Θετικά μηνύματα για Σιμάο

Θετικά μηνύματα για Σιμάο

Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Μοζαμβικανού μέσου στον Παναθηναϊκό μετά το τελευταίο ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπό του. Αρνητικά απαντάει ο Νίνης. Κανένα θέμα με FIFA, επιφυλακτικοί για τους επενδυτές λένε στην ΠΑΕ

Ο Αφρικανός μέσος είναι ένας από τους, πολλούς, ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και έχει γίνει ήδη κίνηση από τη διοίκηση των «πρασίνων» για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο εκπρόσωπος του Σιμάο, Έκτορ Περάλτα, συναντήθηκε και πάλι με τον Δημήτρη Γόντικα και οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και προς θετική κατεύθυνση.

Παρά το γεγονός ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει ένα συμβόλαιο που θα αποφέρει 600.000 ευρώ το χρόνο στον ποδοσφαιριστή, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δώσει τέτοια ποσά σε παίκτες πλέον, και οι «πράσινοι» προσφέρουν μάξιμουμ 450.000 ευρώ υπάρχει σαφής πρόθεση από τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Όλα δείχνουν πως στις προσεχείς συζητήσεις θα υπάρξει συμφωνία και ο Σιμάο θα πάρει το δρόμο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μένοντας στον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους άλλους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, δεν έχει υπάρξει κάποια νέα εξέλιξη.

Περιμένουν το… όχι του Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης αναμένεται τα προσεχή 24ωρα να απαντήσει στην πρόταση που του έχουν κάνει οι «πράσινοι», με τις πιθανότητες για συμφωνία των δυο πλευρών να είναι μηδαμινές. Όσο για τον Κλέιτον, ο Βραζιλιάνος δεν έχει ακόμα κάποια κρούση από την ΠΑΕ και περιμένει να δει αν θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου ή αν θα πρέπει να επιλέξει το δρόμο του επαναπατρισμού που είναι έντονα στο μυαλό του το τελευταίο διάστημα.

Κανένα θέμα με FIFA

Από εκεί και πέρα, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευδαν το θέμα που είχε κυκλοφορήσει αναφορικά με έγγραφο της FIFA το οποίο απαγόρευε την πραγματοποίηση μεταγραφών. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν χαρακτηριστικά πως «αυτός που υποστήριξε κάτι τέτοιο δεν ξέρει τους κανονισμούς» και ξεκαθάριζαν πως δεν έχει σχέση η FIFA παρά μόνο η UEFA στην οποία θα γίνει Financial Reporting στις 31 Μαρτίου στο πλαίσιο του ελέγχου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την αδειοδότηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της την περίοδο 2012-2013.

Επίσης, από το «τριφύλλι» επισήμαναν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καθώς όπως έλεγαν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον παίκτη, ενώ για το θέμα του Σιμάο εκφράστηκε αισιοδοξία για θετικό τέλος.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα των επενδυτών οι «πράσινοι» κρατούν… μικρό καλάθι κι αυτό που επαναλάμβαναν είναι πως περιμένουν τις εξελίξεις και να δουν χειροπιαστές αποδείξεις για το ενδιαφέρον των Αράβων που δεν είναι άλλες από την κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved