«Βόμβα» με Χλεμπ στον Ολυμπιακό! (videos)

«Βόμβα» με Χλεμπ στον Ολυμπιακό! (videos)

Κοντά στην απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα Αλεξάντερ Χλέμπ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, την ίδια ώρα που εξετάζει και δεύτερη εξίσου ελκυστική περίπτωση - Φθάνει στην Αθήνα την Τρίτη (31/1) ο Λευκορώσος!

Το… παραθυράκι που είχαν αφήσει ανοιχτό οι «ερυθρόλευκοι» για την πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής, παρά και τις εξαγγελίες για το αντίθετο, φαίνεται πως έγινε… πόρτα από την οποία θα περάσει ο 31χρονος Λευκορώσος που μένει ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα»!

Μετά από τον δανεισμό του στη Βόλφσμπουργκ με την οποία ωστόσο πραγματοποίησε μόλις τέσσερις συμμετοχές (1 γκολ), ο Χλεμπ επέστρεψε στην Καταλονία, με δεδομένο ωστόσο πως δεν υπολογίζεται ούτε στις δευτερεύοντες επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και το πως οι οποίες προσπάθειες πώλησής του μέσω δανεισμού (σε Στουτγκάρδη και Μπέρμιγχαμ) αποβήκαν άκαρπες, αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Το γεγονός έτσι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές οι οποίοι ναι μεν έλεγαν «όχι» σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να πετάξουν την ευκαιρία να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή (έστω και σε πτώση) εγνωσμένης αξίας, με εμπειρίες και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα είχε βγάλει 15 εκατ. ευρώ από τα ταμεία προκειμένου να τον αποκτήσει από την Άρσεναλ!

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στην κούρσα για την απόκτηση του Χλεμπ, ο Ολυμπιακός δεν τρέχει μόνος του, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν εκφράσει τόσο οι ΚΠΡ, Τβέντε, αλλά και η Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να βρίσκεται την Τρίτη (31/1) στην Αθήνα προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Χλεμπ, όχι όμως και τη συμφωνία μαζί του, τονίζοντας πως υπάρχει ακόμα μία περίπτωση ποδοσφαιριστή και μάλιστα το ίδιο ελκυστική! Το όνομά του μάλιστα θα προκαλέσει έκπληξη καθώς όχι μόνο δεν έχει συνδεθεί καθόλου με τα «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά, αλλά είναι και του ίδιου βεληνεκούς με του Χλεμπ, ενώ οι δυο μεταγραφές δεν αλληλοεξαρτώνται! Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υλοποιηθούν και οι δύο, μία ή και καμία!

Μήπως αυτός είναι ο Κολίν Καζίμ Ρίτσαρντς;

Την ίδια ώρα πάντως, οι Ισπανοί κάνουν λόγω για τελειωμένη υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο Χλεμπ έφτασε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να μείνει ελεύθερος και από τη στιγμή που ξεπέρασε και ένα πρόβλημα με τη βίζα του, θα ταξιδέψει την Τρίτη (31/1) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, με οψιόν ανανέωσης από τους «ευρθρόλευκους» και προσυμφωνημένες τις αποδοχές για τον επόμενο χρόνο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει έτσι να αναφερθεί πως το μοναδικό εμπόδιο που φαίνεται να υπάρχει και εμποδίζει τον Ολυμπιακό να επιβεβαιώσει τη συμφωνία, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου στο ρόστερ. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ένας εκ των Μόνχε η Φέισα, με τον Αργεντινό πάντως που αποτελεί και τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα φέτος…
Έτσι, είτε θα πρέπει να πειστεί να αποχωρήσει μένοντας χωρίς ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες, είτε τη λύση θα δώσει ο Φέισα πηγαίνοντας δανεικός σε κάποια ομάδα. Αν δεν βρεθεί τέτοια πάντως λόγω του… ακατάλληλου της ώρας, ο Σέρβος δεν αποκλείεται να διακόψει ακόμα και προσωρινά τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, να συνεχίσει να προπονείται κανονικά μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι και ύστερα να δηλωθεί ξανά στο δυναμικό της ομάδας!

Το who is who του Χλεμπ

Ο Χλεμπ άρχισε την καριέρα του το 1999 στη ΜΠΑΤΕ για να πάει στη συνέχεια στη Στουτγκάρδη, όπου εκεί έμεινε για πέντε χρόνια και στη συνεχεία πήρε μεταγραφή για την Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ όπου έμεινε μία τριετία (2005-2008) έχοντας 89 συμμετοχές και 7 γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Μπαρτσελόνα, αλλά εκεί δεν κατάφερε να δείξει αυτά που μπορούσε. Έμεινε ένα χρόνο (19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) για να πάει στη συνέχεια δανεικός στη Στουτγκάρδη (2009-2010), στη Μπέρμιγχαμ (2010-2011) και στη Βόλφσμπουργκ όπου σε 4 συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ.



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved