Μην ξεγράφετε τον ΑΡΗ!

Μην ξεγράφετε τον ΑΡΗ!


Βλέποντας και ακούγοντας διάφορες συζητήσεις σχετικά με το πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφορικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των πλέι οφ, οι περισσότεροι είχαν τον ΑΡΗ ξεγραμμένο.

Τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν σε συνδυασμό με τη βαθμολογική θέση της ομάδας, επέτρεψαν σε όλους αυτούς τους... εξυπνάκηδες να λένε το «μακρύ» τους και το «κοντό» τους.

Κύριοι, ένα έχω να σας πω. Μην ξεγράφετε τον ΑΡΗ. Αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και τη πολύ μεγάλη δυναμική που του δίνει ο κόσμος του.
Ο.Κ. η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ήταν σίγουρα κατώτερη του αναμενομένου. Σε πάρα πολλά παιχνίδια η εικόνα ήταν απογοητευτική και οι απώλειες βαθμών έρχονταν η μία μετά την άλλη. Αλλά μιλάμε για τον ΑΡΗ, μια ομάδα, η οποία όπως έδειξε και στην αναμέτρηση με τη Δόξα στο Καυταντζόγλειο, μπορεί - εφόσον συνεχίσει έτσι - στο τέλος να πετύχει το μίνιμουμ των στόχων που είναι η είσοδος στα play off και η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο ΑΡΗΣ στο ματς του Καυτανζογλείου σίγουρα δεν πέτυχε κάτι το τρομερό, αλλά έκανε το αυτονόητο. Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι μίκρυναν την «ψαλίδα» από τις προνομιούχες θέσεις και τόνωσαν ακόμα περισσότερο το ηθικό ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Οι Κίτρινοι σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν στο Περιστέρι και στη Λιβαδειά, έκαναν ένα βήμα παραπάνω σε ότι αφορά τόσο την διάρκεια στο καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, όσο βέβαια και στο αποτέλεσμα (κάλλιστα, πάντως αυτή τη στιγμή θα μπορούσαμε να μιλάμε για δύο νίκες παραπάνω αν δεν ήταν ο Κουκουλάκης στο Περιστέρι και ο Κομίνης στη Λιβαδειά). Μπορεί ακόμη να είναι πολύ νωρίς, αλλά με την παρουσία του Μανουέλ Μασάδο φαίνονται οι πρώτες - έστω και μικρές - αλλαγές, ενώ αυτό που βγάζει η ομάδα είναι ηρεμία.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι κρίσιμα. Όμως αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Λεβαδειακό και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ο κόσμος θα πρέπει να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (29/01) και να βοηθήσει την ομάδα στην αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει. Το κατακίτρινο Καυτανζόγλειο έστειλε το δικό του μήνυμα.

Υ.Γ. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Είχαμε τον Βασσάρα, τώρα έχουμε τον Δούρο. Μας προέκυψε και ο Μπριάκος, γνωστός και μη εξαιρετέος...



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved