Ευκαιρία για το +5

Ευκαιρία για το +5

Τον Λεβαδειακό υποδέχεται απόψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει τη χρυσή ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς. Λίγο νωρίτερα, η Δόξα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Και τα δύο ματς είναι εξ αναβολής (5η αγωνιστική)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17.15, Novasports 2)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα η Δόξα Δράμας, ώστε να αναγεννήσει τις ελπίδες παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Αρη και εκτός από την κακή ψυχολογία έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σερραίος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Σικαλιά και Τριποτσέρη, τους τραυματίες Βάντερσον και Κάπελ, όπως επίσης και τον νεοαποκτηθέντα Κοβάσεβιτς. Το έτερο πρόσφατο απόκτημα, ο Κυβελίδης, βρίσκεται στους εκλεκτούς και φλερτάρει με το ντεμπούτο του με τους Μαυραετούς.

Η αποστολή της Δόξας

Σέρεμετ, Ρόκα, Βέρτζος, Μπριλλάκης, Ψυχογιός, Στεργιανός, Ρούτσης, Λεάντρο, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Σοϊλέδης, Αραβίδης, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης, Ουέλινγκτον.

Αήττητο σερί τριών αγώνων «τρέχει» ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος σε αυτό το διάστημα έχει μαζέψει επτά βαθμούς με αποτέλεσμα να ανέβει αισθητά στη βαθμολογία. Η επίσκεψη στο Καυτανζόγλειο του δίνει άλλη μία ευκαιρία να πανηγυρίσει την παρθενική του εκτός έδρας νίκη, καθώς οι μέχρι τώρα επιδόσεις του μακριά από την Αρκαδία είναι κάκιστες (6 ήττες και μια ισοπαλία). Ο Σάκης Τσιώλης κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αργυρόπουλο, στους γνωστούς τραυματίες Ροτζέριο, Ρούμπιλ, Κωστούλα και Ορόθκο, αλλά και στους Μπρέσκα και Χούλι. Ο πρώτος προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ για τον δεύτερο κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί. Επιστρέφει αντίθετα από τιμωρία ο Τσαμπούρης.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Χακόμπο, Μπαντής, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Αρσενίεβιτς, Φρανκού, Ράγιος, Έγκον, Σολάκης, Περόνε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19.30, Novasports 1)

Τη χρυσή ευκαιρία να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, όλες με το ίδιο σκορ (1-0). Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε με ανακούφιση τον Κώστα Κατσουράνη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη και εκτός αποστολής έμειναν οι Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καρνέζης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σιμάο, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας

Αλλη μια δύσκολη αποστολή έχει ο Λεβαδειακός, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα του μάζεψε μόλις έναν βαθμό. Οι Βοιωτοί ταξίδεψαν στην Αθήνα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Γιώργο Παράσχο να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και να ξεκουράζει παίκτες, καθώς το πρόγραμμα είναι πολύ επιβαρημένο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φαβάλι και Μουλόπουλος, όπως επίσης και οι τραυματίες Ναπολεόνι και Κουτσόπουλος. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ΟΑΚΑ όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Μεντί, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Σάντσες, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved