Μαρινάκης σε Γόντικα: «Είσαι γελοίος»!

Μαρινάκης σε Γόντικα: «Είσαι γελοίος»!

Επίθεση κατά του Δημήτρη Γόντικα, ζητώντας του να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί «φιλικών», εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League! Κάτι που αρνήθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να ανταλλαχθούν βαριές εκφράσεις και για πέντε λεπτά να επικρατήσει χαμός στην αίθουσα. 

Αναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά μετά την παραίτησή του (τον περασμένο Σεπτέμβρη), ζήτησε σε έντονο τόνο από τον Γόντικα  να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί «φιλικών» οι οποίες φωτογράφισαν τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος ωστόσο των «πρασίνων» αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι επικίνδυνα! Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση όπου ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου και για περίπου πέντε λεπτά η συνεδρίαση μετατράπηκε σε… κόλαση!

«Είσαι γελοίος. Είσαι έμμισθος αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενη δουλειά σου. Πες μας ποια είναι τα φιλικά; Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Δεν μπορείς να τις προσβάλεις όλες τις ομάδες», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στον Γόντικα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, για να πάρει απάντηση:

«Εγώ λογοδοτώ μόνο στο ΔΣ του Παναθηναϊκού, δεν έχω καμιά δουλειά να μιλήσω σε σας. Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα λέω».

«Είσαι γελοίος. Είναι παράρτημα ο ΟΦΗ, η Δόξα, η Ξάνθη;» συνέχισε ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

«Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Εσύ είσαι γελοίος. Υπάρχει άλλος εδώ μέσα που έχει πρόβλημα;», απάντησε εκ νέου ο Γόντικας για να καταλήξει ο Μαρινάκης: «Απαράδεκτο αυτό που είπες».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο ο σημείο επενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος υποστήριξε πως: «Και με εμένα με έβριζες στα Γιάννενα ότι είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού».

Ακολούθως μίλησαν και εκπρόσωποι άλλων ομάδων, όπως αυτός της Κέρκυρα ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Με αυτά που λέτε υποβαθμίζεται το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να πάρουμε χορηγία από τον ΟΠΑΠ;».

Όταν δε, τέθηκε θέμα ψηφοφορίας για ανακοίνωση με την οποία θα καταδικάζονταν οι δηλώσεις Γόντικα, εκείνος υπογράμμισε: «Εσείς βγάλτε την ανακοίνωση και εμείς θα πράξουμε αυτό που νομίζουμε».

(Αξίζει να σημειωθεί πως ψήφισαν όλες οι ομάδες, εκτός του Παναθηναϊκού, ενώ απουσίαζαν ΑΕΚ, Παναιτωλικός).

Τελικά έτσι η Super League προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια, εκδίδοντας για πρώτη φορά ανακοίνωση κατά μέλους της, καταδικάζοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις του Γόντικα.

«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος!

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα με την παρέμβαση και των άλλων μελών, συζητήθηκε επιτέλους και το φλέγον ζήτημα της χορηγίας του ΟΠΑΠ, για το οποίο η Super League εξέδωσε νέα ανακοίνωση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.
 
Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.»

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (27/1) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς την Διοργανώτρια Αρχή



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved