Τροχανάς: «Σας περιμένει έκπληξη την Κυριακή»

Τροχανάς: «Σας περιμένει έκπληξη την Κυριακή»

Σε αινιγματική δήλωση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τονίζοντας πως είναι μέσα στην ΑΕΚ (!), προχώρησε ο Μιχάλης Τροχανάς, αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει... έκπληξη για τη συνάντηση της Κυριακής.

Παράλληλα, ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ένωσης, μιλώντας στον αέρα του «SentraFM», υποστήριξε πως οι Μελισσανίδης, Χατζηιωάννου και Γκούμας δεν θα παραστούν στα Σπάτα, ενώ το ποσό που χρειάζεται μέχρι τον Φεβρουάριο η ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Τροχανάς:

«Έχει γίνει παρεξήγηση. Εγώ δεν κάλεσα τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη να έρθουν και να βάλουν λεφτά, είναι μεγάλο λάθος, παρεξήγηση, εάν ήθελαν θα τα έβαζαν. Επειδή δεν φαίνεται φως χρειάστηκε η δική μου παρέμβαση, να βρούμε στρατηγικό επενδυτή για την ΑΕΚ. Θα δούμε ποιος είναι.

Έχουν προσκληθεί τα ΜΜΕ για το πρώτο μέρος της συζήτησης που είναι και το ουσιαστικό, έχετε και όλα τα δικαιώματα ως δημοσιογράφοι συν ένα ακόμη, να κάνετε και προτάσεις. Όταν πήρατε στα χέρια σας μια ολόκληρη μελέτη υπήρχε η δυνατότητα ερμηνείας και στις δύο σημειολογικές λειτουργίες. Λέει τα πάντα και πουθενά δεν εμπεριέχεται ότι καλώ πρόσωπα να επενδύσουν από τους επενδυτές που υπάρχουν. Κάλεσα συγκεκριμένους ανθρώπους, πολύ προσεκτικά επιλεγμένους προκειμένου να διαμορφώσουμε την πρόταση. Να βγούμε με μία πρόταση εν τέλει από κει. Την Κυριακή σάς περιμένει μια έκπληξη», τόνισε αρχικά συμπληρώνοντας:

Για τη συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη και των υπολοίπων: «Σωστά έχετε την πληροφόρηση ότι δεν θα είναι την Κυριακή, όμως είμαι σε θέση να σας πω ότι ο κ. Μελισσανίδης είναι μέσα στην ΑΕΚ. Επίσης, οι κ.κ. Χατζηϊωάννου, Γκούμας που για μένα είναι και ιδιαίτερα πρόσωπα καθώς είναι οι εκπρόσωποι πασίγνωστων ενωσίτικων οικογενειών, δεν θα είναι την Κυριακή».

Για τους Νοτιά και Παππά: «Ενώ ήταν βέβαιο ότι θα είναι ο κ. Νοτιάς και ο κ. Παππάς, αυτή τη στιγμή δεν είναι βεβαιότητα. Δεν εξάντλησα όλη αυτή την προσπάθεια από τις διαθέσεις των Νοτιά και Παππά. Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν πέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα της ΑΕΚ, όπως δεν πέτυχε και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όταν παίζαμε στη Ριζούπολη είχα μια συνάντηση με τον Ντέμη όπου του εξήγησα πως όλα αυτά που γίνονται θα πάνε χαμένα, εάν δεν γίνει αυτό που λέω τώρα εγώ. Τότε πήρα μια καθησυχαστική απάντηση: «Πρόεδρε όλα θα γίνουν», όμως δεν έγιναν».

Για το εάν οι απουσίες θα αποδυναμώσουν την πρωτοβουλία του: «Το ότι κάποιοι θα λείπουν με στεναχωρεί αλλά δεν την αποδυναμώνει. Κάνει πιο αναγκαία μια εναλλακτική πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσω να αναδυθούν νέοι άνθρωποι στη θέση τους. Το ποσό που χρειάζεται για τον Φεβρουάριο, υπάρχει. Η δική μου η πρόταση μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει πετύχει ή θα έχει αποτύχει».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved