Μπάντοβιτς: «Όλα θα πάνε καλά...»

Μπάντοβιτς: «Όλα θα πάνε καλά...»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM 94,6», παραχώρησε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο προπονητής των Φαιάκων, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη νίκη της ομάδας του, κόντρα στον Πανσερραϊκό,  τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.


Αρχικά, ο Σέρβος προπονητής, μίλησε για το «τρίποντο», που κατέκτησε ο ΑΟΚ, στον κυριακάτικο αγώνα. «Οι παίκτες μου για ακόμη ένα ματς, έδειξαν πως έχουνε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Παίξαμε δύο κρίσιμα ματς, με Λάρισα και Πανσερραϊκό και οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε ο Μπάντοβιτς και συνέχισε: « Είχαμε ένα νεκρό διάστημα, στο πρώτο 15λεπτο και από εκεί και πέρα βρήκαμε τα πατήματά μας και πήραμε τη μεγάλη αυτή νίκη».

Όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, ο τεχνικός της Κέρκυρας, είπε:  «Δεν κάνω υπολογισμό, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω πως όλα είναι στο χέρι μας.

Γενικά, είμαι ευχαριστημένος, από τον τρόπο που παίζουμε. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και κάναμε νίκες σε παιχνίδια που ήταν πολύ κρίσιμα.

Ωστόσο,  μπορούμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά, γιατί έχουν θέληση».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής, όπου ο Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένα ντέρμπι και θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει διάρκεια και είναι καλύτερος, από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι -πλέον- σε καλύτερη κατάσταση και αυτός,  ωστόσο, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπάντοβιτς, που κατέληξε μιλώντας για τη Superleague.

«Είναι  πολύ σημαντικό πως οι περισσότερες ομάδες παλεύουν, είτε για την παραμονή, είτε για την Ευρώπη και αυτό είναι καλό. Αν μη τι άλλο, είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved