Κωστένογλου: «Στον «αέρα» το μέλλον του Καράμπελα»

Κωστένογλου: «Στον «αέρα» το μέλλον του Καράμπελα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι ο Καράμπελας δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Νίκος Καράμπελας και όπως ήταν λογικό η απόφαση αυτή συζητήθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Έτσι, ήρθε και η αποκάλυψη του Νίκου Κωστένογλου ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Αναλυτικά ο Κωστένογλου δήλωσε:

Για την εμφάνιση των Μανωλά, Γκερέιρο:

«Πρωταρχικά είναι λάθος και δεν δέχομαι καμία κριτική σε ατομικό επίπεδο. Αυτούς έχουμε. Και ειδικά μετά από μία ήττα που μας πονάει όλους, χρειάζεται η στήριξη. Είχαμε μία ευκαιρία από ένα στημένο να ανοίξουμε το σκορ. Δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια ο αντίπαλος άρχισε να γίνεται επικίνδυνος και κυκλοφορία. Εμείς δεν είχαμε ηρεμία. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Μετά το 0-1 είχαμε την υπεροχή και ίσως είχαμε και μία περίπτωση πέναλτι - δεν στέκομαι όμως στη διαιτησία. Εμείς, σε καθοριστικά σημεία δεχθήκαμε τα γκολ και μετά το 0-2 χάσαμε τελείως την ψυχραιμία μας. Η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα, το φανερώνουν και κάποια αποτελέσματα, φαίνεται ότι οι παίκτες μας δεν είναι προσηλωμένοι στη δουλειά τους τόσο καλά.

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν επηρεάσει τη θέση τους. Και αυτό φαίνεται κατά διαστήματα στα παιχνίδια. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών μας. Να μηδενίζουμε. Για το σημερινό παιχνίδι με στεναχωρεί το αποτέλεσμα, όμως με στεναχωρεί περισσότερο ότι μετά το 0-2 δεν κάναμε τίποτα.

Μακάρι να βρεθεί λύση για την ομάδα μας. Να βρεθεί κάτι, ώστε να το καλοκαίρι να μπει ένα νέο πλάνο. Πρέπει να αποδεχθούμε την ήττα, ότι δεν ήμασταν καλοί και γρήγορα να σηκωθούμε ψηλά. Υπολείπονται παιχνίδια για να μπούμε στην 5άδα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε χειρότερα πράγματα. Πρέπει να συγκροτηθούμε, με πρώτον εμένα. Δεν θέλω δικαιολογίες, έστω κι αν υπάρχουν».

Για τον αποκλεισμό του Καράμπελα:

«Έγιναν δύο προσφυγές. Η μία αποσύρθηκε. Η άλλη δεν έχει τελεσφορήσει. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω που είναι στον «αέρα». Γι' αυτό δεν έπαιξε».

Για τον Λεονάρντο και αν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του:

«Ναι! Έτσι έχω ενημερωθεί. Η μία περίπτωση έχει ξεκαθαρίσει. Η άλλη εκδικάζεται αύριο. Λυπάμαι, που σε αγωνιστική περίοδο, η ΑΕΚ έχει τόσο σοβαρά θέματα».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Βάργκας:

«Δεν χτύπησε, ο Γεωργέας. Είχε κάποιο τράβηγμα. Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον παίκτη. Δεν θέλω να δίνω εξηγήσεις ατομικά, γιατί έπαιξε κάποιος άλλος. Ήταν καθαρά αγωνιστικά τα κριτήρια. Έτσι έκρινα».

Για το αν αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας:

«Πάντοτε! Σε κάθε παιχνίδι. Είπα, όμως: χάσαμε ένα παιχνίδι, δεν είχαμε καλή εικόνα θα πρέπει να το αποδεχθούμε. Δεν θέλω να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Σχετικά με το αν μπορεί να αναφέρει έναν λόγο για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο:

«Σίγουρα είναι πληγωμένος. Όσο δεν υπάρχει διοικητική σταθερότητα, είναι πληγωμένος. Υπάρχουν παίκτες που μέσα στην εβδομάδα δεν ήταν δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Σκέφτονται άλλα. Ζυγίζω πολλές παραμέτρους».

Για τη συνάντηση της Κυριακής (29/01) για τη σωτηρία της ΑΕΚ:

«Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα. Ευχάριστα, γνωρίζω ότι βρέθηκαν όλοι μαζί και έδωσαν ένα ενωτικό πνεύμα. Θεωρώ ότι υπήρχαν διαφορετικά στρατόπεδα. Η σημερινή συγκέντρωση στέλνει άλλο μήνυμα. Ελπίζω να προχωρήσουμε».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να μπει στα play off:

«Δεν είναι εύκολο. Αν δεν είμαστε στην πεντάδα θα είναι καταστροφικό. Είχαμε μία ευκαιρία σήμερα να αυξήσουμε τη διαφορά. Τη χάσαμε. Η ιστορία δεν σβήνεται, αλλά στην πράξη πρέπει να δείχνεις. Έχουμε τώρα ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Έχουμε ένα περιθώριο, όμως τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολα. Πρέπει να έρθει μία νίκη για να πατήσουμε γερά ξανά στα πόδια μας».

Για το αν ήταν εντολή της διοίκησης η μη χρησιμοποίηση Καράμπελα:

«Με ενημέρωσαν ότι η περίπτωση Λεονάρντο έχει τελειώσει. Η άλλη εκκρεμεί. Γι' αυτό και αποφάσισα να μην χρησιμοποιηθεί. Ο κ. Αδαμίδης είναι υπεύθυνος για άλλα πράγματα. Εγώ ενημερώνομαι και παίρνω τις αποφάσεις».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved