Ψήφος εμπιστοσύνης στον Φερέιρα

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Φερέιρα

Τρεις παλιοί άσοι του Παναθηναϊκού δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και μέσω του Onsports τον προτρέπουν να μείνει στο «τριφύλλι». Τι είπαν για τον Πορτογάλο οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Κώστας Ταράσης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποκάλυψε στον Τύπο της Πορτογαλίας πως ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει πρόταση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο τόνισε πως είναι επιφυλακτικός για την απάντηση που θα δώσει. Ο λόγος είναι φυσικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο το «τριφύλλι», τα οποία βάζουν αρκετά ερωτηματικά στη θέληση του Πορτογάλου να συνεχίσει να «παλεύει» με τους «πράσινους».

Οι επιδόσεις του Παναθηναϊκού, πάντως, υπό την καθοδήγηση του 66χρονου προπονητή από τον πάγκο, έχουν τον «πράσινο» κόσμο να επιθυμεί την παραμονή του. Σε αυτή την κατεύθυνση, με το +5 να δίνει «αέρα» και αρκετά… credits στον Φερέιρα, κινούνται και τρεις παλιές «δόξες» του Παναθηναϊκού που μίλησαν στο Onsports για το αν πρέπει ή όχι να μείνει ο Φερέιρα στο «τριφύλλι».

«Συνάρτηση των διοικητικών εξελίξεων»

antwniadisΟ Αντώνης Αντωνιάδης εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και τόνισε πως το αν θα παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πορτογάλος θα είναι συνάρτηση των διοικητικών εξελίξεων.

«Το αν θα μείνει ή όχι είναι συνάρτηση των διοικητικών εξελίξεων. Αν οριστικοποιηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς, πρέπει να μείνει. Έχει μάθει την ελληνική πραγματικότητα, είναι καλός άνθρωπος και συνετός, εκπέμπει μια αύρα προπονητική που επιδρά στην ομάδα θετικά», είπε μεταξύ άλλων στο Onsports ο «ψηλός» του Παναθηναϊκού.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης συνέχισε λέγοντας: «Η παρουσία του κ. Φερέιρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ καλή. Όλοι πρέπει να συγχαρούμε και τον ίδιο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς παρόλα τα προβλήματα, το θέμα της μεταβίβασης μετοχών που είναι ανοικτό και το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε ηρεμία, κατάφερε να είναι πρώτος με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, σχολίασε: «Πρέπει στην ομάδα να επικρατήσει ηρεμία, όπως συνέβη ως τώρα, για να μην επηρεαστεί το αγωνιστικό τμήμα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Θα είναι κάτι που θα ικανοποιήσει και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις».

«Δικό του θέμα, αλλά πρέπει να μείνει»

domazosΙδιαίτερη βαρύτητα, στα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, έχει πάντοτε κι η γνώμη του Μίμη Δομάζου. Ο «Στρατηγός» υποστήριξε πως το να θα μείνει ή όχι στο «τριφύλλι» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί προσωπική του επιλογή, ενώ εκφέροντας τη δική του άποψη υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος πρέπει να μείνει, καθώς έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στον Παναθηναϊκό.

«Το θέμα είναι προσωπικό και αφορά τον ίδιο τον κ. Φερέιρα, δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Ο ίδιος θα αποφασίσει και αναλόγως θα πράξει. Η δική μου γνώμη είναι πως πρέπει να παραμείνει, όμως αν δεν θέλει, δεν μπορούμε με το ζόρι να τον κρατήσουμε. Είναι επαγγελματίας κι αυτός θα επιλέξει τι θα κάνει. Σίγουρα τον έχουν επηρεάσει και οι καταστάσεις στην ομάδα, όμως θεωρώ πως έκανε σωστή δουλειά», είπε αρχικά στο Onsports ο Μίμης Δομάζος.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Για μένα η δουλειά που έχει κάνει είναι πάρα πολύ καλή. Το πρωτάθλημα φέτος είναι κατά 80% του Παναθηναϊκού. Θεωρώ, μάλιστα, πως η διαφορά θα μεγαλώσει στα επόμενα παιχνίδια, από αυτή την εβδομάδα μάλιστα. Ο Ολυμπιακός θα χάσει κι άλλους βαθμούς κι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανοίξει την απόσταση».

Τέλος, ο Μίμης Δομάζος υπογράμμισε: «Σίγουρα φέτος στην παρουσία του Παναθηναϊκού παίζει μεγάλο ρόλο η δουλειά του προπονητή. Σε κάθε ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Ο κάθε προπονητής παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο τη δουλειά του και στον Παναθηναϊκό θα φανεί τόσο φέτος, όσο και στο μέλλον, το έργο που έχει κάνει ο κ. Φερέιρα».

«Αδιαμφισβήτητο το έργο του»

tarasisΈνας από τους ανθρώπους που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Παιανία και έχει θητεύσει ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, που ξέρει δηλαδή καλύτερα από τον καθέναν την νοοτροπία στο «τριφύλλι», είναι ο τρίτος της… παρέας που ψηφίζει «δαγκωτό» στην παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο λόγος για τον Κώστα Ταράση που επισήμανε στο Onsports ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει αδιαμφισβήτητο έργο στον ενάμιση χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα και τους «πράσινους» τονίζοντας πως παρότι η απόφαση είναι προσωπική, θα ήθελε να δει τον 66χρονο τεχνικό να μένει στον πάγκο των «πρασίνων».

«Με βάση το έργο που έχει κάνει, πρέπει να μείνει. Ο άνθρωπος κατάφερε να κάνει σημαντικό έργο, με προβλήματα πολλά που όλοι γνωρίζουν», είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας Παμπαίδων Α’ του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Ταράσης τόνισε: «Η απόφαση βέβαια είναι προσωπική, είναι θέμα δικό του. Τα προβλήματα που ανέφερε είναι γνωστά, δεν έχει σταθερή διοίκηση, δεν υπάρχουν χρήματα, δεν έγιναν μεταγραφές όμως κατάφερε παρόλα αυτά να οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια στο προβάδισμα και το +5από τον δεύτερο της βαθμολογίας, δείχνοντας σοβαρό έργο. Θα έλεγε πως είναι αδιαμφισβήτητο το έργο του κ. Φερέιρα στον Παναθηναϊκό».

Ο Κώστας Ταράσης, είπε επίσης ότι: «Κανείς φέτος δεν περίμενε πως ο Παναθηναϊκός θα γίνει το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Πολλοί έλεγαν πως ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει και πως θα χρειαστεί να κάνει… προσπάθεια για να μην πάρει τον τίτλο. Όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά, το σεβασμό στο σύλλογο και τη φανέλα του Παναθηναϊκού που έδειξαν παίκτες και προπονητής όλη τη χρονιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως και σε όλο το τιμ».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved