Λίνο: «Σύντομα στη Βραζιλία»

Λίνο: «Σύντομα στη Βραζιλία»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έσταξε μέλι για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά σημείωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα.

Συνέντευξη στο μέσο ενημέρωσης της χώρας του «Terra Magazine» έδωσε ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Λίνο Άλβες και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του στους Θεσσαλονικείς, όσο στις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα, αλλά και στην επιστροφή στην πατρίδα του.

Οι Βραζιλιάνοι τον χαρακτήρισαν… το είδωλο του ΠΑΟΚ και, φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει σημειώσει τρία γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

«Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης δεν έχω προβλήματα. Τρέχω 90 λεπτά και τώρα μπορώ να συνδυάζω την φυσική κατάσταση με την τεχνική», δήλωσε ο Λίνο και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ανανεώσει τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια: «Τώρα είναι λίγο δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μου επιτρέψει να φύγω. Στην Βραζιλία πάντως θα είναι πιο άνετα για την γυναίκα μου και τον γιο μου. Η κατάλληλη στιγμή θα είναι στο τέλος της σύμβασης. Δεν είναι και πολύ μακριά… Ξέρω ότι μία τέτοια αλλαγή θα μου έφερνε δυσκολίες. Είναι μία άλλη πραγματικότητα, ένα άλλο είδος παιχνιδιού, άλλος χλοοτάπητας, αλλά είμαι προετοιμασμένος».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος είπε: «Είναι οι πιο φανατικοί που γνώρισα. Αφιερώνονται πραγματικά στην ομάδα. Είναι πάρα πολλοί ακόμη και σε εκτός έδρας αγώνες» και αναφέρθηκε στη συμπαράστασή τους στον αγώνα με την Τότεναμ: «Ήρθαν να μας δουν από την Αγγλία, την Γερμανία, την Ελβετία και φυσικά από την Ελλάδα. Είναι φανατικοί, πίνουν και κάνουν το δικό τους πάρτι…».

Σε ό,τι αφορά στην κρίση στη χώρα μας, δήλωσε: «Είναι σαφές αυτό. Η κρίση επηρέασε πολλές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Πολλές επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί. Ο μέσος όρος προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο έχει μειωθεί. Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 26000 κόσμο στο γήπεδό του. Σήμερα είναι περίπου 23000. Αυτό δείχνει ότι η κρίση έχει επηρεάσει και την τσέπη των φιλάθλων».

Αναφερόμενος, τέλος, στην καριέρα του συμπλήρωσε: «Πολλά στην καριέρα μου έγιναν κατά το τέλος. Τότε ήθελε ο Θεός. Τώρα ξέρω ότι θα μπορούσα να παίξω σε περισσότερες ομάδες όπως η Σάο Πάολο, η Φλουμινένσε ή η Πόρτο. Τώρα έχω ωριμάσει. Αλήθεια δεν ήμουν ποτέ καλός στο να κάνω συμβόλαια. Τώρα ετοιμάζομαι για μία καλύτερη οικονομική κατάσταση…».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved