Κωνσταντίνου: «Υπάρχει και η λύση του δανεισμού»

Κωνσταντίνου: «Υπάρχει και η λύση του δανεισμού»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν μέλος του ΔΣ των «πρασίνων» υποστήριξε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα του «τριφυλλιού».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο από τη στιγμή που καταφέρνει και στις κακές του εμφανίσεις να παίρνει τους τρεις βαθμούς, λέγοντας επίσης ότι δεν θα υπάρχει πλέον η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Το μέλος του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ υποστήριξε επίσης πως παρά τα οικονομικά προβλήματα είναι αισιόδοξος για λύση του προβλήματος, ενώ πρότεινε και την περίπτωση δανεισμού της ΠΑΕ από τραπεζικό ίδρυμα κάτι που ωστόσο ανέφερε ότι δεν γίνεται ακόμη για να μην απαξιωθούν εντελώς οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο φρέσκος και ξεκούραστος, ο Λέτο είχε πρωτοβουλίες όμως σιγά-σιγά ήρθε η κούραση με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάμψη όμως από την άλλη μεριά να σκεφτούμε ότι μια ομάδα παίρνει θετικά αποτελέσματα χωρίς να είναι φορμαρισμένη και αυτό σημαίνει πως κάτι έχει. Έχει μέταλλο, έχει μεγάλο όνομα και φανέλα», είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τη νίκη επί του Ατρόμητου και τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι παίκτες ξέρουν ποια φανέλα φοράνε. Το καλό είναι πως και οι καινούριοι παίκτες που έχουν έρθει κατάλαβαν το μέταλλο της φανέλας και φαίνεται αυτό μέσα στο παιχνίδι τους».

Για τη συμβολή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος επισήμανε: «Εκτός από τον Ζέκα και τον Κουίνσι είναι πολύ σημαντικό ότι ο Φερέιρα έχει αλλάξει ρόλο στον Λέτο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, γιατί φέτος βλέπουμε τον καλύτερο Λέτο από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που άλλαξε ο ρόλος του. Το ροτέισον που κάνει ο Φερέιρα είναι ένας τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα που παρουσιάζει και η ομάδα. Περιμένουμε από την Τετάρτη ή από το παιχνίδι με τη Δόξα να μπει στην 18άδα και ο Χριστοδουλόπουλος, να μπει ο Νίνης και να επιστρέψουν οι Μπουμσόνγκ και Καντέ. Ο Παναθηναϊκός εκεί θα μπει σε ρυθμό φορμαρίσματος. Η ομάδα με τα αποτελέσματα που έχει και με το ροτέισον θα καταφέρει από εβδομάδα να παίζει μόνο μια φορά την εβδομάδα και να έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό που έχει και κύπελλο και Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός… φλερτάρει με την «γκέλα» στα τελευταία ματς ανέφερε: «Γκέλα μπορεί να γίνει κι όταν η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φορμαρισμένη. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός έχει και τη ρέντα του, η οποία δεν τον εγκαταλείπει. Χθες κι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά δεν είχε ρέντα».

Ενώ για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ σχολίασε: «Εγώ νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έστω και δύσκολα, τον επόμενο μήνα, και οι Άραβες να μην έρθουν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν κατανόηση και έχει μπει στο πετσί και το μυαλό τους αυτό που τους είπε ο Καραγκούνης ότι κανείς δεν έχει χάσει λεφτά από τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός με τον νέο αθλητικό νόμο θα έχει θετικά αποτελέσματα από οικονομικής απόψεως. Αν και πιστεύω πως και να μην υπάρξει κανένας μεγαλομέτοχος που θα βάλει χρήματα, η ομάδα μπορεί να πάρει ένα δάνειο σαν έσχατη λύση για να ανταπεξέλθει. Αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα θα κερδίσει τα 25 εκατ. ευρώ από το Champions League και θα είναι πιο άνετος. Τον επόμενο μήνα σίγουρα θα έχουμε κατασταλάξει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε. Σίγουρα στα λόγια είναι εύκολα. Το ΔΣ πάντως, με τον κ. Γόντικα, διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση με επιτυχία. Ξέρουμε πως αν πάρουμε δάνειο θα απαξιωθούν τελείως οι μεγαλομέτοχοι. Εμείς περιμένουμε τον αθλητικό νόμο. Αν ψηφιστεί θεωρώ πως θα υπάρχουν θετικές αποκρίσεις από τους δεύτερους επενδυτές».

Τέλος, για τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Καπίνο και Καρνέζη, υποστήριξε: «Ο Στέφανος ήξερε εξαρχής τι ρόλο παίζει στον Παναθηναϊκό. Κάνει σωστά τη δουλειά του, είναι χαμηλών τόνων και δεν έχει απαιτήσεις, πρόσφερε ότι έπρεπε στην ομάδα. Είχα πει όταν ξεκίναγε ο Καπίνο πως ο Παναθηναϊκός έχει δυο ισάξιους τερματοφύλακες. Ο Καρνέζης είχε εκτεθεί από την μπάλα που όπως είχε πει ο Όσιμ είναι πόρνη. Το ταλέντο του Καπίνο είναι μεγάλο και είχα πει από τότε πως ο Φερέιρα και ο Αλεξούδης έπρεπε να τους διαχειριστούν σωστά για να μην καεί κανένας από τους δυο και αυτό έχουν κάνει ως τώρα».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved