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ώστε αυτή να έχει πραγματικό αντικείμενο και σε ότι αφορά το υπ' αριθμόν 7 θέμα της Ημερήσιας Διάταξης».

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θα συγκληθεί εκτάκτως την Τρίτη (31/01), θα συναντηθεί με την ΠΑΕ και κατόπιν θα αποφασίσει επί του αιτήματος.

Η απάντηση της Λέσχης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ απέστειλε σήμερα 30/01/2011 και ώρα 18:30 αίτημα αναβολής της προσεχούς έκτακτης ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012. Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θα συγκληθεί εκτάκτως αύριο 31/01/2012 και ώρα 11:00, θα συναντηθεί με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και κατόπιν θα αποφασίσει επί του αιτήματος και θα ανακοινώσει τη ληφθείσα απόφαση».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved