Κολομπούρδας: «Χάθηκε μια προσωπικότητα»

Κολομπούρδας: «Χάθηκε μια προσωπικότητα»

Ο προπονητής Νέων του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας μίλησε για την αποχώρηση Ζαγοράκη.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο Νίκος Κολομπούρδας και αναφέρθηκε στην παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ. «Χάθηκε μία προσωπικότητα», τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανάληψη της προεδρίας από τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος πήρε τη θέση του Θόδωρου Ζαγοράκη: «Οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Χάθηκε μία προσωπικότητα (σ.σ. Ζαγοράκης). Έρχονται συνεχώς εξελίξεις. Κανονικά, εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα, τότε δεν θα πρέπει να υπάρχει και γκρίνια. Δυστυχώς, λίγοι είναι αυτοί που παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Ο Ζήσης ήταν χρόνια με τον Ζαγοράκη και θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά χρήματα, αλλά σε δύο με τρία χρόνια θα είμαστε δυνατοί».

Για το αν περιμένει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει μία συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα. Συγκεκριμένο πλάνο και είναι δύσκολο να αλλάξει και να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο. Το σίγουρο είναι πως θα επικρατήσει ηρεμία στο σωματείο. Ίσως να δουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Είναι μονόδρομος. Πιστεύω πως δεν θα αλλάξει κάτι».

Για τα παιδιά που προωθούνται από τη δεύτερη ομάδα: «Είναι δύσκολο για παιδιά αυτά να προσαρμοστούν αμέσως στην πρώτη ομάδα, αλλά από τη στιγμή που είναι στον ΠΑΟΚ πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία. Έχουμε καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, αλλά πάντα χρειάζεται τύχη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το μέλλον της ομάδας».

Για το αν θα κάνει υπομονή ο κόσμος με τον Ζήση Βρύζα: «Ο κόσμος στην Ελλάδα πάντα θέλει κάτι. Όταν έρχεται κάποιος, στη συνέχεια κάτι “βρωμάει”, με αποτέλεσμα να φεύγει “κυνηγημένος”. Πάντα κάτι θέλει ο κόσμος. Όλοι θέλουμε τον Μουρίνιο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι στην ομάδα τους. Αλλά δεν υπάρχουν χρήματα και είναι δύσκολο. Σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε ηρεμία μέχρι το καλοκαίρι. Λογικά δεν θα αποφύγουμε τις μουρμούρες, εκτός και αν έρθει σύντομα κάποια επιτυχία».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία στον ΠΑΟΚ. Έχουμε 24 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παιδιά που είναι καιρό στην ομάδα και τράβηξαν το “κουπί” στα τελευταία παιχνίδια. Δεν χρειάζεται φόβος για τη συνέχεια στο Europa League, ενώ υπάρχει αρκετός δρόμος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι φυσικά και θέμα τύχης. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Φέτος ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς, αλλά έχουμε μία ικανή ομάδα και πιστεύω πως έρθουν οι επιτυχίες».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved