Το «παλεύει» και για Μασάδο ο Ολυμπιακός (video)

Το «παλεύει» και για Μασάδο ο Ολυμπιακός (video)

Στον Ολυμπιακό έχουν εντείνει τις τελευταίες ώρες τις προσπάθειες τους, ώστε να ενισχύσουν - μετά την απόκτηση Κάρολ - και τη μεσοεπιθετική τους γραμμή. Ψηλά στη λίστα οι Μασάδο και Μόουτσε.

Το όνομα του Μάουρο Φορμίκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, καθώς άπαντες στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών θεωρούν ότι ο Αργεντίνος κεντρικός χαφ είναι από τους παίκτες εκείνους που μπορούν να προσφέρουν άμεσα και ν’ ανεβάσουν αγωνιστικό επίπεδο το φετινό Ολυμπιακό.

Ο ντελικάτος άσος της Μπλάκμπερν ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός στόχος των Πειραιωτών, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται από τη μεσαία γραμμή και κάτω…

Ο συμπατριώτης του Φορμίκα, Πάμπλο Μόουτσε, ο οποίος… βγάζει μάτια με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, είναι ένα από τα ονόματα, που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη χειμερινή μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών, όπως επίσης και ο Πορτογάλος Πάουλο Μασάδο.

Ο Μασάδο ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό τους «ερυθρόλευκους», κάτι που δεν διαψεύδεται από την Πλατεία Αλεξάνδρας, η περίπτωσή του - όπως, άλλωστε, και αυτή του Φορμίκα - ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη…

Ο 25χρονος Ίβηρας μεσοεπιθετικός – αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, όσο και στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής – ανήκει στην γαλλική Τουλούζ, της οποίας οι διοικούντες τον κοστολογούν μ’ ένα ποσό γύρω στα 4.000.000 ευρώ.

Ο Μασάδο μετράει 65 συμμετοχές και 9 γκολ με την Τουλούζ από το 2009, όταν φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της, ενώ έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό - όντας συμπαίκτης του Κέβιν Μιραλάς - ως ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από την Πόρτο την σεζόν 2008-09. Εκτός από τους «Στεφανουά» (35 συμμετοχές / 3 γκολ), ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εστρέλα Αμαδόρα (2005-06, 25/2), Λεϊρία (2006-07, 27/0) και Λεϊσόες (2007-08, 25/2).

Οι Πειραιώτες έχουν, ήδη, βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Γάλλων με τους οποίους ο Μασάντο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013, σε μια προσπάθεια να τσεκάρουν αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά τους να παραχωρήσουν τον δεξιοτέχνη παίκτη τους με τη μορφή δανεισμού.

Διότι σ’ αυτό το σημείο, κρύβεται όλο το «μυστικό» αναφορικά με την μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού για τον φετινό Ιανουάριο… Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν ν’ αποκτήσουν έναν ή ακόμα και δύο - εγνωσμένης αξίας - παίκτες ως δανεικούς, χωρίς το κόστος να ξεφύγει, με την προοπτική να εξαγοράσουν τα πλήρη δικαιώματά τους το προσεχές καλοκαίρι, όταν βέβαια θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και σε τι ύψος θα κινηθούν τα έσοδά τους (βλέπε: κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετοχή στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League)…

Την Παρασκευή (27/1) γαλλικά ΜΜΕ, όπως το rmc.fr, ανέφεραν ότι ο σύλλογος του Πειραιά «έφαγε πόρτα» από την διοίκηση της Τουλούζ, καθώς οι Γάλλοι θέλουν να πουλήσουν τον Μασάντο και όχι να τον δανείσουν μ’ ένα ποσό γύρω στις 400-500.000 ευρώ, που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, όπως και τις υπόλοιπες, τις οποίες «τρέχουν» τα τελευταία 24ωρα ευελπιστώντας ότι μέχρι το τέλος του μήνα, όταν εκπνέει η μεταγραφική περίοδος του φετινού Ιανουαρίου, θα έχουν καταφέρει να φέρουν στου Ρέντη τουλάχιστον έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά συγκεκριμένα στην υπόθεση του Πάουλο Μασάδο, στα θετικά για τον Ολυμπιακό συγκαταλέγεται, αναμφίβολα, και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή ν’ αγωνιστεί σε μία ομάδα μεγαλύτερης προβολής από την Τουλούζ προκειμένου να εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας ενόψει Euro 2012.

Το «παλεύει» και για Μασάδο ο Ολυμπιακός (video)



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved