Παπουλής: «Μεγάλη βοήθεια από Αναστόπουλο στο σκοράρισμα»

Παπουλής: «Μεγάλη βοήθεια από Αναστόπουλο στο σκοράρισμα»

Για τη συμβολή του Νίκου Αναστόπουλου στην… ερωτική σχέση που έχει αναπτύξει τελευταία με τα αντίπαλα δίχτυα μίλησε ο Φώτης Παπουλής.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, φιλοξενούμενος στον αέρα του «Athleticradio 104,2», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο 3x3 των Κρητικών με Δόξα, Παναιτωλικό, και Λεβαδειακό, στους ερχόμενους αγώνες με Ξάνθη και Πανσερραϊκό για πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα, αλλά και στην αναμενόμενη όπως χαρακτήρισε «κοιλιά» που έκαναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Παπουλής:

Για τη συνέπεια του στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια: «Το να προσπαθείς να αγωνίζεσαι όλο αυτόν τον καιρό και να βλέπεις τους κόπους και την προσπάθειά σου να δικαιώνεται, αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Το γκολ μου έλειπε στα πρώτα παιχνίδια, αλλά έρχεται και αυτό σιγά-σιγά.
Έχω βάλει τέσσερα γκολ μέχρι τώρα, πάμε για περισσότερα. Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη. Πάντως θέλω να πω ότι για τα γκολ, δεν είναι μόνο η δική μου προσπάθεια. Είναι μια συνολική προσπάθεια. Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου. Λειτουργούμε όλοι άψογα. Και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω κι εγώ καλά τελειώματα και η ομάδα να σκοράρει.
Για έναν παίκτη όπως εγώ, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δημιουργεί και όχι να χαλάει. Προσπαθώ γι' αυτό σε κάθε παιχνίδι. Είτε να σκοράρω, είτε με μια καλή πάσα να βοηθήσω να μπει ένα γκολ. Αυτός είναι ο ρόλος μου. Όταν είμαι σε καλή μέρα αυτό γίνεται. Μπορεί να υπάρχουν όμως και κακές μέρες. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Για τις συμβουλές που του δίνει ο Αναστόπουλος, ως πρώην μεγάλος επιθετικός: «Ο Αναστόπουλος μου δίνει μεγάλη βοήθεια σε αυτό. Κάθομαι πολλές φορές μετά την προπόνηση και δουλεύουμε μαζί στα τελειώματα για να βελτιώνομαι. Και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού.
Όταν έχεις προπονητή αυτόν τον άνθρωπο, που έχει υπάρξει από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μεγάλη υπόθεση για μένα, αλλά και γι' άλλα παιδιά. Αυτό που μου λέει συνέχεια είναι να είμαι συνέχεια μέσα στην περιοχή. Να πατάω περιοχή. Με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό».

Για τη συγκυρία τρία μέλη της ίδιας ομάδας να έχουν γενέθλια την ίδια μέρα (Παπουλής, Βερόν, Αναστόπουλος, γιόρταζαν και οι τρεις την Κυριακή): «Αν το ψάξουμε και παγκόσμια θα έχει ενδιαφέρον. Κεράσαμε και οι τρεις με τον τρόπο μας την ομάδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (γέλια). Δεν είχαμε το χρόνο να βρεθούμε για να γιορτάσουμε. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία την περασμένη εβδομάδα. Μας έμεινε όμως η καλή βαθμολογική συγκομιδή και η καλή ψυχολογία».

Για το τρία στα τρία που είχε ο ΟΦΗ στα παιχνίδια με Δόξα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό: «Ο στόχος ήταν το τρία στα τρία. Βέβαια, ξέραμε ότι η κούραση θα ήταν μεγάλη. Μπήκαμε με διαφορετική νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι, τα αντιμετωπίσαμε ξεχωριστά, διαχειριστήκαμε πολύ καλά την κούραση κι εμείς, αλλά και ο προπονητής με την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και καταφέραμε να είμαστε φρέσκοι σε όλα τα παιχνίδια».

Για τον αν ξεπέρασε ο ΟΦΗ την κοιλιά που έδειξε να περνάει: «Η κοιλιά που κάναμε ήταν αναμενόμενη. Κάποια στιγμή θα μας έβγαινε. Κάνουμε καλή προπόνηση και θέλουμε να έχουμε μια φρεσκάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για την πρόκληση του Κυπέλλου ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραικό στους «8»: «Ο ΟΦΗ παραδοσιακά δείχνει ενδιαφέρον για το Κύπελλο. Με Παναιτωλικό είχαμε το στίγμα του αγώνα όλα για όλα. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, τα δώσαμε όλα και το πήραμε. Τώρα έχουμε τον Πανσερραικό. Θα είναι ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο θεωρητικά βατό.
Αλλά μόνο θεωρητικά γιατί αυτή η ομάδα έχει πετάξει από το Κύπελλο δυο ομάδες της  Super League. Τον Εργοτέλη και τηn Ξάνθη. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να περάσουμε και μετά πιθανότατα θα βρούμε μπροστά μας σε διπλά παιχνίδια πιθανότατα τον Ολυμπιακό».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ: «Θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στην έδρας μας. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα παιχθεί ένα ανοιχτό παιχνίδι πιστεύω. Και ο αντίπαλος θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Να το ευχαριστηθούμε κι εμείς, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο Γεντί Κουλέ».

«Τιμή για όλους στον ΟΦΗ»

Λίγη ώρα αργότερα, ο Έλληνας άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου για την 18η αγωνιστική, με τον Φώτη Παπουλή να τονίζει πως αυτή η πρωτιά αποτελεί εξαιρετική τιμή για όλους.

Αρχικά, ο Έλληνας ποδοσφαιριστές ανέφερε: «Είναι μεγάλη η τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου από τους φιλάθλους. Η τιμή αυτή αντανακλά στη προσπάθεια που γίνεται απ όλους τους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μου. Και όταν αναγνωρίζεται η προσπάθεια που γίνεται σε μια ομάδα από το φίλαθλο κόσμο είναι εξαιρετική τιμή για όλους μας. Φυσικά τέτοια μεγάλη επιβράβευση βοηθάει την ψυχολογία όλων μας».

- Στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος πέτυχες δύο γκολ. Εκλεκτικότητα που είναι αποτέλεσμα της προσωπικής σου προσπάθειας;

«Όχι. Είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα μας. Σίγουρα σε κάθε αγώνα στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα μου στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Όμως δεν είμαι μόνο εγώ στο γήπεδο. Η συνολική προσπάθεια που γίνεται από τους συμπαίκτες μου έφερε το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι μας στον ΟΦΗ δεν στεκόμαστε στο εγώ. Πάνω απ όλους είναι η ομάδα μας, ο ΟΦΗ. Έτυχε σε δύο φάσεις να σκοράρω, στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να είμαι πάλι εγώ, αλλά μπορεί να είναι οποιοσδήποτε άλλος συμπαίκτης μου που θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει ο ΟΦΗ. Και στους 3 τελευταίους αγώνες που δώσαμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο ΟΦΗ σημείωσε ισάριθμες νίκες. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο απ όλα».

- Επόμενος αντίπαλος η Ξάνθη στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο. Σε ποιούς τομείς πιστεύεις ότι θα πρέπει να προσέξετε;

«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα. Η Ξάνθη έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της και είναι φυσικό να έχει πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας. Και η προσοχή μας είναι μόνο σ αυτή την κατεύθυνση. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, αλλά όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν σε κάθε αγώνα εμείς κοιτάζουμε πρώτα την ομάδα μας και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πρώτα από την δική μας απόδοση. Όλοι μας πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει πάλι το γήπεδο και θα μας βοηθήσει να του χαρίσουμε μια νέα επιτυχία. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας».



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved