Νικολαΐδης: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι μέτοχοι»

Νικολαΐδης: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι μέτοχοι»

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ για πρώτη φορά έριξε ευθύνες στους μετόχους της ομάδας, ενώ κατηγόρησε και τον Πέτρο Παππά για την αποχώρησή του από τα διοικητικά.

Αρχικά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για την απόφασή του να βρεθεί στην συνάντηση της Κυριακής: «Θα είμαι στα Σπάτα την Κυριακή! Δεν νοιώθω πολύ καλά, όμως νοιώθω υποχρέωση να είμαι. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ κρίσιμη στιγμή. Ο καθένας για το λόγο που θα είμαι εκεί, μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει.Διάβασα, περίπου, το σχέδιο του κ. Τροχανά. Δεν νομίζω ότι είναι λύση. Το πιο αντρίκειο είναι οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πληρώσει ο καθένας αυτό που του αναλογεί.
27 εκατ. ευρώ ήταν. 27 να μείνουν. Ο κ. Παππάς είπε δορίζει τις μετοχές του και φεύγει. Πώς φεύγεις; Ένα πράγμα δεν αλλάζουν. Οι αριθμοί. Τα χρέη είναι πάρα πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Εγώ έβαλα 2 εκατ. ευρώ. Αν έχω χρέη παραπάνω να τα βάλω. Ο καθένας να πληρώσει αυτό που του αναλογεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας. Δεν μπορώ όμως εγώ να διαβάζω καλύτερα τα οικονομικά από επιχειρηματίες ή εφοπλιστές. Ας διαβάσουν τους ισολογισμούς. Δεν γίνεται να λένε ότι πληρώνουν των αλλονών! Πληρώστε τα δικά σας. Όχι τον άλλων. Δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι οι μέτοχοι το ίδιο μερίδιο ευθύνες. Ο καθένας έχει την ευθύνη του. Ανέλαβα την ΑΕΚ με 27 εκατ. ευρώ άνοιγμα. Ας φύγουν, ας τη δώσουν στους Supporters με 27 εκατ. ευρώ. Μιλάω για συνολικά χρέη της ΑΕΚ. Έτσι, τουλάχιστον, αν ήμουν εγώ και "έτρεχα" την ΑΕΚ θα έφευγα και θα κοιμόμουν ήσυχος. Θα έφευγα χωρίς να δημιουργήσω προβλήματα.
Μπορεί και τώρα κάποιος να ενδιαφέρεται. Δεν είναι απαγορευτικά τα νούμερα για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ. Το θεωρώ όμως δίκαιο να γίνει έτσι».

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ: «Στην επόμενη μέρα δεν θα είμαι! Δεν θα ήθελα καθόλου, καν να το σκεφτώ να έχω σχέση με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Η πρόταση του κ. Τροχανά είναι ωραία και ρομαντική, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα γίνει αληθινή. Αυτό που θέλει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι χρήματα».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να ήταν ο κ. Μελισσανίδης ο επόμενος πρόεδρος της ΑΕΚ, είπε: «Θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ο κ. Μελισσανίδης μπροστά, όμως θεωρώ ότι θα θέλει συνεργασία. Θα θέλει 4-5 άτομα να υποστηρίζουν την ομάδα και ο κόσμος να είναι χρηματοδότης. Ο κ. Μελισσανίδης με ακόμα 4-5 άτομα ναι θα ήταν λύση.
Αλλά κι εγώ να ήμουν στη θέση του κ. Μελισσανίδη, θα έλεγα... πληρώστε τα χρέη σας και εδώ είμαι. Δεν είναι δυνατόν να πληρώσει των άλλων».

Τέλος τόνισε ότι έχει διαγράψει τα πάντα που υπήρχαν στο όνομά του και τα χαρακτήρισε «χαμένα»: «Όσο για την περιουσία μου όπως ρωτήσατε, ήδη έχω διαγράψει ότι έχω στο όνομά μου, ως χαμένο».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved