Σιμάο: «Θέλω να μείνω»

Σιμάο: «Θέλω να μείνω»

Ο Μοζαμβικανός μέσος υποστήριξε πως παρότι οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». «Να συνεχίσουμε έτσι γιατί οι αντίπαλοι παίζουν… με δώδεκα», δήλωσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ αποτελεί φέτος βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι όπως δηλώνει το +5 που έχει το «τριφύλλι» από τον δεύτερο Ολυμπιακό είναι μεν ένα καλό προβάδισμα αλλά όχι αρκετό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μοζαμβικανός ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να αυξήσει το προβάδισμά του, καθώς θα αντιμετωπίσει αντιπάλους που είναι πολύ πιθανό να παίζουν… με δώδεκα, αφήνοντας σαφής αιχμές για τη διαιτησία.

Παράλληλα, ο Σιμάο μίλησε και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση και πως ο ίδιος θέλει να μείνει στην ομάδα για αρκετά ακόμα χρόνια, αναγνωρίζοντας τα όσα του έχει προσφέρει ο σύλλογος την πενταετία της παραμονής του εδώ, τόνισε ωστόσο πως όλα ακόμα παραμένουν ανοικτά και θα χρειαστούνε μερικές μέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο κ. Γόντικας είχε μια συνάντηση με τον εκπρόσωπό σου, τι νέα υπάρχουν για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Δεν ξέρω. Το μόνο που μου είπε είναι ότι τα πράγματα πάνε καλά. Πλέον είναι θέμα της ομάδας. Είμαι εδώ πέντε χρόνια και παίζω στην πρώτη ομάδα συνέχεια. Είναι πολύ καλά για μένα. Ελπίζω πως η ομάδα θα προσφέρει τα χρήματα που ζητάμε. Η ομάδα ζήτησε μερικές μέρες από τον εκπρόσωπό μου και ελπίζω ο σύλλογος να αποφασίσει αν θα μείνω ή όχι. Είμαι χαρούμενος που η πρόταση που έκανε η ομάδα είναι καλύτερη από την πρώτη που είχε καταθέσει. Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Τι πιθανότητες δίνεις για να παραμείνεις στον Παναθηναϊκό;

«Είναι 50-50. Ξέρετε πως είναι η κατάσταση, είμαι στο τέλος του συμβολαίου. Αν πάρω αυτά που ζητάω θα μείνω, σε διαφορετική περίπτωση θα φύγω. Πρέπει όμως να πω πως κατά 90% θέλω να μείνω. Δεν είναι μόνο δική μου απόφαση, είναι κι απόφαση της ομάδας. Ελπίζω πάντως να μείνω».

Η ομάδα είναι πέντε πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα, νιώθετε φαβορί;

«Πάντα είμαστε το φαβορί. Από την αρχή της χρονιάς. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά νομίζω πως οι καλές μας εμφανίσεις είναι καλύτερες από τις κακές. Πάντα είμαστε όμως το φαβορί, ακόμα κι όταν είμαστε δεύτεροι καθώς είχαμε παιχνίδια λιγότερα. Τώρα ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα. Οι πέντε πόντοι είναι ένα καλό προβάδισμα, αλλά όχι αρκετό. Πρέπει να είμαστε όσο πιο μπροστά γίνεται».

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τη Δόξα στη Θεσσαλονίκη;

«Είμαστε το φαβορί αλλά αυτά είναι δύσκολα παιχνίδια. Αυτές οι ομάδες αμύνονται και όχι μόνο με έντεκα παίκτες, αλλά με δώδεκα! Είναι οι παίκτες, οι προπονητές και μερικές φορές οι διαιτητές. Αυτό συμβαίνει πάντα. Εμείς πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μόνο αυτό».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved