Μαυρίας: «Σημαντική η σταθερότητα για τον τίτλο»

Μαυρίας: «Σημαντική η σταθερότητα για τον τίτλο»

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι «πράσινοι» πρέπει να δείξουν σταθερότητα και σοβαρότητα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι σοβαρός και σταθερός σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, χωρίς να χαλαρώσει από την ενδεχόμενη διαφορά των πέντε βαθμών που μπορεί να αποκτήσει την Τετάρτη, έτσι ώστε να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όπως έχω πει η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό και με το αναβληθέν παιχνίδι που μας έχει μείνει για να είμαστε ένα βήμα παραπάνω».

- Αισθάνεστε ότι έχει αυτή την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρετε και μία βαθμολογική ανάσα;

«Ναι, έχουμε αυτή την ευκαιρία να πάρουμε μία βαθμολογική ανάσα, αλλά δεν έχει σημασία και πέντε και έξι βαθμούς να φύγουμε μακριά πάντα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίρνουμε τις νίκες».

- Το πρωτάθλημα είναι μία πάρα πολύ δυνατή μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αυτή την στιγμή εσείς έχετε το πρωτάθλημα. Εσύ βλέπεις την ομάδα σου ως φαβορί;

«Φυσικά θεωρώ την ομάδα ως φαβορί από αυτά που έχω δει στο γήπεδο και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, εμείς είμαστε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του πρωταθλήματος».

- Κρύβει κινδύνους ο αγώνας με τον Λεβαδειακό γιατί είδαμε και στον αγώνα με την Δόξα Δράμας ότι δυσκολευτήκατε πολύ στην τελική προσπάθεια; Τομέα όπου παρουσιάζει ένα πρόβλημα ο Παναθηναϊκός.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε από το πρώτο ημίχρονο. Να μπαίνουμε δυνατά, να παίρνουμε προβάδισμα και μετά να μας βγαίνουν άνετα και χωρίς άγχος αυτά που θέλουμε».

- Είναι επικίνδυνη ομάδα ο Λεβαδειακός; Έχει πάρει καλά αποτελέσματα.

«Έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα ο Λεβαδειακός και σιγά-σιγα όσο περνάει και ο καιρός γίνεται και πιο δυνατή. Γι' αυτό ακριβώς και εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει, αυτοί που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

- Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σου δίνει ευκαιρίες. Παίζεις ως βασικός σε αρκετά παιχνίδια, παίρνεις λεπτά συμμετοχής. Εξελίσσεται η ποδοσφαιρική σου καριέρα όπως θα ήθελες;

«Ναι, είναι σημαντικό να παίζω αρκετά λεπτά σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο στόχος της καριέρας μου. Σιγά-σιγα όσο γίνεται να ανεβαίνω πιο ψηλά».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved