Καραγκιοζόπουλος στο Onsports: «Ο Ντέμης την ευθύνη»

Καραγκιοζόπουλος στο Onsports: «Ο Ντέμης την ευθύνη»

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος για το «φιλί της ζωής» στην… λιπόθυμη ΑΕΚ, μέσα από το επικείμενο Ενωσίτικο προσκλητήριο («Θεμέλιο 21») παρουσιάστηκε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος μιλώντας στο Οnsports.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε ότι στο δραματικό σημείο που έχει φτάσει ο σύλλογος, χρειάζονται μόνο χρήματα, όχι ρομαντισμοί και λόγια και επέρριψε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον Ντέμη Νικολαίδη, χαρακτηρίζοντας αυτονόητο να αναλάβουν οι μέτοχοι τα χρέη τους.
Παράλληλα, διέψευσε πως έχει δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση από την Ορίτζιναλ να στελεχώσει το καινούργιο διοικητικό σχήμα. Αναλυτικά:

- Μπορεί να βγει ουσιαστικό αποτέλεσμα από την συνάντηση της Κυριακής;

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, εγώ δεν είμαι  το ίδιο ρομαντικός, όσο ο κ.Τροχανάς. Δεν νομίζω ότι βγαίνει τίποτα έτσι. Όλα αυτά μάλιστα, θα έλεγα ότι μου θυμίζουν το όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Στο σημείο που έχει φτάσει η ομάδα, χρειάζονται χρήματα και όχι λόγια. Εάν αυτοί που θα συγκεντρωθούν στα Σπάτα, βάλουνε από 1000 ευρώ έκαστος, τότε ναι, η ΑΕΚ μπορεί να σωθεί. Η προσωπική μου πρόβλεψη είναι πως δεν πρόκειται να βάλει κανείς, ούτε ένα ευρώ. Χορτάσαμε εδώ και πολλά χρόνια από ΑΕΚτζήδες, που είναι μόνο για το… θεαθήναι».

- Θεωρείτε ανέφικτη την δημιουργία ενός σχήματος από επιφανείς ΑΕΚτζήδες με στόχο την σωτηρία της ΠΑΕ;

«Δεν το βλέπω εφικτό. Και στο κάτω – κάτω της γραφής και το 2004 πρόσωπα που αγαπούσανε την ΑΕΚ ανέλαβαν το κουμάντο του συλλόγου και φτάσαμε στο σημείο να ψάχνουμε εναγωνίως 3 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν οι παίκτες. Δεν γίνεται δουλειά με δηλώσεις. Τα πράγματα είναι απλά. Πηγαίνει κάποιος, πληρώνει και αγοράζει την ΑΕΚ».

Μήπως όμως νωρίτερα, οι μέτοχοι θα πρέπει να αναλάβουν την κάλυψη των χρεών της ΠΑΕ;

«Αυτό είναι και το λογικό. Αυτοί τα δημιούργησαν, αυτοί να τα πληρώσουν και όχι ο νέος επενδυτής, όποιος και εάν είναι αυτός. Δεν γίνεται να αποποιούνται οι μέτοχοι των ευθυνών τους και να δίνουν τις μετοχές στους οργανωμένους οπαδούς και στην Ερασιτεχνική».

-Την ίδια ακριβώς άποψη εξέφρασε σε σημερινή τοποθέτησή του και ο Ντέμης Νικολαίδης…

«Και άργησε πολύ. Αυτό είναι το αντρίκειο και το λογικό. Επρεπε να΄χει γίνει νωρίτερα και να μην φτάσει η ομάδα στο σημείο μηδέν. Ο Ντέμης πάντως έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ, δεδομένου πως βρισκόταν τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της μετά την υπαγωγή της στο άρθρο 44».

-Συμφωνείτε με όσους υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποτελεί την καλύτερη λύση για την σωτηρία του συλλόγου;

«Είναι θέμα του Μελισσανίδη τι θα αποφασίσει και εάν θα εμπλακεί ή όχι με την ΑΕΚ. Δεν είναι σωστό να πιέζεται και κανείς δεν μπορεί να τον… σπρώξει στην ομάδα χωρίς την δική του θέληση».

-Θα δώσετε το παρών στο προσκλητήριο της Κυριακής;

«Όχι δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη η παρουσία μου, αφού ούτως ή άλλως, δεν θεωρώ πως θα βγάλει κάτι ουσιαστικό».

- Είναι αλήθεια ότι σας προτάθηκε από την Ορίτζιναλ να αναλάβετε πόστο στο νέο διοικητικό σχήμα που αναμένεται να δημιουργηθεί;

«Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση. Συν τοις, άλλοις δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ την δεδομένη χρονική στιγμή έχει ανάγκη την βοήθεια των παλαιμάχων παικτών, είτε πρόκειται για εμένα, είτε για τον Μαύρο, είτε τον Κωστή, είτε οποιονδήποτε άλλο. Οι παλαίμαχοι και η Ορίτζιναλ μπορούν μπορούνε να συσπειρώσουν τον κόσμο, αλλά δεν έχουν ούτε τις διοικητικές ικανότητες, ούτε τα χρήματα να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες της ομάδας».

- Πώς σας φαίνονται όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες με τις προσφυγές των παικτών;

«Τραγικά για την ιστορία της ΑΕΚ. Κατανοώ τους παίκτες που είναι απλήρωτοι τόσο καιρό, ωστόσο κανείς δεν έχασε χρήματα από την ΑΕΚ. Οσοι δεν θέλουν να φορούν την φανέλα της ομάδας, εύκολο είναι να αποχωρήσουν». 



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved