Μπόλονι: «Υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση»

Μπόλονι: «Υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση»

Ικανοποιημένος από το σερί των 13 αγώνων χωρίς ήττα εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Πανιώνιο, τόνισε πως ο «Δικέφαλος» πρέπει να έχει υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση για να συνεχίσει το σερί του, ενώ παράλληλα, μίλησε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, το… δώρο στον Πόποβιτς, αλλά και στις μεταγραφές, όπου θα υπάρχει εξέλιξη μετά από 2-3 μέρες, καθώς όπως ανέφερε εμφανώς αστειευόμενος, αύριο θα πάει στο μουσείο με την γυναίκα του και έχει να πλύνει το αμάξι του.

«Εγώ μπορώ να κάνω απεργία σήμερα και να μην κάνω δηλώσεις; Ή να κάνετε ερωτήσεις και να μην απαντάω; (σ.σ. σχόλιο για την πρόσφατη απεργία των δημοσιογράφων). Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε αυτό το μαραθώνιο παιχνιδιών και θα έχουμε μία μέρα ρεπό πριν ετοιμαστούμε για τον επόμενο μαραθώνιο», ήταν τα πρώτα λόγια του ευδιάθετου Λάζλο Μπόλονι.

Και συνέχισε με το σχόλιό του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Μου άρεσε το παιχνίδι μας στο πρώτο μέρος, είμαι χαρούμενος που σκοράραμε νωρίς. Μου άρεσε το παιχνίδι του Σαλπιγγίδη που έγινε πλέι μέικερ και έβγαλε ασίστ στους παίκτες της δεξιάς πλευράς. Θα μου άρεσε να βρει και ο ίδιος κάποιες ευκαιρίες για να κάνει τελικά σουτ προς την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο μέρος ο Λίνο και ο Έτο έπαιξαν αρκετά ως επιθετικοί στις πτέρυγες. Όλα αυτά μας έδωσαν ένα καλό πρώτο μέρος. Χάσαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το ματς με την ωραία ενέργεια του Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος μας πήρε περισσότερα ρίσκα και στο τελευταίο εικοσάλεπτο με τις αλλαγές που κάναμε επανήλθε η ισορροπία. Το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Επέλεξα να παίξω με Λίνο και Έτο για να προκαλέσουμε εκπλήξεις στον αντίπαλο από τη δεύτερη και την τρίτη γραμμή. Ειδικά ο Λίνο ήταν εξαιρετικά παρών σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή, αν και έμεινε έξω ο Σταφυλίδης. Οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν πολλά και σε κρύες συνθήκες. Όταν συμβαίνει αυτό η ενέργεια που καταναλώνεις είναι μεγαλύτερη και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που τελειώνει έτσι αυτή η εβδομάδα».

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο «Δικέφαλος» μετράει 13 παιχνίδια χωρίς ήττα, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν πολύ καλά σε όλα τα ματς. Σε άλλα ήμασταν καλοί και χάσαμε τέσσερις βαθμούς στην έδρα μας. Έχετε δίκιο όταν μιλάτε για υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση. Όταν έχεις αυτά, αποδίδουν. Εδώ και καιρό έχουμε θετικά αποτελέσματα και αν μας ακούει ο Θεός μακάρι να συνεχίσουμε».

Αναφορικά με τις αλλαγές και τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών, σχολίασε: «Ο Κατσικάς άρχισε το πρωτάθλημα ουσιαστικά το 2012. Ξεκίνησε με το ματς κόντρα στο Λεβαδειακό. Είναι στο μυαλό μας και όποτε υπάρχει ευκαιρία προσπαθώ να τον βάλω, επειδή μπορεί να κάνει πράγματα στο μέλλον. Ο Γιάννου με επιβεβαιώνει κάθε φορά. Του λείπει η τελική ενέργεια για να με πείσει να τον χρησιμοποιώ πιο συχνά. Του λείπει ένα βήμα για να ανέβει ένα επίπεδο. Πρέπει να μιλήσω για τον Γλύκο που τον θεωρώ νέο παίκτη μας. Οι εξετάσεις για εκείνον είναι μία περίοδος αγώνων και συνεχίζουμε.

Ο Σταφυλίδης δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής. Πρέπει να μάθει να είναι δυνατός μετά από δυνατά παιχνίδια. Σαφώς δε φεύγει από το μυαλό μας. Σήμερα έκανα ένα δώρο στον Πόποβιτς. Δεν ήταν εύκολο δώρο, αλλά το να χρησιμοποιώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι ένα μήνυμα για τις ακαδημίες μας. Ανοίγουμε την πόρτα, τους δείχνουμε το δρόμο, ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος και αυτό που πρωταρχικά ζητώ από αυτούς είναι να έχουν τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ και της Θύρας 4, γιατί έτσι μπορούν να προχωρήσουν».

Αναφορικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης και τη διαμαρτυρία του Ατρόμητου, απάντησε: «Περιμένετε από την πλευρά μου να ζητήσω να γίνει το ματς μία μέρα αργότερα; Δεν μπορώ να αλλάξω τα λόγια μου. Η μία μέρα παραπάνω που έχουμε είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς σε σχέση με τον Ατρόμητο. Εμείς αυτό το έχουμε κάνει 3-4 φορές, να μην έχουμε δηλαδή μέρα ξεκούρασης, ενώ ο Ατρόμητος το έχει κάνει μία φορά».

Τέλος, για τις μεταγραφές, ο Λάζλο Μπόλονι, δήλωσε: «Δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε λύσεις για τον ΠΑΟΚ. Κάποιες στιγμές έχουμε καταλήξει σε ένα καλό όνομα με καλές συνθήκες για να έρθει εδώ. Και μετά, βλέπουμε ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε την άποψή μας. Μέχρι τώρα έχουμε τρεις προτάσεις, για κάποιον παίκτη που μπορεί να έρθει και να παίξει αμέσως. Έχουμε κατά νου κάποιους νεαρούς ξένους παίκτες, αλλά για να σας δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση θα πρέπει να κάνετε υπομονή για 2-3 μέρες. Επειδή έχει έρθει η γυναίκα μου εδώ, αύριο θα πάω στο μουσείο. Επίσης πρέπει να πλύνω το αυτοκίνητό μου, γι’ αυτό σας χαιρετώ».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved