Λαζάρ: «Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Λαζάρ: «Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Κοστίν Λαζάρ, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά του στις σειρήνες της Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο μέσος του «Δικέφαλου», μιλώντας στη «Nova», έδωσε το έναυσμα για νίκη επί του Ολυμπιακού στο ερχόμενο ματς της Τούμπας (5/2), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δίκαιη νίκη επί της ΑΕΚ, τον Μπόλονι, τις αποχωρήσεις Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, αλλά και στην χειρότερη στιγμή του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοστίν Λαζάρ:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας και το πλάνο που είχε φτιάξει. Είμαστε καλύτεροι ως ομάδα στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι είμαστε κουρασμένοι δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Περιμέναμε πάντως από την ΑΕΚ να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για το παιχνίδι, καθώς τους έχουμε κερδίσει και για το κύπελλο και για το πρωτάθλημα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι».

Για το ενδιαφέρον που φαίνεται πως έχει δείξει η Ραπίντ Βουκουρεστίου για να τον αποκτήσει και πάλι: «Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ, περνάω όμορφα. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να το τιμήσω. Η Ραπίντ είναι ομάδα της καρδιάς μου, αλλά έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Για τη συνεργασία του με τον Μπόλονι: «Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρχει προπονητής από την χώρα σου σε μία ομάδα. Βοηθάει πολύ στην συνεργασία που έχουμε. Δεν θέλω να τον απογοητεύσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Τον σέβομαι απόλυτα, παρά το γεγονός ότι δεν τον θυμάμαι και πολύ να παίζει, καθώς όταν ήταν ποδοσφαιριστής ήμουν μικρός. Εγώ είμαι της γενιάς του Γκεόργκι Χάτζι και αυτόν έχω ως πρότυπο».

Για τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια, Κοντρέρας: «Έφυγαν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες και θα μας λείψουν. Δεν ξέρω τι δυναμική θα έχουμε στο πρωτάθλημα και στο Europa League, αλλά η ζωή προχωράει μπροστά».

Για τις ασίστ που δίνει στους συμπαίκτες του: «Είναι ωραίο να δίνεις πάσα και να καταλήγει σε γκολ. Είναι όμως πιο ωραίο να πετυχαίνεις εσύ το γκολ και να κερδίζει η ομάδα σου. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ίσως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε ματς, αλλά σε αυτό θα έχουμε και ένα κίνητρο επιπλέον. Θέλουμε τη νίκη για να πλησιάσουμε περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Μπορεί να έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

Για την πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος: «Η Τούμπα με διαφορά. Αν έπρεπε να πω και μία δεύτερη, αυτή είναι του Ολυμπιακού».

Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του στον ΠΑΟΚ: «Η χειρότερη ήταν μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο, καθώς μετά το ματς έγιναν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν. Η καλύτερη ήταν η νίκη επί της Τότεναμ, με τους οπαδούς μας να μας περιμένουν στο αεροδρόμιο. Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved