Παππάς: «Εχει δίκιο ο Ντέμης»

Παππάς: «Εχει δίκιο ο Ντέμης»

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς συμφωνεί με τον Ντέμη Νικολαΐδη που πρότεινε να πληρώσουν όλοι οι μέτοχοι το ποσό που τους αναλογεί.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Παππάς να τόνιζε ότι δεν  βάζει άλλα χρήματα στην ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία του τοποθέτηση, φαίνεται πως βάζει… νερό στο κρασί του και είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η κάθε διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να πληρώσει τα δικά της χρέη, όπως είναι προτείνει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αν συμβεί αυτό, τότε σίγουρα το μέλλον της ΑΕΚ δείχνει να πηγαίνει προς το καλύτερο, την ώρα που η κατάσταση της ομάδας έχει φτάσει σε οριακό σημείο με ποδοσφαιριστές να κάνουν προσφυγές και να ζητούν την αποχώρησή τους από τον σύλλογο.

Στο τραπέζι που έκανε ο Πέτρος Παππάς στους εκπρόσωπους του Τύπου είπε αρχικά για τη συνάντηση:«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πριν την αυριανή συνάντηση, προκειμένου να τη γνωρίζουν όλοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε. Αύριο τη συζήτηση θα αρχίσει να την οδηγεί ο κ. Τροχανάς. Δεν έχω έχθρα με κανέναν. Μπορώ να μιλήσω με Ντέμη, με τον Κανελλόπουλο, με όλους. Και με τον κ. Μελισσανίδη που είναι φίλος μου. Δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Με πήρε ο κ. Νοτιάς να με ρωτήσει αν θα έρθω και του είπα ναι. Με τον κ. Χατζηϊωάννου δεν μίλησα. Μόνο με τον κ. Νοτιά».

«Ο βασικός λόγος για τη σημερινή συνάντηση ήταν ότι έκανα λάθος που δεν μίλαγα με δημοσιογράφους τόσα χρόνια. Με δύο συνεντεύξεις στον κ. Ακάλεστο δεν κατάφερα να περάσω ποιος είμαι και τι ήθελα να κάνω. Και κατακρίθηκα σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω αν θα πείσω κάποιον ή όχι, αλλά θα πω αλήθειες. Οι θέσεις μου είναι ενωτικές, όχι διχαστικές. Γενικότερα στη ζωή μου», είπε για να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Νίκο Νοτιά: «Είμαστε φίλοι με τον Νοτιά, παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Τον πήρα τηλέφωνο, περιμένω να με πάρει πίσω αν προλάβει να έρθει. Ελπίζω να έρθει στη συνάντηση, αυτή την πρόθεση είχε».

Για τις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη είπε: «Ναι, συμφωνώ με την πρόταση Ντέμη. Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους. Αν εγώ χρωστάω, θα το πληρώσω. Εσείς μου λέτε ότι είσαι υπεύθυνος. Μετά τον Ντέμη λέω πως έδινα πάνω από το ποσοστό μου. Και πλήρωνα και τα προηγούμενα χρέη. Τσεκάρετέ με. Έχω πληρώσει αυτά που είχα πληρώσει. Όλοι πρέπει να ευθυνόμαστε βάσει των ποσοστών που είχαμε κάθε χρονιά. Εγώ το είπα πρώτος. Δεν το είπε ο Ντέμης πρώτος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι χρειάζεται να μαζευτούν άνθρωποι Το έχω ζητήσει εδώ και ένα χρόνο και κάθε φορά το επαναλάμβανα. Ο μέτοχος της ανώνυμης εταιρείες δεν έχει ευθύνες. Αλλά τώρα συμφωνώ ότι μιλάμε για ηθικές ευθύνες. Έχω την εντύπωση ότι έκανα πολλά παραπάνω από αυτά που θα περίμενε κανείς να κάνει κάποιος που μεταξύ 2004 και 2010 με μικρό μέσο όρο μετοχών να κάνει αυτά που έκανε. Δεν ήθελα δημοσιότητα. Όταν έρχονταν δημοσιογράφοι στην ΑΕΚ, ο κ. Γκούμας κι εγώ φεύγαμε από το υπόγειο. Έχουμε αδικηθεί πάρα πολύ από τη διαιτησία όλα αυτά τα χρόνια. Με νούμερα από την ΠΑΕ μπορώ να σας απαντήσω ότι δεν οδηγεί στην πτώχευση την ΑΕΚ η περσινή χρονιά. Ας βάλουμε ορκωτούς λογιστές. Το έχω ξαναπεί. Να δούμε ποια είναι η αλήθεια, γιατί νομίζω ότι αδικούμαι».

Για την επιλογή του Νίκου Θανόπουλου, είπε: «Ο Νίκος Θανόπουλος θεωρούσαμε ότι ήταν ικανός μάνατζερ και συγχρόνως ήταν αδερφός του Νάσου. Μέτοχος και ο καλύτερος φίλος του Νοτιά που ήταν αυτός που τον έφερε στην ΑΕΚ. Εμείς θέλαμε να βάλουμε κάποιον να βοηθήσει τον Ντέμη στην καθημερινότητα. Εκεί, είπα στον Ντέμη να εμφανίζεσαι, να εμπνέεις τον κόσμο. Άσε τη «βρωμιά» την καθημερινή να την κάνει άλλος. Είχα πει ο γιος μου μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ να βοηθήσει; Και δεν μου είπε κανείς ναι. Ομολογώ ότι χολώθηκα, στενοχωρήθηκα. Αλλά δεν κρατάω κακία. Με πειράζει όταν μου φέρονται ανέντιμα. Αυτό δεν ήταν κάτι τέτοιο».

Για την επίσκεψη που είχε δεχτεί από τους οπαδούς της ΑΕΚ είπε: «Οι 70 που ήρθαν γραφείο μου και απειλούσαν ότι θα με δείρουν ξεφωνίζοντας και τρομοκρατώντας, δεν είχα τότε ασφάλεια. Βγήκα έξω γιατί δεν είμαι φοβητσιάρης, απλώς δεν θέλω δημοσιότητα», εν συνεχεία είπε: «Ο Βερούκας κι άλλοι δύο είχαν προτείνει να έρθουν στην ΑΕΚ με εμάς μαζί, βάζοντας από κάποια εκατομμύρια. Κάναμε συνάντηση με τον κ. Χατζηιωάννου, τον κ. Γκούμα, τον κ. Βερούκα στο Χίλτον. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, πολλοί είχαν πει ότι θα βοηθήσουν, όπως ο Μακρής. Με τον Μακρή συναντηθήκαμε στο Μετροπόλιταν με δύο βοηθούς του και τον κ. Αδαμίδη. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε σε εφημερίδα, ενώ ήταν ιδιωτική συζήτηση που μεταφέρθηκε αλλοιωμένη. Ο Βερούκας και οι άλλοι δύο αποχώρησαν την επόμενη μέρα μετά το ντου. Ήταν σοκαριστικό γεγονός που με οδήγησε στο να φύγω επί τόπου. Δεν έγινε χειροδικία, αλλά ήταν επιθετικοί. Ήταν 4-5 μικροί σύνδεσμοι και όχι η Original. Το γραφείο μας είναι σε ένα εμπορικό κέντρο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ μου ότι μπορούν να γίνουν τέτοια πράγματα., Εμφανίστηκαν 70 άτομα με κακές διαθέσεις, βρίζοντας και απειλώντας. Ο κόσμος μου λέει κρύψου. Εγώ είπα δεν μπορώ να κρυφτώ, θα γίνουν επεισόδια, άνοιξα την πόρτα, είπα παιδιά τι θέλετε. Ένας μεγαλόσωμος είπε παιδιά σταματήστε, ήρθε έξω να μας μιλήσει. Μπήκαν οκτώ από αυτούς στο γραφείο μου, τους είπα πείτε μου τι θέλετε, δεν είχα συνηθίσει σ' αυτά. Ένας μου έλεγε φύγε, ο άλλος κάτσε, η συζήτηση κατέληξε ομαλά. Παρόλα αυτά αυτό ήταν σοκαριστικό».

Για την υπόθεση με τον κ. Δαλακούρα είπε: «Με τον κ. Δαλακούρα, που είναι φίλος μου από τη ναυτιλία, έγινε μία συνάντηση, ήταν παρών ο κ. Στράτος. Μου είπαν ότι μια μεγάλη εταιρεία (μάλλον ιταλική) θα ενδιαφερόταν να πάρει την ΑΕΚ και είπα ευχαρίστως. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι αρνητικός. Και ποτέ δεν αξίωσα χρήματα!».

Επίσης αναφέρθηκε και σε κάποια προβλήματα που είχε τον τελευταίο καιρό: «Το 2008-2010 είχα ένα πρόβλημα με Κινέζους που θα μπορούσε να με καταστρέψει τελείως. Είχα μάθει ότι κάποιος θα με έβγαζε σε πτώχευση, διότι δεν μου έδινε ένα ποσό που μου χρώσταγε και δεν μπορούσα να τα δώσω και εγώ αλλού που χρωστούσα. Και του είχα κάνει χάρη! Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Ευτυχώς, γύρισαν τα πράγματα, δεν έχασα το δικαστήριο και σώθηκα».

Σε ότι αφορά τον Ντέμη Νικολαΐδη είπε: «Μπήκαμε με μια ιδέα στην ΑΕΚ. Επίσης θαύμαζα τον Νικολαϊδη σαν άνθρωπο. Τον θαύμαζα σαν Θεό. Τώρα είδα ότι είναι άνθρωπος. Τώρα δεν τον θαυμάζω, θεωρώ ότι έχει κάνει ορισμένα λάθη, αλλά τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο. Δεν τον θεωρώ κλέφτη τον Ντέμη. Είναι ξεροκέφαλος, ήταν σπάταλος, του το έχω πει και του ίδιου. Έβλεπα ότι σπαταλούσε λεφτά, είπα τι κάνετε; Και σταμάτησα να πηγαίνω στις συναντήσεις. Μου είπαν έλα ρε συ Πέτρο μια ομάδα είμαστε, μια παρέα. Ξαναγύρισα και του είπα τις απόψεις μου. Του είπα γιατί Ντέμη, ενώ δεν πάμε καλά αγοράζεις τόσους παίκτες. Μας ρώτησες; Ο Ντέμης έστελνε sms και μας ενημέρωνε όποιον έπαιρνε. Τα έχω κρατημένα στο παλιό μου κινητό. Μου έλεγε ότι το ήξερε ο Τάκης και ο Κούλης και πράγματι, αυτοί το ήξεραν».

Για το τι ισχύει με την Morgan Stanley είπε: «Δεν χρειάζεται να πάρω έγκριση Morgan Stanley. Νομικά έχει πει κάποια λάθη ο κ. Θανόπουλος. Νομικά δεν μπορείς να μεταβιβάσεις ένα σπίτι που έχει υποθήκη; Η μεταβίβαση στους Suporters των μετοχών μου έχει εγκριθεί από την ΕΕΑ».

Για το τι θα κάνει για τη σωτηρία της ΑΕΚ είπε: «Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν είμαι μέτοχος. Υπάρχει ο κ. Νοτιάς που πάντα είχε πολλές μετοχές. Εγώ μπήκα με την πρόθεση να βοηθήσω και μετά πέσατε πάνω μου. Εγώ έβαλα τα χρήματα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Όλοι κάνουμε λάθη. Και ο Ντέμης και ο Θανόπουλος και ο Αδαμίδης κι εγώ.νΠρέπει όμως να δίνουμε σημασία στην καλή πρόθεση. Όσο περνούσε ο χρόνος κάποιοι σταμάτησαν να βάζουν χρήματα και εγώ από 2,8% πήγα στο 10%. Συνειδητά, δεν λέω. Τις ευθύνες μου τις έχω αναλάβει.

Αντιλαμβανόμουν ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα, ίσως γιατί το ήθελα περισσότερο από άλλους, ίσως γιατί μπορούσα παραπάνω. Κάποια στιγμή αποφάσισε ο Πόλυς με τον Γκίκα να φύγουν από την ΑΕΚ. Είχαν φύγει νωρίτερα ο Ντέμης και ο Κανελλόπουλος και αισθανόμουν ότι πρέπει να μείνω να βοηθήσω. Από Ιανουάριο του 2010 έως Ιούνιο του 201,1 που είχα πάνω από 30%, έδωσα περισσότερα λεφτά από όσα ξοδεύτηκαν σ' αυτές τις χρήσεις Αναλογικά έδωσα περισσότερα. Αν χάσεις 10 εκατ. μια χρονιά και βάλεις τα 5 αν έχεις 50% μετοχών, δεν είναι εντάξει;

Ο κ. Νοτιάς έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά. Ίσως να νομίζετε ότι είμαστε βαθιά πάμπλουτοι. Πρέπει να ξέρετε όμως πως όταν κάνεις δουλειά, πρέπει να έχεις μετρητά. Αλλιώς πέφτεις έξω. Ένα παράδειγμα είναι και η ΑΕΚ. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο κ. Νοτιάς έχει στριμωχτεί. Και έχω στριμωχτεί κι εγώ διότι αγόρασα ακίνητα στην Ελλάδα. Ήμουν μέτοχος! Δεν είμαι».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Καπετανάκης: «Η ομάδα του 2004 ήταν τέλεια. Ντριμ τιμ. Με ποια λογική εμφανίζοντας σήμερα κάποιοι άνθρωποι, όσο απογοητευμένοι και πικραμένοι να είναι, να εμφανίζονται στο γραφείο του. Μιλάμε για ανθρώπους που λυγίζουν. Και από τότε έδωσε τουλάχιστον άλλα 10 εκατ. ευρώ. Αγαπάει παθολογικά την ΑΕΚ ο κ. Παππάς. Τότε, τον Ιανουάριο, νόμιζα ότι βοηθούσα την ομάδα. Όπως ακριβώς σήμερα θα είχε πέσει έξω πριν δύο χρόνια. Και πίστευα ότι βοηθώντας την θα επιτρέπαμε σε κάποιον να έρθει μαζί μας και να στηρίξει. Όταν είπα βλακεία, είπα λάθος λέξη. Έπρεπε να πω αφέλεια».

Για το τι θα κάνει στη συνάντηση είπε: «Πρώτον θέλω να δω ποιοι θα είναι εκεί και να ακούσω. Εγώ θεωρώ ότι αυτή πρέπει να είναι μια κοινή προσπάθεια. Εγώ προσωπικά και οικονομικά δεν μπορώ να κρατήσω την ΑΕΚ και να δώσω εκατομμύρια. Ηρθα σε δύσκολη κατάσταση με όσα μου έτυχαν. Μπορώ να βοηθήσω λίγο. Να βοηθήσουν κι άλλοι όμως».

Για την απόφασή του να γίνει Supporter είπε: «Βλέποντας ότι δυσκολεύομαι οικονομικά και ότι δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει την ΑΕΚ, πίστεψα και πιστεύω ότι 1,5 εκατ. ΑΕΚτζήδες θα μπορούσαν να βοηθήσουν έστω και λίγο. Επίσης, δεν υπάρχει άλλος εύπορος ΑΕΚτσής πέρα από εμένα και τον Νοτιά; Που είναι; Δεν είναι αποτυχία η ιστορία των Supporters. Γιατί δεν μπορεί να γίνει μια Μπαρτσελόνα η ΑΕΚ, με άλλα μεγέθη;»

Σε ότι αφορά το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο ο κ. Καπετανάκης είπε: «Το θέμα του Γκερέιρο είναι γκρίζο», για να συνεχίσει ο Παππάς: «Το συμβόλαιο Γκερέιρο το πήρε πάνω του ο Θανόπουλος, δεν ρώτησε κανέναν».

Για την επιλογή να βρίσκεται ο Αδαμίδης ως πρόεδρος είπε: «Ο κ. Αδαμίδης δεν έχει πάρει φράγκο μέχρι σήμερα από την ΑΕΚ. Ούτε από μένα. Μέχρι σήμερα. Αν μου πει φεύγω, δεν έχω χρήματα, είναι ηθικό ζήτημα για μένα να τον στηρίξω. Ούτε ο Νοτιάς τον έχει πληρώσει. Δεν έχει πληρωθεί ο Αδαμίδης. Είναι άρρωστος ΑΕΚτζής. Όταν δεν υπήρχε κανείς να αναλάβει, προθυμοποιήθηκε. Δεν θέλω να πω αν υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ εμού, του Νοτιά και του Αδαμίδη. Η επιλογή δεν ήταν μόνο δική μου και του Νοτιά. Ήταν και του Πόλυ και του Γκίκα και του Θανόπουλου. Πήγα εγώ προσωπικά με Αδαμίδη, πριν αναλάβει, στο σπίτι του κ. Κανελλόπουλου και του ζητήσαμε να γίνει αυτός πρόεδρος στην ΑΕΚ. Και είπε όχι. Του άρεσε, τον τσιγκλήσαμε, αλλά είπε όχι. Ήθελα να βοηθήσω».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς πρόσθεσε: «Είναι φίλος μου ο Μπάγεβιτς. Βεβαίως και έκανε λάθος που πήγε στον Ολυμπιακό. Φίλο στην ΑΕΚ έκανα και τον Λάκη Νικολάου».

Για το τι έγινε και η ΑΕΚ έφτασε σε αυτό το σημείο είπε: Ίσως να μην εμπνεύσαμε τον κόσμο. Αισθάνομαι ότι το καθήκον μου το έκανα στο ακέραιο. Έχω υβριστεί πολύ σε σημείο που με στενοχωρεί πολύ μέσα μου».

Για το τι είχε συμβεί το 2008, με την πρόταση του Μελισσανίδη είπε: «Με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος, κοινός μας φίλος με Μελισσανίδη και μου είπε ότι ο Μελισσανίδης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ. Έστειλα mail στους υπόλοιπους της παρέας για να τους γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον. Δύο τρία μέλη της ομάδας δεν είχαν καλή σχέση με Μελισσανίδη και υπήρχε πολύ κακή διάθεση. Ένα μέλος της ομάδας θεωρούσε ότι η ΑΕΚ αξίζει 200 εκατ. ευρώ. Όταν λοιπόν εγώ ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουμε 70 εκατ., αλλά ο Μελισσανίδης θα έβαζε 70 εκατ. με δύο νέους επιχειρηματίες, τους είπα παιδιά δώστε του την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Γκίκας από την πλευρά του είχε πει να βοηθάμε τα ερασιτεχνικά τμήματα. Τα μισά από τα 70 εκατ. εκεί και στο μπάσκετ και να βοηθάμε όπως μπορούμε. Έχω γραπτά ό,τι με mail είχα πει και είχα πει να δώσουμε την ΠΑΕ στον Μελισσανίδη. Αν τα αμφισβητήσει ο Ντέμης θα τα δημοσιοποιήσω.

Από την αρχή είχαμε πει «ναι» τουλάχιστον δύο, ίσως τρεις. Θεωρούσαμε ως ομάδα ότι ο Μελισσανίδης δεν είναι φίλος μας. Έκανα κι εγώ λάθος. Μου είχε πει ότι με θεωρείς εχθρός σου και είπα να έχεις δίκιο. Τώρα είσαι φίλος μου. Εγώ ήθελα να του τη δώσουμε γιατί δεν θα βάζαμε λεφτά. Δεν υπήρχαν. Έβλεπα ότι θα έβαζε λεφτά ενώ εμείς όχι, έβλεπα ότι κάποιος ήθελε να τη δώσουμε 200 εκατ. ευρώ άρα να βγάλουμε κέρδος και επίσης δεν ξέραμε αν το εννοούσε ο Μελισσανίδης. Είναι αλήθεια ότι δεν έγινε συνάντηση μαζί του κι αυτό δεν οφείλεται σε εμένα, διότι ήμουν στην Ολλανδία σε σοβαρό επαγγελματικό ζήτημα που λίγο έλειψε να με καταστρέψει.

Μετά το θέμα... πέθανε και δεν ξέρω γιατί. Ίσως ήταν συνδυασμός πραγμάτων Επειδή δεν υπήρχε συμπάθεια, επειδή δεν το πολυπίστευαν, επειδή κάποιος ήθελε να βγάλει κέρδος. Δεν ξέρω. Εγώ όμως ήμουν το 7% ! Τι θα μπορούσα να πω, μην την κοστολογείς 200 εκατ. ευρώ; Θα ξεκινούσαμε πόλεμο αν έβγαινα να πω, «τι λες τώρα;» στον αντιπρόεδρο; (Κανελλόπουλος). Είχε πει και ο Γκίκας ναι στον Μελισσανίδη και εγώ. Αργότερα ο Ντέμης είχε πει κι αυτός ναι, 2-3 ημέρες αργότερα. Στην αρχή δεν ήταν θετικός».

Για τον Ραφίκ Τζεμπούρ είπε: «Μόλις συμφώνησαν προφορικά με τον Τζιμπούρ, εγώ ήμουν αυτός που είπα στον Σταύρο να τελειώνουμε το θέμα. Πίστευα πολύ στον Τζιμπούρ και θεωρούσα ότι θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε και να έχουμε κέρδος. Τελικά υπήρξε καθυστέρηση και όταν κλήθηκε ο Τζιμπούρ να υπογράψει, ζήτησε περισσότερα χρήματα. Αν είχε γίνει τότε που υπήρξε η προφορική συμφωνία και είχα πει και εγώ, ο Τζιμπούρ θα είχε μείνει».

Για το προπονητικό κέντρο τόνισε ότι δεν συμφωνούσε: «Παρασύρθηκε και έφτιαξε ένα προπονητικό τρεις φορές πιο ακριβό από ότι έπρεπε. Εγώ ήμουν κάθετος. Ήταν τρομακτικό λάθος Τρεις από εμάς διαχώρισαν τη θέση τους. Ο Γκούμας, ο Πόλυς κι εγώ. Και εν μέρει και ο Κανελλόπουλος. Εγώ πρότεινα να κάνουμε άλλο προπονητικό. Είχα βρει ένα κομμάτι 70 στρέμματα, μόλις περνάς τα διόδια στην Εθνική 300 μέτρα Το είδαμε με τον Ντέμη και ήταν εξαιρετικό. Δεν μπορούσες όμως να χτίσεις πάνω από 200 τ.μ. ανά 20 στρέμματα. Εγώ είπα να το κάνουμε αυτό και να κάνουμε επιπλέον με τζαμαρίες. Πουλιόταν 20-25.000 ευρώ το στέμμα εκτός από ένα κομμάτι που πουλούσε παραπάνω (40.000 ) γιατί είχε ελιές.

Βρήκαν τον Κώστα Δημητριάδη στα Σπάτα, που τα πούλησε πάνω από 125.000 το στρέμμα! Είχε αρχαιολογία και διάφορα άλλα ζητήματα. Οι συνεργάτες δικοί μου και Χατζηιωάννου είχαν αντιρρήσεις. Ο Νοτιάς και κυρίως ο Νίκος Θανόπουλος ήθελαν, ο Νάσος ως «αδερφός» δεν έφερε αντίρρηση. Ο Ντέμης νομίζω ότι ήταν υπέρ. Εγώ έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κάτι που θα μας κόστιζε 4 εκατ. Όχι κάτι μεγάλο που ήθελαν οι άλλοι. Έχω ακόμη γραπτές τις αντιρρήσεις μου».

Σε ότι αφορά το γηπεδικό είπε: «Για το γήπεδο δεν είχα ποτέ ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσω. Είχα πάει στον κ. Σγουρό γιατί είναι προσωπικός μου φίλος και ήθελα να βοηθήσω. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και θα δώσει λεφτά, όπως είχε δώσει και για ένα κλειστό του Πανιωνίου. Δεν είναι απόλυτο, αλλά μάλλον γίνεται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έβαλα δική μου συνεργάτιδα να βοηθήσει»



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved