Σκόνδρας: «Δείξαμε ψυχή και γυρίσαμε το ματς»

Σκόνδρας: «Δείξαμε ψυχή και γυρίσαμε το ματς»

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξε ο Ατρόμητος στην Τούμπα στάθηκε με δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Σκόνδρας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο Γιάννης Σκόνδρας αναφέρθηκε αρχικά στο γκολ του Φυτανίδη στο 90', το οποίο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση: «Στην αρχή πιστεύαμε ότι δεν θα πήγαινε για γκολ, έτσι φαινόταν τουλάχιστον, αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή.

Τέλος καλά όμως. Θέλω να τον συγχαρώ για το γκολ που έβαλε. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλές δυνάμεις μέχρι και την παράταση. Αυτό δείχνει πόσο πολύ το θέλαμε. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και στη δεύτερη παράταση, έστω και με κόντρα αέρα κρατήσαμε το σκορ».

Σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι πήγε όπως το ήθελε ο Ατρόμητος, είπε: «Και να μην έμπαινε το γκολ του Φυτανίδη πιστεύω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από θέμα τακτικής. Το γκολ του Λίνο που ξεκίνησε από ενέργεια του Σαλπιγγίδη από ότι μου είπαν ήταν οφσάιντ.

Το γκολ πέναλτι μας έκοψε τα πόδια, από εκεί και πέρα εμείς είχαμε καλή ψυχολογία. Στο τελευταίο λεπτό πιέζαμε για να βάλουμε γκολ όπως και έγινε. Τακτικά πιστεύω υπήρχε η κούραση γιατί είχαμε αγώνα την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί».

Αναφορικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο παίκτης του Ατρόμητου είπε: «Έχουμε καλή φυσική κατάσταση όμως η κούραση υπάρχει. Πιστεύω ότι με σωστή τακτική και αν διαχειριστείς σωστά το παιχνίδι όλα αυτά τα προσπερνάς».

Για το αν επηρεάστηκε ο Ατρόμητος μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Βασικά μόλις δεχθήκαμε το γκολ ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη φάση, από την πλευρά μας εμείς ήμασταν σωστοί αμυντικά. Το θέμα είναι πως θα βάζαμε εμείς γκολ γιατί όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχε ένα άγχος. Έπρεπε να πάμε στην παράταση αυτό ήταν ο στόχος μας».

Όσον αφορά στο ότι ο Ατρόμητος χάνει με 1-0 στα τελευταία παιχνίδια, τόνισε: «Κατά κάποιο τρόπο αυτά τα παιχνίδια θέλουν σοβαρότητα και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για το γκολ που δεχτήκαμε με τον ΠΑΟΚ δεν φταίγαμε εμείς αλλά ο επόπτης. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι, καταφέραμε να βάλουμε γκολ και μετά ήρθε η παράταση».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άγχος για το ότι χρήζουν τον Ατρόμητο ως ένα από τα φαβορί για το Κύπελλο: «Όχι δεν με ανησυχεί γιατί και εμείς όσο και ο προπονητής θεωρούμε σοβαρούς όλους τους αντίπαλους, είτε μπορεί να παίζουμε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με την Δόξα Δράμας ή ακόμη και με τις τρεις αθηναϊκές ομάδες».

Αναφορικά με το αν ο Ατρόμητος μπορεί να φτάσει και πάλι στον τελικό του θεσμού, είπε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα για μια ομάδα που δεν είναι από τις μεγάλες του πρωταθλήματος να φτάσει μέχρι τον τελικό και ειδικά άμα μπούμε και στα play offs».

Όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος, τόνισε: «Έχει το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, αλλά μέχρι τέλος είναι ακόμη πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω να το πάρει τόσο εύκολα».

Τέλος, για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει στα play offs είπε: «Ανάλογα την σοβαρότητα μας και το πώς θα διαχειριστούμε τα παιχνίδια Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν πρέπει να καθησυχαστούμε στο ότι περάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλείσαμε ομάδες σαν τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δείξουμε σοβαροί και στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα μπούμε στα play-offs».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved