Μάντζιος: «Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω»

Μάντζιος: «Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω»

Ο επιθετικός του ΟΦΗ τόνισε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι είναι πιο σοβαρό από ότι φάνηκε αρχικά και θα πάρει αρκετό χρόνο έτσι ώστε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ και αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του όσο και στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα που την έχει φέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

«Δεν μπορώ να περπατήσω. Πονάω πάρα πολύ. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι σοβαρό και φυσικά δεν πιστεύω ότι στο χρόνο που ακολουθεί θα μπορέσω να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο έμπειρος φορ της ομάδας του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Πρώτη φορά μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα και με τέτοιο τρόπο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Όμως έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει να κάνω υπομονή. Παρά τη θεραπεία που ακολουθώ  δυστυχώς οι ενοχλήσεις είναι και σήμερα έντονες. Δεν μπορώ να περπατήσω ελεύθερα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσω να ξεπεράσω τις ενοχλήσεις που έχω στο πόδι και να είμαι σε θέση να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλω να απουσιάζω από τους αγώνες της ομάδας μου».

Τέλος, για την τελευταία νίκη της ομάδας ανέφερε: «Παρά την απρόσμενη αποχώρηση μου από το παιχνίδι τόσο νωρίς, όλα τα παιδιά αγωνίσθηκαν με τον τρόπο που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος κι αυτό αποτέλεσε τη βάση για να συνεχίσει η ομάδα μας τις επιτυχίες. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, όπως πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να βοηθούν την ομάδα μας. Φυσικά στόχος όλων είναι να έχει ανάλογη πορεία στη συνέχεια ο ΟΦΗ».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved