Αναστασιάδης: «Έβαλε η Παναγιά το χέρι της»

Αναστασιάδης: «Έβαλε η Παναγιά το χέρι της»

Καυστικός ως προς την κριτική που έχει δεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο κόσμος δεν έχει υπομονή, ωστόσο, άπαντες στην ομάδα δουλεύουν για να αλλάξουν την κατάσταση. Παράλληλα, ανέφερε πως ευχαριστεί από το πρωί μέχρι το βράδυ την Παναγιά που βοήθησε να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

«Έγινε ένα παιχνίδι όπου στο α' ημίχρονο για 15 με 20 λεπτά ο ΠΑΣ ήταν καλός. Μετά είχαμε κάποια προβλήματα που εντοπίστηκαν. Δεν κινδυνέψαμε, αλλά εκτός από τη φάση του Γεωργίου στο α' ημίχρονο δεν φτάναμε στην εστία του αντιπάλου με αξιώσεις γιατί κάναμε κακές πάσες. Δεν βοηθάει το γήπεδο που είναι τροχοπέδη για την ομάδα μας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Άγγελου Αναστασιάδη.

Και συνέχισε: «Στην επανάληψη, παίξαμε καλά, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει πολλά λάθη, χωρίς να βάλουμε και άλλο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Κάνουν προσπάθεια να κάνουν νέα πράγματα τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή και με τις πρώτες λάθος πάσες αρχίζει και φωνάζει, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των παικτών. Οι παίκτες τρέχουν και είναι άδικο αυτό που γίνεται από τον κόσμο. Να ενισχύσουν την ομάδα μέχρι τη λήξη. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα. Τον Μάιο όλα θα είναι ωραία».

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να απαντήσει σε κάποια αρνητικά δημοσιεύματα για τον ΠΑΣ και τον ίδιο, τόνισε: «Μετά το ματς με τον Άρη είπα ότι όταν αρχίσουν να μας βρίζουν θα γυρίσει και το κουμπί. Πολλοί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους».

Όσον αφορά στην κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας, δήλωσε: «Είμαι 59 χρονών. Ποτέ δεν είχα πιο δύσκολο έργο στην καριέρα μου απ' αυτό στα Γιάννινα. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι πρωτόγνωρο, αλλά γι' αυτό ήρθα. Τα αποδυτήρια με μένα θα είναι εκκλησία και είναι εκκλησία. Το ότι προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν καταστάσεις, τα προσπερνώ. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και όχι με δημοσιεύματα ή τι είπε ο καθένας. Έχω πάρα πολύ δουλειά να κάνω με τα παιδιά. Τα προβλήματα είναι μεγάλα, αλλά η προσπάθεια που γίνεται ξεπερνά τα όρια. Αν εννοείται για το τραπέζι, ποτέ δεν είχαν μάθει να μαζεύονται όλοι μαζί. Θα μαζεύονται όλοι από εδώ και πέρα, γιατί το θέλουν οι ίδιοι και όχι γιατί το επιβάλει κανείς. Έβαλε η Παναγία το χεράκι της για να αλλάξουν αυτά τα πράγματα στα αποδυτήρια. Την ευχαριστώ από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Παράλληλα, για τη διαιτησία, δήλωσε: «Ζήτησα συγγνώμη από τους παίκτες γι' αυτό που έγινε στην Τρίπολη. Ήταν λάθος μου. Ήμουν αρνητικός πρωταγωνιστής σ' αυτό το θέμα. Δεν ξανασχολούμαι με τη διαιτησία».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή είπε: «Το πρόβλημα δεν  είναι ποιος ποδοσφαιριστής θα έρθει, αλλά πως θα μαζέψουμε τους δικούς μας παίκτες που έχουν πολλά να δώσουν. Θα ήταν εύκολο να πω θέλω μεταγραφές όπως λένε σε όλα τα καφενεία».

Τέλος, σε ερώτηση αν η αλλαγή του Μπακαγιόκο ήταν θέμα τακτικής ή αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, απάντησε: «Η αλλαγή του Μπακαγιόκο έγινε από θέμα τακτικής και όχι αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα».



Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved