Βούρος: «Να γίνει πράξη η πρόταση Νικολαΐδη»

Βούρος: «Να γίνει πράξη η πρόταση Νικολαΐδη»

Και στον Sentra 103,3 μίλησε ο Γιάννης Βούρος σχετικά με τη συνάντηση για το «Θεμέλιο 21».

Οι δηλώσεις του Γιάννης Βούρου στον Sentra 103,3:

Για την συγκέντρωση της Κυριακής (29/1): «Το γεγονός ότι έβλεπα αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες και ίσως και μέχρι χθες εξέφραζαν διαφορετικές στάσεις, είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρόκριμα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Δεν θα συνέδεα τα πολιτικά με την ΑΕΚ γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα μεγέθη».

Για την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη: «Θα «φωτογραφίσω» την πρόταση του κ. Νικολαΐδη που έχει να κάνει με την ανάληψη των όποιων και αν υπάρχουν ευθυνών. Μένει να δούμε αν αυτή θα γίνει και στην πράξη για το αν θα συναινέσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι που δεν ήταν παρόντες. Θ' αναλάβουν τις ευθύνες τους στο ποσοστό που τους αναλογεί και το τονίζω εάν υπάρχουν».

Για την επόμενη μέρα: «Αυτή την φορά επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν χρειαζόμαστε εντατική, αλλά είμαστε στον απινιδωτή. Τα παραμύθια των επενδυτών που έρχονται έχουν τελειώσει. Είναι απλά τα πράγματα. Μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει στον βαθμό που μπορεί την αγαπημένη του ομάδα; Το τονίζω αυτό στον βαθμό που μπορεί. Όλα αυτά μετά την συνάντηση της Τετάρτης που οι λεπτομέρειες θα είναι πιο ενδελεχείς θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Την Τετάρτη θα είναι το νέο προεδρείο και όποιος από εχθές θέλει να παρευρίσκεται. Δεν είμαστε και η «Φιλική Εταιρεία».

Για το γηπεδικό: «Είναι πάρα πολύ εύκολο να πει κάποιος ότι απορρίπτει την αγορά μιας ομάδας, λέγοντας το τι αγοράζω, μόνο 26 παίκτες. για μένα ένα από τα λάθη τελευταία είναι το πώς θα βρούμε κάποιον να βάλει λεφτά και όχι το πώς θα κάνουμε πιο ελκυστικό το πακέτο. Που είναι το γήπεδο που μπορεί να σου δώσει έσοδα, διαφημίσεις. Αυτό θα είναι για μένα το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει η μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ. Με τις όποιες δυσκολίες».

Για το νομοσχέδιο: «Από την στιγμή που θεσμικά μπόρεσα και σήκωσα το θέμα στο κοινοβούλιο, για μένα έγινε αυτοσκοπός. Τετάρτη - Πέμπτη που περνάει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο από την Βουλή θα ξέρουμε. Θα περιμένουμε να τεθεί σε νομιμότητα το θέμα της ανέγερσης το γηπέδου. Σημαντική επίσης είναι η συνάντηση της Τρίτης, των μετόχων που συμμετείχαν στην προσπάθεια του 2004. εκεί θα έχουμε κάποια νέα που ελπίζω να είναι ελπιδοφόρα, Τετάρτη θα έχουμε σύγκλιση του νέου προεδρείου και Πέμπτη το να θα ψηφιστεί ή όχι το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ».

Για το πώς κρίνει την κίνηση του «Θεμέλιο 21»: «Βλέπω απόλυτη ειλικρίνεια στις προθέσεις γιατί κανείς δεν θα ήθελε να λερώσει το όνομα του με αυτή την μαύρη σελίδα της ιστορίας της ΑΕΚ».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Βούρου στον NOVA ΣΠΟΡ FM.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved