Με την ψυχολογία στα ύψη κόντρα στην Ξάνθη

Με την ψυχολογία στα ύψη κόντρα στην Ξάνθη

Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ την Ξάνθη το Σάββατο (28/01, 17:15) στο «Γεντί Κουλέ».

Τα τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα έχουν δώσει… φτερά στους «ασπρόμαυρους» που ετοιμάζονται για ένα ακόμη… τρίποντο απέναντι στους «Ακρίτες». Το πρόγραμμα της Δευτέρας (23/01) περιελάμβανε ασκήσεις για χαλάρωμα και μασάζ στο Candia Maris για όσους παίκτες έπαιξαν και στα 90 λεπτά -συν τις καθυστερήσεις- στη Λιβαδειά και προπόνηση κανονικά για τους υπόλοιπους στο ΒΑΚ.

Ουσιαστικά η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για το ντέρμπι του Σαββάτου (28/01 - 5.15μ.μ.) με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ» θα ξεκινήσει από Τετάρτη (25/01) όταν και ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Κι αυτό διότι ο «Αλενατόρε» έδωσε ρεπό την Τρίτη (24/01) στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.
Κόντρα στους «Ακρίτες» επιστρέφουν οι Στάθης Ταυλαρίδης - Φρανσίσκο Βάντο που εξέτισαν την ποινή τους στη Λιβαδειά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Γιώργου Γεωργίου.

Ο Έλληνας δυναμικός κεντρικός αμυντικός κι εκ των αρχηγών της κρητικής ομάδας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού και συνέχισε τη Δευτέρα (23/01) τη θεραπεία και το ατομικό του πρόγραμμα.
Όσοι δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στη Λιβαδειά ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Ο «Αναστό» χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ κι εκτέλεσαν ασκήσεις για κατοχή της μπάλας. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα (25/01) στο ΒΑΚ.

Την Τρίτη η σύσκεψη για τα μέτρα

Στο μεταξύ, την Τρίτη (24/01) στις 11 το πρωί σε αίθουσα του «Γεντί Κουλέ» θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του εντός έδρας ματς με την Ξάνθη. Σ’ αυτήν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ που θα δώσουν το «παρών» θα καταθέσουν νέο αίτημα στην αστυνομία προκειμένου ν’ ανοίξει η θύρα 6, κάτι που αποτελεί επιθυμία όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ. Το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα ή και πάλι η απάντηση είναι αρνητική θα φανεί την Τρίτη (24/01). Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης θα ξεκινήσει η διαδικασία να σφραγιστούν τα εισιτήρια και στη συνέχεια να δοθούν στην κυκλοφορία. Οι τιμές τους θα είναι 10 ευρώ στη θύρα 1, 15 στις θύρες 4 και 5 και 20 στη θύρα 8.
* Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά τον προπονητή της ομάδας κ. Χάρη Αρμουτάκη (είναι στα τμήματα υποδομής) και την οικογένειά του για το θάνατο της μητέρας του.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved