Μασάδο: «Να εκμεταλλευτούμε τη διάθεση και την όρεξη των παικτών»

Μασάδο: «Να εκμεταλλευτούμε τη διάθεση και την όρεξη των παικτών»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μανουέλ Μασάδο ενόψει του αυριανού αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη διάθεση και την όρεξη που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές.

«Ήταν αυτό το οποίο χρειαζόμουν, λίγο παραπάνω χρόνο με τους ποδοσφαιριστές, να δω την ταυτότητα του καθενός, να δω και η ομάδα τι τακτικές είχε ακολουθήσει προηγουμένως, ώστε να μπορέσω να προσαρμόσω κάποια δικά μου δεδομένα», είπε στη Nova ο Μανουέλ Μασάδο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό:

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στον πάγκο, επομένως είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε αρκετά καλά. Επιπλέον, μεσοβδόμαδα μας δόθηκε η ευκαιρία, από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, να την παρακολουθήσουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα, η οποία μου έχει αφήσει πάρα πολύ καλή εντύπωση, μια ανταγωνιστική ομάδα που παίζει δυνατό ποδόσφαιρο και παλεύει για το αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα, να εκμεταλλευτούμε τη διάθεση και την όρεξη που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στο σερί που έχουμε».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του στο «Κλ. Βικελίδης», ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Είναι ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζω. Έχω ξαναέρθει στο Κλ. Βικελίδης, σαν αντίπαλος προπονητής, επομένως έχω ήδη μια εικόνα. Βέβαια στο παιχνίδι που παίξαμε με τη Δόξα, αν και εκτός έδρας, οι οπαδοί μας δώσανε το στίγμα για το πώς ζούνε την ομάδα. Ελπίζω, λοιπόν, πως την Κυριακή θα γεμίσει το γήπεδο και ότι το πάθος και η ένταση που θα δώσει ο κόσμος θα είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη». 

Για τους Σολτάνι και Γκαρσία, ο Μασάδο τόνισε: «Μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους τώρα κι εγώ μαθαίνω. Για τον Σολτάνι έχω μια εικόνα από επίσημα παιχνίδια και η εικόνα που έχω σχηματίσει, είναι ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα. Το αντίθετο, θα έλεγα ότι βρίσκεται σε κακή φόρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω τον ποδοσφαιριστή στα υπόψιν.

Σε ότι αφορά τον Νάτσο, είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό, βέβαια προπονείται με την ομάδα. Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για να δούμε πως μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε. Λογίζεται ως έτοιμος και θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό από τον Νάτσο. Βέβαια, υπάρχουν και κάποια ακόμα ζητήματα τα οποία μόλις λυθούν, θα έχουμε εξελίξεις».

Τέλος, μίλησε για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα: «Είναι μια συγκυρία που δεν έχει να κάνει μόνο με τη χώρα μου ή μόνο με τη χώρα σας. Είναι μια κακή δεκαετία για την Ευρώπη συνολικά. Θα έλεγα ότι κάποιες πολιτικές δεν λειτούργησαν την τελευταία δεκαετία, όπως θα έπρεπε να λειτουργήσουν , με βάση το συμφέρον του κόσμου. Λειτούργησαν με βάση το δικό τους συμφέρον υπέρ αυτών που έχουν και κατέχουν!

Για αυτό φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση. Είναι ένα φαινόμενο που μπορείς να το παρατηρήσεις σε όλες τις χώρες. Εύχομαι και ελπίζω η πολιτική βούληση των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται τα κοινά, να είναι τέτοια, ώστε να ανατραπούν τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο χάσμα. Αρχίζουμε και χωριζόμαστε σε δύο τάξεις. Η μία, πολύ λίγων ανθρώπων οι οποίοι ζουν πλουσιοπάροχα και η άλλη πολλών άλλων ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved