«Ο Ολυμπιακός δέχεται πολύπλευρη επίθεση»

«Ο Ολυμπιακός δέχεται πολύπλευρη επίθεση»

Για εχθρότητα προς τον Ολυμπιακό από πολλούς παράγοντες έκανε λόγο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή τη διαιτησία του Κωνσταντινέα στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Παράλληλα, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα θέσουν θέμα αμφισβήτησης της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είπε για τη διαιτησία: «Υπάρχει μια γενικότερη κατάσταση που παρατηρούμε και υπάρχει μια πολεμική που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι, οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση. Όλοι είμαστε μια γροθιά, το λέω αυτό γιατί ακούω διάφορα και για τον Βαλβέρδε. Δεν αμφισβητείται από κανέναν. Δεδομένη είναι η αγωνία να μείνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι έχουν γίνει πολλά κατά του Ολυμπιακού, αποτελέσματα να αλλοιώνονται.

Δεν είναι μόνο το θέμα της παραγωγικότητας. Χάνεις 1-0 και στο τέλος γίνεται ένα καταφανέστατο πέναλτι που μπορείς να ισοφαρίσεις και να πάρεις έναν κρίσιμο βαθμό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ταχύτητες. Όταν στους δύο τύχει μια κακή μέρα και δεν πάρει ένα σφύριγμα που δικαιούται, τότε δεν υπάρχει ισορροπία. Είμαστε δυσαρεστημένοι. Αυτό που έγινε αλλοιώνει τη βαθμολογία. Δεν μπορεί όταν ο Ολυμπιακός πάρει μισό σφύριγμα, ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του και όταν αδικείται να μην μιλάει κανείς.

Έχουμε διαγνώσει ότι από το καλοκαίρι υπάρχει μια εχθρότητα των θεσμικών παραγόντων κατά του Ολυμπιακού. Βλέπουμε εχθρότητα και από την Πολιτεία απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Κινούνται μαζικά και δεν δημιουργούν προβλήματα. Βλέπουμε όμως μια εχθρότητα. Σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θέλουν περιπτώσεις, όπως οι προχθεσινές. Δεν μπορείς όμως να απαγορεύεις μετακινήσεις και να τους ταλαιπωρείς παντού. Αντιμετωπίζουμε μια πολύπλευρη επίθεση από πολλούς παράγοντες.

Το ερώτημα είναι ότι λάθος που επαναλαμβάνεται, μήπως παύει να είναι λάθος; Η τιμωρία του Κωνσταντινέα, αφορά τον ίδιο και δεν έχει να κάνει με τους βαθμούς που χάσαμε. Ο αποκεφαλισμός του κάθε Κωνσταντινέα, δεν λέει κάτι σε μια ομάδα. Θα θέσουμε θέμα αμφισβήτησης της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Ο Πιλάβιος θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βασάρα».

Αναφορικά με το νέο αθλητικό νόμο, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και να βλέπει αυτό το περιβάλλον που δημιουργείται. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επενδυτές κι όχι τρόπους και νομοσχέδια για να εξυπηρετούνται ορισμένες εταιρείες. Εδώ γίνεται μια κούρσα για να περάσει μια τροπολογία, ώστε να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός με την έλευση κάποιων επενδυτών. Ο νόμος πρέπει, όμως, να προβλέψει πάνω από όλα το μέλλον. Ποιος έλεγχος θα γίνει σε αυτούς τους ανθρώπους; Πρέπει να εξασφαλίσουμε το ίδιο το ποδόσφαιρο πριν επενδύσουμε σε αυτό. Όταν έρθει η ώρα της συζήτησης, ο Ολυμπιακός θα πάρει θέση στη Super League».

Τέλος, σε ερώτηση για τις μεταγραφές, αρκέστηκε να πει: «Ότι χρειαστεί να γίνει, θα γίνει. Εξετάζουμε καθημερινά ποδοσφαιριστές. Στον Ολυμπιακό το σκάουτινγκ λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Ο προπονητής αποφασίζει. Ο Ολυμπιακός θα κάνει κάθε προσπάθεια να κατακτήσει το νταμπλ. Ο προπονητής στηρίζεται».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved