Αθανασιάδης: «Υπάρχει η πρόταση»

Αθανασιάδης: «Υπάρχει η πρόταση»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως υπάρχει πράγματι πρόταση για την απόκτησή του από ρώσικη ομάδα, ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες και πως τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορ» και τόνισε πώς ναι μεν έχει κατατεθεί πρόταση στον ΠΑΟΚ για την πώλησή του, ωστόσο, δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις της ΠΑΕ ή αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν καλύψει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ κάτι που θα φέρει τον ίδιο σε θέση να διαπραγματευτεί με την ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει.

«Υπάρχει μια πρόταση. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Η ομάδα δεν ξέρω αν δέχθηκε ή αν θα δεχθεί. Αν καταβληθεί η ρήτρα των 3 εκατομμυρίων, είναι στο χέρι μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι», είπε μεταξύ άλλων ο επιθετικός του «δικεφάλου του Βορρά».

Όσο για την ως τώρα πορεία του, ανέφερε: «Πήγα δανεικός στον Πανσερραϊκό, αλλά και όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ δούλευα αρκετά για να μπορέσω να παίξω και πάλι στην ομάδα μου. Δούλευα συνέχεια ώστε να έχω φτάσει τώρα σε ένα σημείο να παίζω βασικός με την ομάδα μου. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μας το παρουσίαζαν εύκολο επειδή την είχαμε κερδίσει ήδη δύο φορές. Αλλά η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα και με καλούς παίκτες».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σχολίασε: «Σίγουρα. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Ξέραμε ότι είναι απαραίτητο αυτό. Δώσαμε το 100%, ειδικά γιατί ήταν μετά από έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο και ήταν δύσκολο και από θέμα ψυχολογίας»

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τόνισε: «Χθες περάσαμε στην τρίτη θέση. Θέλουμε να μείνουμε εκεί, να μπούμε στα play οff και μακάρι στη συνέχεια να πάρουμε και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ενώ για τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας επισήμανε: «Έφυγαν δύο πολύ καλοί παίκτες. Σίγουρα από την ώρα που έφυγαν θα είχαμε πρόβλημα. Αλλά στον ΠΑΟΚ υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παίξουν, όποτε τους ζητηθεί από τον Μπόλονι».

Για τα διοικητικά προβλήματα σχολίασε: «Από τη στιγμή που μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, δεν σε απασχολούν αυτά. Μας αφορούν, αλλά τουλάχιστον μπαίνοντας στο παιχνίδι τα ξεχνάμε».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Είναι παιχνίδι πολύ δύσκολο. Πάντα με τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα ντέρμπι, για τον κόσμο αλλά και για μας. Θέλουμε όλοι μας να πάρουμε τη νίκη, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποδώσουμε στο 100% για να φύγουμε νικητές».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ τον βοήθησε και του έμαθε τη θέση, τόνισε: «Το ευχάριστο για μένα είναι ότι είμαι σε μια ομάδα με τον κύριο Βρύζα. Παρακολουθούσα τις κινήσεις του και στις προπονήσεις, αλλά και στον αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι προτιμώ να παίζω μόνος μου στην επίθεση ή με παρτενέρ. Απλά όταν είμαι μόνος στην επίθεση είναι πιο δύσκολο από το να με βοηθάει ο Φωτάκης ή ο Ίβιτς, ακόμα και οι πλάγιοι».

Για το αν θέλει να παίξει στο εξωτερικό είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά στον ΠΑΟΚ. Αν κάποια στιγμή έρθει πρόταση, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά γιατί κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει στο εξωτερικό για να δει πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Και σίγουρα πιο εύκολα θα έπαιρνα μεταγραφή για μια ομάδα του εξωτερικού, από ότι σε μια ελληνική. Σαφώς πρέπει να ικανοποιηθεί και η ομάδα μου οικονομικά, ενώ αν είχα να διαλέξω πρωτάθλημα, μου αρέσουν το Ισπανικό και το Ιταλικό».

Ενώ για την Εθνική και αν θα είναι στις επιλογές του Σάντος για το Euro, δήλωσε: «Ο ίδιος το ξέρει αυτό, αλλά πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μου με τον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη, θα φτάσει σε σημείο να με καλέσει».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved