Καστίγιο: «Αρχίζω να βρίσκω και πάλι τον εαυτό μου»

Καστίγιο: «Αρχίζω να βρίσκω και πάλι τον εαυτό μου»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Μανουέλ Μασάδο στην τεχνική ηγεσία του Άρη είναι ο Νέρι Καστίγιο, καθώς δηλώνει πως αρχίζει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό του.

«Ήταν μια καλή εβδομάδα για να εργαστούμε, κυρίως γιατί είχαμε και το χρόνο, αλλά και το αποτέλεσμα το τελευταίο το οποίο ήταν θετικό και μας βοήθησε, ώστε να αποκτήσουμε και πάλι την ηρεμία μας. Ο προπονητής προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα στα οποία ο ίδιος πιστεύει πως χρήζουν βελτίωσης και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία την Κυριακή να αποδείξουμε ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά, ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Να μεταφέρουμε τις οδηγίες του προπονητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Νέρι Καστίγιο.

Στη συνέχεια, ο επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε στον Μανουέλ Μασάδο: «Ένας ήρεμος άνθρωπος. Έχει έρθει με πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και το σημαντικότερο είναι, επειδή έχει έρθει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, πως έχει όρεξη να σταθεί δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Ελπίζω, λοιπόν, πως μαζί και με τη δική μας συνεισφορά, να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είπε: «Από δω και στο εξής, όλα τα παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τη δική μας την ομάδα, για τον Άρη. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, τη στήριξη του κόσμου μας και να αποδείξουμε στον αντίπαλο, από το πρώτο λεπτό, πως έχουμε βγει στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε. Θεωρώ πως αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αυτό θα μας απελευθερώσει και θα μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τη δική του απόδοση, υποστήριξε: «Η αλλαγή έχει να κάνει με αυτό που είπα την τελευταία φορά που μίλησα, γιατί δεν μου αρέσει να δίνω και πολλές συνεντεύξεις, με την  αλλαγή προπονητή. Με τον προηγούμενο προπονητή δεν ένιωθα χαρούμενος στην ομάδα, δεν μπορούσα να βγάλω τη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και αν προσπάθησα. Πλέον, όμως, αρχίζω και νιώθω καλά μέσα στο γήπεδο. Αρχίζω και βρίσκω το ρόλο μου στην ομάδα του Άρη και αυτό που προσπαθώ, είναι να αποδεικνύω πως θέλω να προσφέρω».

Για το ότι παίζει ως επιθετικός, ο Καστίγιο είπε: «Είναι η θέση η οποία πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι και εκεί που απέδωσα καλύτερα όποτε έπαιξα ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στον Άρη δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα να παίξω πάρα πολλές φορές, αν εξαιρέσουμε κάποια παιχνίδια στο τέλος της περυσινής περιόδου. Ξαναβρίσκω, λοιπόν, το ρόλο μου, ξαναβρίσκω τη θέση στην οποία μου αρέσει να αγωνίζομαι και θεωρώ πως θα πρέπει να συνεχίσω να το αποδεικνύω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Εθνική Μεξικό: «Μακάρι να κληθώ και πάλι! Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του. Από κει και πέρα όμως θα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω στον Άρη, να είμαι καλός με τον Άρη και εάν έρθει η κλήση για την εθνική θα πάω για να αποδείξω ότι ορθώς πήγα και ότι ορθώς πρέπει να παραμείνω στην εθνική ομάδα».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved